Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
93 USD
Wyświetl ofertę
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
ZenHotels.com
Wyświetl wszystkie 14 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (459)
Filtruj recenzje
459 wyniki
Oceny podróżnych
214
201
32
7
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
214
201
32
7
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 459 recenzji
Zrecenzowano: 11 maja 2018

Fajne miejsce, na jedną noc (kiedy np. trzeba się przespać w drodze do innego miejsca). Nie korzstaliśmy z opcji śniadania, także tego nie oceniam. Sam pokój w porządku, czysto i przestrzennie. Obsługa bardzo miło (nocowałam w dniu kobiet i dostałam przy zameldowaniu kwiatka - drobny gest, a cieszy:)). Brawo za pomysł. Kolację musiliśmy zjeść w lobby, bo restauracja funcjonuje krótko (mimo iż zamawialiśmy kilka chwil po 21:00). Ceny z karty dań dość wysokie, porcje raczej mniejsze niż większe, ale smacznie! Generalnie na 5.

Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 799gocv
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParkInn_Ostrava, General Manager, Quality Hotel Ostrava CityOdpowiedź udzielona 14 maja 2018

Szanowna pani Alicja,

bardzo pani dziekujemy za opinie na nasze uslugi i pomaga nam w nowych innowacjach.
Szanujemy bardzo pani ocene, Dziekujemy mile komentarze i zalecenia dotyczące ulepszeń.
Dziekujemu pani za pobyt w hotelu Park Inn by Radisson Hotel Ostrava i mamy nadzieje, ze spotkamy pani niedlugo w naszym hotelu.
Z pozdrowieniami
Petr Frydl
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Mile zaskoczyła mnie obsługa recepcji mówiąca całkiem nieźle po polsku. Pokój ok, ale bez rewelacji. Trochę bez gustu. Trochę przaśny, łóżko wygodne, czajnik do dyspozycji dla gości w pokoju. Za to łazienka lepsza, nowa armatura. Bardzo bogate i smaczne śniadanie w formie bufetu! Na obiad polecam pieczeń z puree.

Termin pobytu: styczeń 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, metrodot
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParkInn_Ostrava, General Manager, Quality Hotel Ostrava CityOdpowiedź udzielona 8 marca 2018

Szanowny metrodot,

Szanujemy bardzo pana ocene i dziekujemy, ze pan zadecydowal zkorzystac z naszych uslug. Doceniamy Państwa ocenę i konkretne zalecenia.
Dziekujemu panu za pobyt w hotelu Park Inn by Radisson Hotel Ostrava i mamy nadzieje, ze spotkamy pana niedlugo w naszym hotelu.
Z pozdrowieniami
Petr Frydl
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 stycznia 2018

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Park Inn
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParkInn_Ostrava, General Manager, Quality Hotel Ostrava CityOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2018

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 20 lipca 2017

Hotel położony jest ok 15 min spacerem od głównej restauracyjno-imprezowej ulicy miasta.
Miła obsługa w recepcji oraz pod czas śniadania.
Fajna siłownia i cześć odnowy biologicznej. Pokoje sa ok i styl eko fajne jest połączony w funkcjonalnością i wygoda gościa.
Podczas śniadania jest kilka lokalnych przysmaków.
Polecam wizytę w tym hotelu

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, TomiNeXt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParkInn_Ostrava, General Manager, Quality Hotel Ostrava CityOdpowiedź udzielona 21 lipca 2017

Szanowny TomiNext,

Dziekujemy panu za pobyt w hotelu Park Inn by Radisson Hotel Ostrava i za opinie.
Mamy nadzieje, ze spotkamy pana niedlugo w naszym hotelu.

Z pozdrowieniami

Petr Frydl
Generla Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 marca 2017

W Park in Radisson Ostrava nocowaliśmy kilka razy: pięny, nowoczesny, przestronne pokoje i zjawiskowe śniadanie, dogodna lokalizacja. Same plusy...gdyby nie fakt bardzo brzydki: mieliśmy rezerwację na pokój za kwotę 1700 kcs za nocleg za jeden pokój a dopiero w momencie płacenia okazało się że musimy zapłacić prawie 4000 kcs...za jedną noc, to cena za nasz nocleg jedynie, bez dodatków. Zarezerwowaliśmy cztery pokoje zatem kwota jaką nam przyszylo zapłacić była raczej szokująca....personel tłumaczył się nie jasno a po reklamacji zaproponowano nam następny pobyt w cenie 1000 kcs. Nie zdecydowaliśmy się : po pierwsze to nie rekompensuje naszej straty, po drugie nie mamy pewności czy przy następnym razie nie zachowają się podbnie. To Ostrava, nie nocleg na Hradczanach. Pozostał nam wielki niesmak. W ten weekend znowu nocowaliśmy w Ostravie i wybraliśmy inny Hotel co i innym proponuję. W cenie 900 kcs za dwie osoby ze śniadaniami, trzy gwiazdki zatem wcale nie trzeba narażać się na takie niemoralne praktyki ze strony hotelu.

Termin pobytu: styczeń 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, GabrielaK1375
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParkInn_Ostrava, Generální ředitel, Quality Hotel Ostrava CityOdpowiedź udzielona 17 marca 2017

Szanowna Pani Gabriela,
Dziękujemy za opinię umieszczonego tutaj na TripAdvisor. Doceniamy powtarzające Państwa się pobyty i miłe komentarze do wyposażenia pokoju, śniadania i lokalizacji hotelu.
Jesteśmy bardzo przykro z powodu swojej reakcji na politykę cenową hotelu, bo w konkretnym przypadku Państwa jest całkowicie nie jest winna na stronie hotelu. Wasze goście imprezy, które w naszym wykorzystaniu zniżki weekendowe są zawsze zarezerwowane za pośrednictwem agenta, który komunikuje się z nami. Niestety, podczas Waszego ostatniego pobytu (27 - 28 stycznia 2017) nie udało się potwierdzić ponownie obniżonych cenach ze względu na Europejskie Mistrzostwa w Łyżwiarstwie Figurowym w Ostrawie i zwiększonego zapotrzebowania na noclegi w Ostrawie. Informacja ta została przekazana do osoby kontaktowej, a ona postanowiła tym razem dokonać rezerwacji za pośrednictwem portalu Booking.com dla aktualnej ceny sprzedaży. W Waszem przypadku 131 EUR / pokój / noc bez śniadania. Widocznie Wasz pośrednik o tym fakcie nie poinformował w ogóle. Bardzo zadowolony do swojego adresu e-mail, wyślemy oficjalne potwierdzenie ze strony internetowej Booking.com, że hotel odebrany i zgodnie z pobytu i naładowany. Po wyjeździe z nas znów komunikować się z mediatorem i narzekali na ceny, które są naładowane, choć potwierdził wszystko z Booking.com. Aby zachować istniejące relacje, mamy zniżkę dla przyszłego pobytu ewentualnie bezpłatnego uaktualnienia do wyższego rodzaju zakwaterowania, choć nie na stronie hotelu do jakiegokolwiek wykroczenia. W przypadku jakichkolwiek przyszłych rezerwacjach prosimy o kontakt bezpośredni , aby uniknąć podobnych nieporozumień.
Dziękuję za zrozumienie.
Petr Frydl
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji