Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (150)
Filtruj recenzje
150 wyniki
Oceny podróżnych
94
44
8
3
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
94
44
8
3
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 150 recenzji
Zrecenzowano: 26 kwietnia 2019

Hotel nowy, czysty, nowoczesny z impoonujacym lobby. Pokoje bardzo wygodne, cudna, ciepła podłoga w łazience :-). Dobra lokalizacja, blisko do centrum biurowego i 10 min spacerem do starej części miasta. Niedaleko dworzec PKP. Pyszne śniadanie, dość bogate ze wszystkim co trzeba i przemiła obsługa. Polecam gorąco!

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Kasia C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PetrJan, Operations Manager, Courtyard by Marriott BrnoOdpowiedź udzielona 28 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google


Dear Kasia C,

Thank you for choosing our hotel during your recent Brno visit. I do appreciate the time you have spent to post your feedback as it is always pleasure to read we have another satisfied customer.
We are looking forward to see you soon again.

Sincerely

Petr Janda
Operations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel. Pokoje bardzo przestronne, komfortowe. Bardzo przyjemny pobyt. Tylko dwa minusy dotyczące pokojów - twarde poduszki oraz trochę zbyt surowe/industrialne szafki przy łóżkach. Resta bez zarzutów. Śniadania świetne, lokalizacja bardzo dobra. Komfortowe miejsce i przyjemny pobyt.

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, KrisBugi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PetrJan, Operations Manager, Courtyard by Marriott BrnoOdpowiedź udzielona 10 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear KrisBugi,

Thank you for your kind words in regards of your recent stay with us. Allow me to add all our guest rooms are equipped with feather and foam pillow. As long as there is no specific request prior to your arrival the bedding will include both and each of them provide you with different comfort.
Thank you and we hope to see you back in Brno soon again.

Sincerely

Petr Janda
Operations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2018

Bardzo ładny, przyjazny, nowoczesny hotel. Położony w centrum miasta, ale dla zmotoryzowanych łatwy w dostępie z autostrady. Obsługa bardzo miła, dbająca. Pokoje wygodne, przestronne z ładnym widokiem na miasto. Pokoje bardzo czyste. Z dodatkowych udogodnień - czajnik. Polecam pokoje na najwyżsszych pietrach - cicho i piekny widok.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najwyższe piętra oferuja ładne widoki.
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Obsługa
Dziękujemy, monikak239
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MartinB8826, Manager, Courtyard by Marriott BrnoOdpowiedź udzielona 11 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Monika K,

Thank you for sharing your experience at the Courtyard by Marriott Brno Hotel.

As a valued guest we appreciate your feedback and are happy to hear that you have enjoyed your stay.

Thank you for staying at our hotel and we hope you choose to create more memories with
us whenever your travels bring you back to Brno.

Kind regards,

Martin Benada
Operations Manager
Courtyard by Marriott

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 maja 2017

Mieszkaliśmy w tym hotelu w majówkę. Obsługa bardzo miła i pomocna. Sam hotel jest ok 20 min. od centrum Brna. Trzeba kawałek przejść do przystanku tramwajowego.
Sam hotel jest nowy jeszcze czuć farbę na korytarzach. Sam styl jest nowoczesny i funkcjonalny. Śniadania są smaczne, można poprosić o omleta z dodatkami robionego na miejscu. Na kilka dni bardzo polecam.
Warto poprosić o pokój z widokiem na starówkę i zamek w Brnie.
Łazienki czyste i przestronne tak jak i pokoje.
Polecam

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto poprosić o pokój z widokiem na centrum Brna (my mieliśmy 1011)
Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Grzegorz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Martin B, Manager, Courtyard by Marriott BrnoOdpowiedź udzielona 2 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Grzegorz M,
Thank you so much for your post in regards to your experience in the Courtyard Marriott Brno. We are happy to see that you enjoyed our breakfast and cleanliness of the room.
We appreciate you sharing your positive feedback and we are looking forward to welcome you back soon.
Best regards,

Martin Benada
Operations Manager
Courtyard by Marriott Brno

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lutego 2017

Hotel znajduje się blisko drogi prowadzącej z Polski na Wiedeń, dlatego jest świetnym miejscem na nocleg w długiej podróży. Otwarty chyba w 2016 r. bo wszystko jest bardzo czyste i nowe. Pokoje urządzone bez przepychu, jednak bardzo praktycznie. Wygodne łóżka. Trochę zaskakujący jest brak minibaru w pokoju, jednak wszystko można kupić w sklepiku obok recepcji czynnym 24 godziny. A tam wybór jest dużo bardziej niż standardowy. Na śniadaniu wybór duży i zróżnicowany a obsługa bardziej niż uprzejma. Fajne miejsce.

Termin pobytu: styczeń 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Marek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Martin B, Manager, Courtyard by Marriott BrnoOdpowiedź udzielona 14 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear Marek M,
Thank you for your wonderful review and for staying with us!
It is great to see that you have enjoyed your stay with us and the location of the hotel were comfortable for you. Glad to hear that you were satisfied with your room and a variety of breakfast. We look forward to having the pleasure of your company again soon.
With kind regards

Martin Benada
Operations Manager
Courtyard by Marriott Brno

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji