Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Praga
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 23:00
Wyróżnione recenzje
Fajne miejsce dla dziewczyn, ale chłopaki będą się nudzić ;)

Muzeum posiada ciekawą ekspozycje. Można trochę się pośmiać, można też się zdziwić widząc niektóre... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 31 października 2018
goonia
,
Białystok, Polska
Warte zobaczenia

Miejsce interesujące, zaskoczy każdego odwiedzającego. Nie jest za duże, ale niektóre eksponaty na... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 czerwca 2018
Paula C
,
Kraków, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 170)
  
Recenzje (1 170)
Filtruj recenzje
1 170 wyniki
Oceny podróżnych
213
426
376
95
60
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
213
426
376
95
60
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 170 recenzji
Zrecenzowano: 17 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Muzeum maszyn erotycznych, miejsce do którego trafiłem przypadkiem.
Muzeum znajduje się w ciasnej i zatłoczonej uliczce w pobliżu ratusza. Zwiedziłem to muzeum ponieważ wygrała we mnie ciekawość i musiałem wejść. Znajdują się tu wszelkiego rodzaju zabawki i akcesoria erotyczne z różnych okresów, z czasów gdy nie było baterii, lateksu itp.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Bartosz T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019

Na co komu zabytki? Na co galerie sztuki? Najciekawsze w Pradze jest muzeum seksu, a raczej maszyn erotycznych.
Bardzo ciekawa i ekscytująca ekspozycja zabawek erotycznych używanych w różnych okresach, nawet kilkaset lat temu. Pomysłowe, czasem lekko przerażające gadżety erotyczne, które pobudzają wyobraźnię.
Za wizytę w dwie osoby zapłaciliśmy 500 koron. Sporo, ale warto zainwestować w super muzeum i wystawę, która naprawdę zainteresuje.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, Janusz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Muzeum nie warte swojej ceny, nieduże, obskurne.
Spodziewałem się może czego innego, ale pod koniec wystawy zaczynają pokazywać bardzo hardkorowe rzeczy, gdzie zbiera się na wymioty.
Największy minus to ten cenowy, 250 KČ za bilet.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, milloymiller
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 października 2018

Muzeum posiada ciekawą ekspozycje. Można trochę się pośmiać, można też się zdziwić widząc niektóre przedmioty :) Film erotyczny z dawnych lat, który jest puszczany w kinie muzeum sprawia raczej wrażenie komedii :) Muzeum jest nieduże, więc idealnie nadaje się na szybką wizytę.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, goonia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2018

Miejsce interesujące, zaskoczy każdego odwiedzającego. Nie jest za duże, ale niektóre eksponaty na pewno utkwią w pamięci. Wszytko jest elegancko opisane i nawet dodatkowo koło eksponatów znajdziemy rysunki przedstawiające instrukcje obsługi ;)

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, Paula C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji