Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Przyjemna resteuracja”
Plny Pekac — recenzja

Plny Pekac
Nr 783 wśród 6 575 Restauracje (Praga)
Okolica: Praga 1 (centrum)
Informacje o restauracji
Okolica: Praga 1 (centrum)
Zrecenzowano 3 września 2019

Lokal troszkę na uboczu ale warto do niego zawitać. Jego lokalizacja to atut i gwarancja spokojnej miłej atmosfery. W menu każdy znajdzie coś dla siebie, ceny może nie najniższe ale jak na tak duże porcje są do zaakceptowania i nie odbiegają od okolicznych restauracji.Pan witający gości przed lokalem okazał się bardzo pomocny w wyborze dań. Myślę ze jeśli jeszcze kiedyś odwiedzimy Pragę to być może wrócimy do tego lokalu.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Slawekbaka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (242)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 243 recenzji

Zrecenzowano 25 lipca 2018

Przesympatyczny Pan, który zaprasza na wejściu. Ceny przystępne, a porcje solidne. Mimo surowego klimatu, bardzo fajna atmosfera. Polecam.

Termin wizyty: lipiec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, PiotrekTrojmiasto
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Plny P, Manažer, Plny PekacOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2018

Dziękuję bardzo za uznanie naszej firmy, ponieważ jest to dla nas największa nagroda - zadowolony klient.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Super miejsce polecam miła obsługa i pyszne czeskie jedzenie i do tego całkiem dobre ceny . Byliśmy z ekipą dwa razy i było ok . Polecam

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, Tomasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Plny P, Manažer, Plny PekacOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2018

Bardzo dziękuję za ocenę, która nam się podobała i wierzymy, że zaszczycisz nas w przyszłości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Polecamy makaron, pizza i czeskie jedzenie. Bardzo miła obsługa. Pycha. Byliśmy cała 5 osobowa rodzina. Przyjęto nas miło i do końca obsłużono fajnie

Termin wizyty: maj 2018
Dziękujemy, RobertK2597
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Plny P, Manažer, Plny PekacOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2018

Bardzo dziękuję za ocenę, na którą czekamy. Jesteśmy zadowoleni z naszych opinii na temat żywności i personelu i mamy nadzieję, że do nas wrócicie w przyszłości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 lutego 2017

Ta restauracja to jakieś nieporozumienie. Pierwszy raz tak się zawiodłem. ...Osoba przyjmująca zamówienie nie słucha co się do niej mówi. Zamawialiśmy potrawę z knedlikami, dostaliśmy w jakimś chlebie. Zamówiony gularz - masakra, tak tłustej i źle przygotowanej potrawy dawno nie jadłem. Tego nie dało się zjeść. Zostawiliśmy dużą część. Do tego dość drogo, i to mnie nie zdziwiło, bo w końcu to starówka. Ale za taką kasę, jedzenie powinno być na innym poziomie jakości. NIE POLECAM... Uważajcie.

This restaurant is a misunderstanding. The first time this has failed. ... The person receiving the order does not listen to what we says. We ordered a dish with dumplings, we got in a bread. Ordered dish - massacre so greasy and badly prepared food I have not eaten. We left a large part. Until quite expensive, and it did not surprise me, because at the end of this old town. But for the money, the food should be at a different level of quality. WE NOT RECOMMEND ... Be careful

Termin wizyty: luty 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Hubert_77_1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Plny P, Manažer, Plny PekacOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2017

Dziękujemy za Twój post. W odniesieniu do cen żywności i napojów w naszej restauracji, są one dość niskie biorąc pod uwagę to, że znajduje się w samym centrum miasta. Jesteśmy bardzo przykro, jeśli nie było nieporozumienie pomiędzy kelnera i klienta. Ale z naszej strony, nie widzę go jako poważny problem, to był tylko zamieszanie gulasz z kluskami na gulasz w chlebie. Jeśli chcesz sobie z tym w miejscu, to na pewno by naprawić wszystko i staraliśmy się o swojej całkowitej satysfakcji. Wierzymy, że to było nieporozumienie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Plny Pekac — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Plny Pekac? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem