Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 12:00 - 00:00
Wyróżnione recenzje
Super klimat, bardzo ciekawe miejsce

Wpadliśmy tam "na chwilę" ,ale bylo bardzo przyjemnie. Pyszne deinki na bazie Absyntu bardzo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 11 listopada 2017
Safari434543
Muszę tu wrócić!

Wchodząc nie miałam pojęcia o absyncie, może poza opowieściami znajomych. Po pierwsze: wystrój... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 25 maja 2017
Adrianna F
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 023)
  
Recenzje (1 023)
Filtruj recenzje
1 023 wyniki
Oceny podróżnych
676
253
51
19
24
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
676
253
51
19
24
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 023 recenzji
Zrecenzowano: 11 listopada 2017

Wpadliśmy tam "na chwilę" ,ale bylo bardzo przyjemnie. Pyszne deinki na bazie Absyntu bardzo pozytywnie nas zaskoczyly. Miejsce ma niesamowity klimat. Wszystko bazuje na kolorze zielonym co swietnie sie kojarzy. Ceny niemałe ale uważam ze placi sie również za miejsce i nie mam z tym problemu. Serwis wliczony w cene. Podsumowujac bardzo pozytywnie!

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
Dziękujemy, Safari434543
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 maja 2017

Wchodząc nie miałam pojęcia o absyncie, może poza opowieściami znajomych. Po pierwsze: wystrój, zakochałam się w nim, totalnie w moim stylu. Po wybraniu miejsca szybko podeszła do nas kelnerka i pomogła laikom w wyborze proponując swojego rodzaju 'turystyczny starter' na którym się oczywiście nie mogło skończyć. Lokal oferuje również desery, lody, drinki na bazie absyntu, tematyczne pamiątki. Plus doskonała muzyka, aż żałuję, że nie zapytałam co tam akurat leciało.
Jeżeli Absinthiere ma na celu promocję tego zakazanego trunku to brawo, ja się zakochałam i na pewno wrócę.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2017
Dziękujemy, Adrianna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Polecam nawet jeśli nie przepadasz za absyntem. Super atmosfera, miła obsługa a drinki serwowane w bardzo kreatywny sposób. Polecam drink wasabi rhubarb!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2017
Dziękujemy, Kasia P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Ta knajpkę znalazła dziewczyna, w sumie bardzo łatwo ja zlokalizować bo znajduje się w centrum miasta, klimat w środku bardzo fajny nie dużo ludzi , można spokojnie porozmawiać, ceny jak na centrum bardzo przystępne . Gorąco polecam ;)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Dziękujemy, piotr190688
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Pyszne drinki, nie mozna poprzestac na jednym, moj absolutny faworyt to daqiri mango;) Swietna obsluga, fajny klimat, ceny sa w miare jak na takie miejsce zaraz kolo glownego placu i przede wszystkim jakosc. Dodaje fotke menu;)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Dziękujemy, alkaq2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji