Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 11:00 - 14:00, 21:00 - 00:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Niby ciekawe ale nie do końca

Wystrój wnętrza zachęca do wejścia, dużo można się dowiedzieć ale tak naprawdę muzeum dość skromne... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 września 2020
arek880401
,
Kudowa Zdrój, Polska
z urządzeń przenośnych
Ciekawe muzeum

Nie ma tutaj tematów tabu, ale z pewnością można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy jak dawniej... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 sierpnia 2020
patrykuwem
,
Poznań, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 257)
  
Recenzje (1 257)
Filtruj recenzje
1 257 wyniki
Oceny podróżnych
231
457
398
107
64
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
231
457
398
107
64
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 1 257 recenzji
Zrecenzowano: 17 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Muzeum maszyn erotycznych, miejsce do którego trafiłem przypadkiem.
Muzeum znajduje się w ciasnej i zatłoczonej uliczce w pobliżu ratusza. Zwiedziłem to muzeum ponieważ wygrała we mnie ciekawość i musiałem wejść. Znajdują się tu wszelkiego rodzaju zabawki i akcesoria erotyczne z różnych okresów, z czasów gdy nie było baterii, lateksu itp.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Bartosz T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019

Na co komu zabytki? Na co galerie sztuki? Najciekawsze w Pradze jest muzeum seksu, a raczej maszyn erotycznych.
Bardzo ciekawa i ekscytująca ekspozycja zabawek erotycznych używanych w różnych okresach, nawet kilkaset lat temu. Pomysłowe, czasem lekko przerażające gadżety erotyczne, które pobudzają wyobraźnię.
Za wizytę w dwie osoby zapłaciliśmy 500 koron. Sporo, ale warto zainwestować w super muzeum i wystawę, która naprawdę zainteresuje.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, Janusz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Muzeum nie warte swojej ceny, nieduże, obskurne.
Spodziewałem się może czego innego, ale pod koniec wystawy zaczynają pokazywać bardzo hardkorowe rzeczy, gdzie zbiera się na wymioty.
Największy minus to ten cenowy, 250 KČ za bilet.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, milloymiller
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 października 2018

Muzeum posiada ciekawą ekspozycje. Można trochę się pośmiać, można też się zdziwić widząc niektóre przedmioty :) Film erotyczny z dawnych lat, który jest puszczany w kinie muzeum sprawia raczej wrażenie komedii :) Muzeum jest nieduże, więc idealnie nadaje się na szybką wizytę.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, goonia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2018

Miejsce interesujące, zaskoczy każdego odwiedzającego. Nie jest za duże, ale niektóre eksponaty na pewno utkwią w pamięci. Wszytko jest elegancko opisane i nawet dodatkowo koło eksponatów znajdziemy rysunki przedstawiające instrukcje obsługi ;)

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, Paula C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji