Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nadherna atmosfera, jidlo vynikajici, ale obsluha 😬”
The Dutch Pub — recenzja

The Dutch Pub
Nr 243 wśród 6 581 Restauracje (Praga)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 18 USD
Kuchnie: Holenderska
Okolica: Nové Město (Nowe Miasto)
Informacje o restauracji
Okolica: Nové Město (Nowe Miasto)
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Toto misto ma uzasny interier, velice dobre jidlo a relative dobre ceny na centrum mesta. Ale obsluha neprijemna. Pokud se nekomu jeho prace nelibi, tak by ji mel zmenit. Citili jsme se tam jako vetrelci.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Monika B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (461)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 462 recenzji

Zrecenzowano 26 marca 2019

Trafiłem tam przypadkiem i spędziłem kilka godzin :-)
Bardzo fajna atmosfera. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Smaczne przekąski - krążki cebulowe ziemniak pieczony, mini burgery i chipsy z sosami.
Pyszne lane piwo :-)
Muzyka, mecze, po prostu miejsce z którego się nie chce wychodzić.

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Marcin S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dutch Pub D, Manažer, The Dutch PubOdpowiedź udzielona 19 maja 2019
Tłumaczenie Google

Hello,

thank you for your positive feedback. We are looking forward to your next visit.

Regards,

Team Dutch Pub

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 marca 2019

Jedzenie bardzo smaczne- burgery mega, a steak to marzenie. Świetna atmosfera. Rewelacyjne drinki. Świetna obsługa.

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, alejubra
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dutch Pub D, Manažer, The Dutch PubOdpowiedź udzielona 19 marca 2019
Tłumaczenie Google

Hello,

thank you for your positive feedback. We are looking forward to your next visit.

Regards,

Team Dutch Pub

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 lutego 2018

Bardzo przyjemne miejsce. Choć typowo holenderskich fast-foodów w karcie nie znajdziemy (a szkoda, bo trochę mi się tęskni za biterballen i frikandelami), to przyznać muszę, że burgery były wyśmienite (i ogromne). Przemiła obsługa. Fajny klimat i wystrój. Normalne ceny.

Termin wizyty: luty 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, AnnaK16813
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PetraFrantova, Manažer komunikace, The Dutch PubOdpowiedź udzielona 2 marca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
thank you for your rating and visiting us.
Dutch Pub

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 grudnia 2015 z urządzeń przenośnych

Hezke misto, ceny odpovidajici lokalite, zajimavy koncept s výběrem holandskych piv, skvele miszo pro partu pratel, ale cele to kazi obsluha.
Panove, co nas obaluhovali a pani provozni byli aice mili, ale z jejich vyrazu bylo jasne, ze v restauraci asi nepracuji radi a nebo maji nejake problemy.. Je to skoda, protoze zrovna nase skupinka nebyla problemova a ocenime prijemnou obsluhu.

Termin wizyty: grudzień 2015
Dziękujemy, Michala S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GastroGroup, Manažer komunikace, The Dutch PubOdpowiedź udzielona 21 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Vážená Michalo S,
děkujeme za vaše hodnocení restaurantu Dutch Pub. Neustále pracujeme na zvyšování spokojenosti našich hostů, proto váš pozitivní i negativní feedback bereme velmi vážně
a pomáhá nám vidět naše služby pohledem zákazníka.
Uděláme maximum proto, aby se podobná situace neopakovala.
Budeme potěšeni, když vás budeme moci opět brzy přivítat.

S pozdravem Dutch Pub tým

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

The Dutch Pub — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w The Dutch Pub? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem