Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 075)
Filtruj recenzje
2 075 wyniki
Oceny podróżnych
608
1 027
309
88
43
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
608
1 027
309
88
43
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 075 recenzji
Zrecenzowano: 1 lipca 2019

Na recepcji bez problemu. Pokój był przygotowany standardowo. Było czysto i spokojnie. Wi-fi bez zarzutu. W hotelu jest duża rotacja. Nie podobał mi się sposób sprzątania pokoju. Jednego dnia nie posprzątano naczyń, a innego nie posprzątano pokoju w ogóle, choć wyszedłem przed południem. W łazience poza tym był przytkany kran. Śniadania dość skromne, a sala śniadaniowa ciasna. Obsługa na śniadaniu ospała.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Marek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lucie N, Guest Relations Supervisor , Novotel Praha Wenceslas SquareOdpowiedź udzielona 7 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marek,
first of all, I would like to thank you for your time to share with us your impressions on your recent stay at Novotel Praha Wenceslas Square.

I am sorry, that you had only average stay with us. I am pleased, that you have been satisfied with the room. Even thought that you have not been fully satisfied with the cleanliness of it. I would like to kindly let you know, that I will definitely share your comment with our housekeeping manager.

Thank you very much for sharing with us this review.
We do hope, that you will give us another chance to welcome you back again, and we will make your next stay even better than the previous one.
Yours SIncerely,
Lucie Nesvadbova
Guest Relations Supervisor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel znajduje się w bliskim sąsiedztwie Starówki, spod hotelu można też dojechać tramwajem na Hradczany. wokoło mnóstwo sklepów i knajp. pokoje duże, czyste chociaż jednego dnia w ogóle nie mieliśmy posprzatane mimo stosownej wywieszki na drzwiach. Fajnie ze jest lodówka. Niestety gdy przyjechaliśmy ok godzinie 15 nasz pokój jeszcze nie był. gotowy do przyjęcia, dostaliśmy więc voucher na drinka w barze hotelowym. Po 2 godzinach gdy poszliśmy zorientować się czy pokój już jest gotowy okazało się że recepcjonistka zapomniałam nas powiadomić.... spędziliśmy więc 2 godziny w barze przy jednym drinku podczas gdy Praga czekała na zwiedzanie.
Fajnie że w hotelu jest basen, który nie jest oblegany. byliśmy jedynki gośćmi. jest też siłownia. Na 6 piętrze gdzie akurat mieszkaliśmy jest taras na którym można wypić kawę i posiedzieć wieczorami. jest też pokój do prasowania.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Olucha90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lucie N, Guest Relations Supervisor, Novotel Praha Wenceslas SquareOdpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Olucha90,

first of all, let me thank you for your time to share with us your review, about your recent stay at Novotel Praha Wenceslas Square.

I am sorry to read, that your stay was not fully up to your expectations. In the same time, I am glad, that there was a few things, which you have been satisfied with.
I am pleased, that you enjoyed our swimming pool, and the roof top bar.

Be sure, that I will share all of your comments with our team, and we will do our best to make such a improvements on the points, which you pointed out.
We do hope, that you will give us another chance, and that we will be able to make your next stay better than the previous one.
Best Regards,
Lucie Nesvadbova
Guest Relations Supervisor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Fajny hotel sieciowy. Miła obsługa. Standard adekwatny do marki Novotel. Jako stały bywalec hoteli z sieci Accor jestem zadowolony. Polecam super lokalizacja, dobre jedzenie. Pokoje bardzo przestronne.

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, rwsikorski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lucie N, Guest Relation Supervisor, Novotel Praha Wenceslas SquareOdpowiedź udzielona 3 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear rwsikorski,

thank you very much for providing for us this review, regarding to your recent stay at Novotel Praha Wenceslas Square.
I am pleased to read your such a nice comments. We are glad, that you are regular guest of accor hotels. and that we fully managed to meet up your expectations about Novotel brand.
Thanky you very much for your recommendation, we appreciate it very much.

We do hope, that we will get a chance again very soon, and will be able to welcome you back.
Have a nice day.
Lucie Nesvadbova
Guest Relation Supervisor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel blisko centrum, na piechotę można zwiedzać stąd Prage. Czysto, obsługa ok. Sniadania zadowalające. Możliwość skorzystania z parkingu który jest dość drogi 550 kc Ale za to można zostawić auto trochę dłużej jeśli chcemy wyjechać później niż po zakończeniu doby hotelowej. Polecam

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, jolazkmobile j
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lucie N, Guest Relation Supervisor , Novotel Praha Wenceslas SquareOdpowiedź udzielona 21 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear jolazkmobile j,

many thanks for your shared review about your recent stay at Novotel Praha Wenceslas Square.

Its perfect, that you had a nice stay with us, and that you have been satisfied with our hotel, and with our services. We are sorry, that the parking was a little bit expensive for you, but I would like to kindly tell you, that our parking garage is under the security control, which is a big advantage.
Be sure, that I will share all of your comments with our team, and we do hope, that we will get a chance again very soon to welcome you back to our hotel.
Have a lovely day.
Lucie Nesvadbova
Guest Relation Supervisor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo dobry niesamowite wrażenie zrobiło na mnie śniadanie podczas którego młode dziewczyny pieknie śpiewały przy gitarze oraz skrzypcach cos pięknego hotel przyjemny dobrze położony polecam takze rodzinom z dziećmi

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 140anetad
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lucie N, Guest Relation Supervisor, Novotel Praha Wenceslas SquareOdpowiedź udzielona 28 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Aneta D,

I would like to thank you for sharing this feedback with us, about your stay at Novotel Praha Wenceslas Square.

I am very happy, that you have had a perfect time with us. Its great, that you enjoyed our speed festival, and that you liked our little surprise for you :) It was pleasure for us to make you feel that way.

We do hope, to see you soon agian very soon.

have a lovely day.
Lucie Nesvadbova
Guest Relation Supervisor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji