Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 172)
Filtruj recenzje
1 172 wyniki
Oceny podróżnych
639
390
100
15
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
639
390
100
15
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 172 recenzji
Zrecenzowano: 16 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel pomimo przewalajacych się jak święte krowy, stojacych zawsze na przejściu, chinczykow. Ładny pokój i wygodne duże łóżko to postawa. Śniadanko i w ogóle restauracja bardzo dobra. Polecam i wrócę tam .

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 914arturr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2018

Ogólne wrażenia bardzo dobre. Hotel odnowiony, czysto i schludnie. Obsługa sympatyczna i pomocna. Śniadania smaczne i urozmaicone. Blisko hotelu jest przystanek tramwajowy-do centrum około 20 minut jazdy. Pokoje niewielkie, ale mądrze urządzone. Łazienka przestronna. Obiekt robi dobre wrażenie. Warto tam się zatrzymać na kilka nocy będąc w Pradze. Jedynym minusem jest płatny parking. Ale to szczegół. Polecam ten hotel!

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Mabos007
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jana F, Manager, Hotel GolfOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2018

Drogi Gościu,
dziękuję za poświęcenie czasu na recenzję Hotel Golf na Tripadvisor
Z wielką przyjemnością witam w hotelu i jestem podekscytowany lekturą tego, co było dla ciebie miłym doświadczeniem podczas pobytu tutaj.
Rzeczywiście, z przyjemnością powita cię z powrotem w najbliższej przyszłości.

Z poważaniem,
Hotel Golf

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 marca 2018

Przemiła i pomocna obsługa, smaczne i różnorodne śniadania, śwetnie wyposażony pokój, estetyczne wnętrza i przystanek tramwajowy bezpośrednio pod hotelem.
Znajomi zasponsorowali nam wyjazd w prezencie i choć początkowo obawialiśmy się lokalziacji, teraz wiem, że przy kolejnym pobycie w Pradze, rozwążę ten hotel ponownie :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Nawet w pokoju od parkingu okna dobrze izolowały dźwięki z zewnątrz.
Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MariaJ6325
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jana F, Manažer, Hotel GolfOdpowiedź udzielona 9 kwietnia 2018

Droga Mario,

bardzo dziękuję za recenzję hotelu Golf

Cieszymy się, że podobał się pobyt w naszym hotelu.

Gość, tak jak Ty, jesteś gospodarzem i mamy nadzieję, że wkrótce dołączysz do nas na kolejną praską przygodę.



Gorące pozdrowienia,
Hotel Golf

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lutego 2018

Czysty, sprawny, przemyślany, zabrakło pomysłu na klientów. Widać, że ktoś mądrze projektował pokoje. Kolory są kwestią gustu, wszechobecne żółte ściany trochę szokują, ale co kto lubi. sporo gości, co potwierdza popularność albo hotelu albo Pragi. Śniadania bardzo obfite i zróżnicowane. Obsługa śniadań - rosyjskojęzyczna, ale bez zarzutu, cicha, szybka, profesjonalna. Recepcjonista z tatuażami w zwykłej koszulce ... albo taka moda, albo hotel miał słabszy dzień. Serwis sprzątający bez zarzutu. Pokoje bardzo zmyślne, wszystko bardzo dobrze przemyślane, telewizor bardzo mały. Znaleźć hotel na podstawie internetowego adresu - wyzwanie. Okazuje się, że są dwa różne numery, jeden stary i jeden aktualny. Przy okazji na dojeździe dwupasmową ulicą radze uważać, bo nagle, bez ostrzeżenia na lewym pasie stoją betonowe zapory co kilkaset metrów. Generalnie hotel bardzo fajny, sprawny, ale trochę to przypomina działalność hurtową, nie widać pomysłu na prawdziwe zagospodarowanie czasu gości. Po prostu przyjedź, zapłać i w drogę, po 10 minutach oni nie pamiętaja o Tobie, a Ty o nich.

Wskazówka dotycząca pokoi: Unikaj pokoju z widokiem na "studnię" łącznik pomiędzy skrzydłami gdzie obecnie trwa remont i widok jest niezbyt miły
Termin pobytu: luty 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jana F, Guest Relations Manager, Hotel GolfOdpowiedź udzielona 21 lutego 2018

Drogi Tomku K,

Dziękujemy za zapoznanie się z naszą ofertą i opinię o Twojej niedawnej wizycie u nas. Z przyjemnością poznajemy Twoje ogólne, dobre wrażenia z naszego hotelu.

Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli przywitać Cię z powrotem w naszym obiekcie.

Z ciepłymi pozdrowieniami,

Hotel Golf Prague

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 listopada 2017

Dogodna lokalizacja hotelu, wprawdzie daleko od centrum, ale za to blisko przystanku tramwajowego, skąd można dojechać do centrum Pragi w 20 min. Komfortowy i funkcjonalny pokój, bardzo dobrze wyciszony: w nocy do pokoju nie dochodziły żadne hałasy z zewnątrz, ani z sąsiednich pokojów. Super wygodne szerokie łóżko. Nowoczesna łazienka z dużą kabiną natryskową. Cicha klimatyzacja (pokój Deluxe), dobre WiFi. Świetne, urozmaicone śniadania - duży wybór zarówno dań gorących, jak i na zimno.
Minusy to: Bałagan na parkingu hotelowym. Tłok na śniadaniu w godzinach szczytu porannego - pomimo dużej sali, trudno o wolny stolik. Irytujące poranne odwiedziny sprzątaczki długo przed godziną wymeldowania. Sejf w pokoju daje się otworzyć po wpisaniu kodu serwisowego!

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrzej S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jana F, Manažer, Hotel GolfOdpowiedź udzielona 10 listopada 2017

Drogi Andrzej,

bardzo dziękuję za recenzję hotelu Golf.

Z wielką przyjemnością witam w hotelu i jestem podekscytowany lekturą tego, co było dla ciebie miłym doświadczeniem podczas pobytu tutaj. Jeśli masz problem z tresorem, powinieneś rozwiązać problem w recepcji, jestem pewien, że chętnie Ci pomożemy.

Z przyjemnością zapraszamy wkrótce.

Z poważaniem,
Hotel Golf

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji