Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Praga
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Centralny punkt miasta

Wielki budynek, ktora z daleka na Musteku robi duze wrazenie i w wspanialy irbanistyczny sposob... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 maja 2016
mateuszo440
,
Wrocław, Polska
z urządzeń przenośnych
Przepłacone

Muzeum jest budynkiem bardzo ładnym zarówno w środku jak i zewnątrz. Na tym niestety kończą się... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 września 2019
965ada_
,
Luboń, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (645)
  
Recenzje (645)
Filtruj recenzje
645 wyniki
Oceny podróżnych
133
166
134
106
106
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
133
166
134
106
106
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 645 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Muzeum jest budynkiem bardzo ładnym zarówno w środku jak i zewnątrz. Na tym niestety kończą się pozytywne aspekty. Wystawy stałe bardzo ubogie, bilet na czasowa wystawę zdecydowanie przepłacony i niewart ceny. Pan w recepcji nie mówił po angielsku i sprzedał inny bilet niż miał być. Nie polecam

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, 965ada_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Muzeum robi wrazenie z zewnątrz... i to by było niestety na tyle. W środku marne chyba 3 wystawy (czasy Czechosłowacji, Panteon i 2x100) nie ma tu absolutnie nic ciekawego, i nie za taka cenę. Jest wyremontowane, pieknie odnowione podłogi jeszcze pachnie drewnem, ale nie po to idziemy do muzeum. Cena za wstęp 250 Čk to już totalne nieporozumienie.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, bozena1517
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Muzeum jest niesamowicie odremontowane. Wnętrza, oświetlenie, freski i wiele innych robią ogromne wrażenie natomiast można w nim zobaczyć tylko dwie nie za wielkie wystawy. Cena jest absolutnie nieadekwatna co do jakości ekspozycji i wychodzi się z wielkim niedosytem.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Mizumizumi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Niestety nie udało mi się dostać do środka, że względu na późną porę, ale sam budynek z zewnątrz naprawdę zachwyca, a zwłaszcza w nocy. Genialnie oświetlona budowla.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
21  Dziękujemy, walczakowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Po Muzeum Narodowym spodziewałem się poznać historię Czech. Dostałem niewielką wystawę starych strojów i telewizorów oraz trochę wypchanych zwierząt. I to wszystko. Naprawdę. W dodatku za absurdalnie wysoką cenę. Nieporozumienie całkowite.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2017
1  Dziękujemy, Damján K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji