Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Ciekawe miejsce

Ciekawe miejsce; do południa targ owocowo-warzywny, po południu czyściutki plac z ciekawymi... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 lipca 2018
mbryl
,
Piaski, Polska
W odróżnieniu od podziemi

W odróżnieniu od podziemi, miejsce lekko przereklamowane. Mały targ wewnątrz starego miasta. Nie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 11 marca 2018
VisitorKiezix
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (90)
  
Recenzje (90)
Filtruj recenzje
90 wyniki
Oceny podróżnych
38
34
15
3
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
38
34
15
3
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 90 recenzji
Zrecenzowano: 16 lipca 2018

Ciekawe miejsce; do południa targ owocowo-warzywny, po południu czyściutki plac z ciekawymi obiektami. Na środku znajduje się barokowa fontanna Parnas. Została zbudowana w końcu XVII wieku; wszystkie elementy i postaci mają swoje symboliczne znaczenie; przedstawia jaskinię z posągiem Heraklesa; na szczycie alegoria Europy; rzeźby trzech kobiet symbolizują trzy starożytne imperia: Persję, Grecję, Babilon. w części zachodniej - XVIII wieczna Kolumna Trójcy Świętej

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, mbryl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Jest to zwykly mały targ, na którym miejscowi sprzedają lokalne produkty, najczęściej warzywa i kwiaty. Mnie to miejsce nie zachwycilo.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
Dziękujemy, 996pawe_b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 marca 2018

W odróżnieniu od podziemi, miejsce lekko przereklamowane. Mały targ wewnątrz starego miasta. Nie miałem wrażania jakiejś dla mnie nowej jakości.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, VisitorKiezix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 marca 2017

Od wieków na tym placu jest targ na którym sprzedaje się owoce i warzywa. Drugi obok Nemesty Svobody najważniejszy plac starego Brna. Atrakcyjny także baz handlu.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2016
Dziękujemy, Tomek0873
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2016

Niewielki targ warzywno - owocowy, który rozkłada się codziennie na Placu Zielnym. Po popołudniu nie ma już śladu po sprzedawcach. Cenowo - można wypatrzeć okazję. Ale jak dla mnie przez to, że ten targ zwija się codziennie wydawał mi psujący wygląd placu. Plac całkiem ładnie się prezentuje bez handlowców.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2016
1  Dziękujemy, Krzysiek-chrispu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji