Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
To trzeba zobaczyć

Wystawa jest malutka - kilkanaście eksponatów ale robi wrażenie. Nie wiem jak można wykonać takie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 20 lipca 2019
If_onka
,
Łódzkie, Polska
Ciekawe miejsce

Ciekawe miejsce, które można, a niekoniecznie trzeba zobaczyć. Wydaje mi się, że cena jest za... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 maja 2017
AniaHania
,
Brzesko, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (227)
  
Recenzje (227)
Filtruj recenzje
227 wyniki
Oceny podróżnych
116
77
25
7
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
116
77
25
7
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 227 recenzji
Zrecenzowano: 20 lipca 2019

Wystawa jest malutka - kilkanaście eksponatów ale robi wrażenie. Nie wiem jak można wykonać takie miniaturowe cudeńka ale wymaga to niezwykłych zdolności. Warto. Podoba mi się możliwość zapłaty za bilet w kilku walutach oraz życzliwość ani tam pracującej która pytała czy wszystko możemy dobrze wiedzieć. Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, If_onka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 maja 2017

Ciekawe miejsce, które można, a niekoniecznie trzeba zobaczyć. Wydaje mi się, że cena jest za wysoka w stosunku do zawartości wystawy. Całe muzeum można obejść w 10 minut. Mimo wszystko ekspozycja jest bardzo ciekawa i zapamiętywalna.Znajdują się tam miniaturowe obrazy i inne eksponaty, które ogląda się przez lupy (są on wykonane np. na włosach, na igle, na ziarnkach).

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
1  Dziękujemy, AniaHania
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 października 2016

Mega fajne miejsce, niedoceniane, a moze nie zauwazane przez turystów. Robi ogromne wrazenie. Cena 100 koron, to nie duzo. Warto wejsc

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2016
Dziękujemy, Ireneusz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 kwietnia 2016 z urządzeń przenośnych

Muzeum znajduje się blisko Hradczan i wzgórza Petrin.

Muzeum prezentuje twórczość Anatolija Koněnki, który w skali mikro odtworzył wiele fascynujących dzieł, m.in.:

- najmniejszą książkę świata (wpisaną do Księgi Rekordów Guinessa) o rozmiarze 0,9 x 0,9 mm,
- modlitwę Ojcze Nasz napisaną na ludzkim włosie,
- karawanę wielbłądów, przechodzącą przez igielne ucho,
- oraz kopie obrazów słynnych malarzy, takich jak Rembrandt, Leonardo, Dali czy Botticelli.

Wszystko to można oglądać za pomocą mikroskopów oraz lub a efekt jest naprawdę zadowalający.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2015
1  Dziękujemy, Paweł A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 marca 2016

Muzeum malutkie,kilka sal do zwiedzania.Wszystkie eksponaty oglądamy przez szkło powiększające. Warto tam wejść podczas zwiedzania,wstęp nie jest drogi.Pamiątki,pocztówki właśnie tam są najtańsze.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2015
Dziękujemy, aleksandra6400
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji