Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 295)
Filtruj recenzje
1 295 wyniki
Oceny podróżnych
588
392
176
60
79
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
588
392
176
60
79
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 295 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Hotel mieści się w dzielnicy Nowa Praga, niedaleko stacji metra Pavlova. Po Pradze poruszaliśmy się pieszo (wózek, małe dziecko). Położenie hotelu umożliwia bezproblemowe dostanie się do zabytkowej części Pragi spacerem w ciągu 30 minut. W cenie noclegu wliczone jest śniadanie. Gości wita butelka dobrego wina. Dla zmotoryzowanych przeznaczonych jest kilka miejsc parkingowych na terenie hotelu. Bardzo porządne miejsce, obsługa jest pomocna i komunikatywna. Polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Piotr D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Petr B, Manažer komunikace s hosty, Hotel Louis LegerOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

We were really pleased with your positive words full of compliments. These are such a great motivation for us to keep and even upgrade our services. We will be happy to welcome you again at our hotel.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019

Brak oświetlenia do czytania wieczorem.. Ograniczona liczba kanałów tV i nie zawsze dobry odbiór- chodzi o kanały zagraniczne.czasami trudności z miejscem do do śniadania. Świetna obsługa,bardzo uczynna w recepcji. Doskonała organizacja przyjęcia w hotelu.Dobre wyposażenie pokoju w rzeczy niezbędne. Dbanie o pokój i łazienkę.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Dreamer00085565481
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Petr B, Manažer komunikace, Hotel Louis LegerOdpowiedź udzielona 19 maja 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your feedback. We are very happy to hear your compliments on our hotel staff. We do also appreciate your critical comments as they help us improve our services.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 września 2018

Nie dostałam pokoju, który zamówiłam. Przydałoby się odświeżenie podłóg z wykładziną, które są brudne. 17 euro za dzień parking przy ulicy to za dużo. Obsługa jest bardzo miła, śniadanie pyszne. Anglicy na imprezie kawalerskiej nieznośni....

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Zlila_z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Petr B, Manažer komunikace s hosty, Hotel Louis LegerOdpowiedź udzielona 27 września 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for your review. We are pleased that you praise our breakfast service. We promise to handle your comments and we believe that your next stay at our hotel will be highly satisfying for you.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2018

+ Świetny hotel z fajną lokalizacją - 20 min. spacerem do centrum, nieopodal stacja. Śniadania w formie bufetu bardzo dobre sporo potraw do wyboru. Obsługa bardzo miła i pomocna w pokojach czysto. Stosunek jakości do ceny w porządku.- Malutki minus za brak klimatyzacji - dostępny wiatrak

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Angeela2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Petr B, Manažer komunikace s hosty, Hotel Louis LegerOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for your positive review which we truly appreciate and will be happy for you to choose our hotel next time you visit Prague.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2018

Bardzo przyjemny hotel na nowym mieście. Niedaleko przystanek metra i kilka fajnych knajpek. Uciążliwe dla niektórych mogą być pokoje od ulicy, ale trzeba pamiętać, że jesteśmy w centrum miasta. Obsługa bardzo profesjonalna i uczynna.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, RymCymCym
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Petr B, Manažer komunikace s hosty, Hotel Louis LegerOdpowiedź udzielona 28 lipca 2018
Tłumaczenie Google

We were really pleased with your positive evaluation of our hotel. We will try our best to fulfill your expectations during your next visit to us.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji