Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 10 dodatkowych witryn!
angelo by Vienna House Prague
Miejsce nr 83 wśród 648 hoteli w Pradze
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 18 sierpnia 2016

Wskazówka dotycząca pokojów: pokoje o standardzie dobrym.
  • Data pobytu: sierpniu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Amoma.com
Dziękujemy, 180martynan
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: angeloHotelPrague, Resident Manager, angelo by Vienna House PragueOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2016

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Napisz recenzję
Recenzje (993)
angelo by Vienna House Prague — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 993 recenzji

Zrecenzowano 26 lipca 2016

Hotel położony bardzo dobrze, zwłaszcza jeśli chcecie odwiedzić lokalne restauracje z czeską kuchnią no i oczywiście z czeskim piwem. Obsługa bardzo miła i pomocna, śniadania bardzo smaczne i całkiem rozsądny wybór dań. Cena za nocleg, też rozsądna.

  • Data pobytu: kwietniu 2016, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, TheSpongeBob
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: angeloHotelPrague, Resident Manager, angelo by Vienna House PragueOdpowiedź udzielona 27 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear TheSpongeBob,

we are so happy your enjoyed your visit in Prague and we appreciate your comments here on TripAdvisor. Thank you very much for your kind words about the angelo by Vienna House Prague. It is very nice to read you were satisfied with our helpful and friendly staff, location and our buffet breakfast.

We look forward to your future visits and offer you our tasty Czech beer again.

Best regards,

Marek Palenik
Resident Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 września 2015

Hotel idealny zarówno pod względem lokalizacji ( około 5 minut do metra), obsługi oraz wyglądu pokoju.Cena za noc adekwatna do jakości. polecam w 100 %, a w szczególności młodych par spędzających w Pradze podróż poślubną.

  • Data pobytu: wrześniu 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Aneta G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: angeloHotelPrague, Resident Manager, angelo by Vienna House PragueOdpowiedź udzielona 29 września 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
We appreciate your feedback and thank you very much for your kind words about our hotel. It is very nice to read you were satisfied with us. Thank you once again for choosing our property for your stay and we look forward to your future visits.
With best regards,
Marek Palenik
Resident Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 lutego 2015

Bylismy w hotelu grupa 12 osob miedzy Świetami i Nowym rokiem. Super jakosc w stosunku do ceny jaka zaplacilismy. Bardzo dobra lokalizacja, blisko metra, a spacerem do centrum Pragi jakies 25 minut. Przyjazny presonel, dobre sniadania, choc stosunkowo malo miejsca w restauracji. Pokoje niewielkie ale ladnie urzadzone, czyste, dobrze wyciszone.Jestesmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu

  • Data pobytu: grudniu 2014, podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Magdalena G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: angeloHotelPrague, Resident Manager, angelo by Vienna House PragueOdpowiedź udzielona 10 lutego 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guest, Dear Magdalena P,

It was our pleasure to have you in our property and we are so happy that you enjoyed your stay with us. Looking forward to welcoming you to our hotel very soon.
With best regards,

Marek Palenik
Resident Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 grudnia 2012

Byłem tam w tygodniu na konferencji. Naprawdę śmiało mozna polecić taki hotel. Super warunki w stosunku do ceny. Dobra lokalizacja w spokojnej dzielnicy. Natomiast obsługa jest bardzo profesionalna i sympatyczna. Polecam:-)

  • Data pobytu: grudniu 2012, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, RafalM
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Praga)
Praha 5
Vienna House Andel's Prague
Vienna House Andel's Prague
Nr 107 z 648 w lokalizacji Praga
Liczba recenzji: 2 059
Praha 5
Red & Blue
Red & Blue
Nr 78 z 648 w lokalizacji Praga
Liczba recenzji: 1 802
Praha 5
Angelis
Angelis
Nr 98 z 648 w lokalizacji Praga
Liczba recenzji: 439
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Praha 5
Aparthotel City 5
Aparthotel City 5
Nr 5 z 648 w lokalizacji Praga
Liczba recenzji: 1 334
Vinohrady i Vršovice
Anna Hotel
Anna Hotel
Nr 74 z 648 w lokalizacji Praga
Liczba recenzji: 840
Praha 5
Occidental Praha Five
Occidental Praha Five
Nr 112 z 648 w lokalizacji Praga
Liczba recenzji: 1 490
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w angelo by Vienna House Prague? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

angelo by Vienna House Prague — dodatkowe informacje

Adres: Radlicka 3216/1G, Praga 150 00, Republika Czeska (dawniej Angelo Hotel Prague)
Lokalizacja: Republika Czeska > Bohemia > Praga > Praha 5
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr56 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Praga
Nr59 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Praga
Nr70 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Praga
Nr73 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Praga
Zakres cen: 219 zł–772 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — angelo by Vienna House Prague 4*
Liczba pokoi: 168
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA, Agoda, Ctrip TA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: angelo by Vienna House Prague. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Prague Angelo Hotel

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem