Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (252)
Filtruj recenzje
252 wyniki
Oceny podróżnych
136
69
30
11
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
136
69
30
11
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 252 recenzji
Zrecenzowano: 7 maja 2019

Cztery gwiazdki to przesada. Zbyt wiele braków i niedociągnięć. Brak wody do picia i zestawów do zaparzenia kawy i herbaty w pokojach, jakichkolwiek naczyń. Brak półek i szafy. Jeden fotel w pokoju 2-osobowym. Fatalne oświetlenie pokoju (półmrok) i przyłóżkowe - brak możliwości czytania po zmroku. Brak uzupełniania w pokoju żelu do mycia. Słaby wybór programów tv. Mała łazienka i niewydolna jadalnia (tłok). Monotonne menu (przez kolejne 3 dni to samo). Jajecznica tylko z nazwy. Po ugotowaniu jajka nie ma gdzie umieścić ani schłodzić.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, asarko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisD8096, General Manager, Mama Shelter PragueOdpowiedź udzielona 9 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear asarko,

I am so very sorry that you did not have a good experience whilst staying with us at Mama Shelter, You are correct in saying we do have one large arm chair we aslo have a large wooden bench that is place under the working desk, as a brand we do not have TCMF within the rooms but we have ceratinly taken on board your comments, I am so sorry that you found our TV channels limited, we do have a selection of 96 complimentry movies and a choice of 48 TV channels in diffrent languges we can certinly look into having more of a choice,
I am sorry to hear you found our menu to be monotounus, we do have daily specials a pizza menu and an option to eat in our downstairs bar, my apologies if this information was not given to you, on the bedside lights these are dimmable enabling you to alter the light I again apologies if that this information was not pointed out to you, we do experience a voulme of guest wanting to eat at the same time for breakfast, as a brand we like to make breakfast very informal so we aslo have our cantina, terrace, and window seats for guest to use in the morning, I have taken on board your commnets regarding the scrambled eggs, and thank you for brining this to my attention,
We do hope you will return

Mama Loves You !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019

Fantastyczny czas w Pradze dzieki MAMA. Bardzo fajny wystroj, genialny widok z pokoju z 10 pietra. Pyszne sniadania i bardzo mila obsluga. Zdecydowanie za szybko minal czas pobytu w hotelu. Nastepnym razem w Pradze tez w MAMA !!

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Jacek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisD8096, General Manager, Mama Shelter PragueOdpowiedź udzielona 21 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Jacek S

Thank you so much for your fantastic comments, so very pleased you had a fun time with us, looking forward to seeing you back very soon,

Mama Loves You !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Super hotel za przystępną cenę, niebanalny wystrój, świetna obsługa. Bardzo czyste pokoje. Smaczne jedzenie. Hotel znajduje się w dość dobrym miejscu jeżeli chodzi o zwiedzanie Pragi. Jeżeli będę planowała pobyt w Pradze to na pewno w pierwszej kolejności pokoju będę szukać w Mama Shelter .

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, annakuchna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Chris D, General Manager, Mama Shelter PragueOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Hi Annakuchna,

It was a real pleasure to read your great comments, we certainly hope to get the chance to welcome you back to our Mama,

Mama Loves You!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2018

Świetny hotel, uprzejma obsługa, pyszne śniadania, doskonale skomunikowany z centrum (tramwaj spod głównego wejścia). Pokoje czyste, łóżka niesamowicie wygodne. Internet i telewizja w pokoju.POLECAM!

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, dawidstanisz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Chris D, Manager, Mama Shelter PragueOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mama Guest,

Thank you so much for your great comments, the team are more than happy with your comments about our facilities,

Mama loves You!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 1 tydzień temu

Termin pobytu: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisD8096, General Manager, Mama Shelter PragueOdpowiedź udzielona 6 dni temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji