Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Pomnik,wzbudza największe zainteresowanie chyba.

Pomnik przed muzeum cieszy się chyba największym zainteresowaniem. Widać to było bardzo mocno... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 maja 2017
sgbalance
z urządzeń przenośnych
Trzeba zobaczyc

Franz Kawka to obok Alfonsa Muchy drugi filar marketingowych działań speców od promocji miasta... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 kwietnia 2017
Zbyszek_z_rodzinka
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 284)
  
Recenzje (1 284)
Filtruj recenzje
1 284 wyniki
Oceny podróżnych
494
438
237
68
47
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
494
438
237
68
47
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 284 recenzji
Zrecenzowano: 12 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Szczerze mówiąc spodziewałam się więcej po tym muzeum. Po pierwsze jeżeli ktoś nie zna twórczości Kafki to w ogóle nie warto niestety się tam wybierać. Jednak dla zaznajomionych z tematyką można dowiedzieć się trochę o życiu pisarza, trochę o stylu w jakim pisał. Takie o, przeciętne muzeum.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, 389olab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Duszno i ciasno. Niemiła obsługa i kiepskie pomysły (np. napisy na przezroczystych szybach, od których odbija się światło; wiele nieprzetłumaczonych tekstów w j. niemieckim). Generalnie rozczarowanie.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, rafielpl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Głównie historia życia Franza Kafki. Największą atrakcją jest rzeźba sikających mężczyzn przed muzeum.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Dziękujemy, kildyt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2018

Interaktywne, nowoczesne muzeum. Nie przytłacza, wręcz przeciwnie pobudza wyobraźnie, pozwala na interpretacje twórczości Kafki na swój sposób.

Dużym zainteresowaniem cieszy się pomnik pod Muzeum Kafki. W pobliżu znajduje się również sklep z pamiątkami, w dość przystępnych cenach (ale niektóre pamiątki można znaleźć taniej poza Starym Miastem).

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, 63damiant
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Pomnik przed muzeum cieszy się chyba największym zainteresowaniem. Widać to było bardzo mocno. Ludzie przychodzili,robili zdjęcie dwóm Panom i wracali. Tak samo z resztą jak my. Sam pomnik ciekawy . Warto wpaść.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2017
1  Dziękujemy, sgbalance
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji