Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (684)
Filtruj recenzje
684 wyniki
Oceny podróżnych
324
292
47
12
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
324
292
47
12
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 684 recenzji
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Przytulny, choć dość duży hotel, aczkolwiek nie dało się tego odczuć. Śniadania ok, lecz gdyby był wiekszy wybór owoców i warzyw byłoby idealnie. Łóżka wygodne, duża łazienka z wygodną wanna. W pokoju była też duża szafa i kilka mniejszych, także bez problemu można było się rozpakować o schować walizki. Pokój był sprzątany codziennie. W pokoju dostępny był czajnik z herbatkami. Obsługa bardzo pomocna i życzliwa. Jako ciekawostkę dodam,że na przeciwko hotelu jest warzelnia piwa Staropramen, którą można zwiedzić.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Iza Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel Angelis H, Front Office Manager, Hotel Angelis PragueOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Iza,

thank You ever so much for sharing Your experience within the TripAdvisor.

It is great pleasure to read that You enjoyed Your stay in hotel Angelis.
Thank You for mentioning our friendly staff,comfortable beds and cleanliness.

Your words of appreciation means world to us.
We hope that we will have a chance in the near future to serve you by best possible service again.

With best regards from hotel Angelis
Jana and team of hotel Angelis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2019

Hotel znajduje się w pobliżu metra i przystanku autobusowego. Parking strzeżony ok 150m od hotelu za dodatkową opłatą. Do dyspozycji gości mini bar który codziennie był uzupełniany przez obsługę hotelową. Czyste pokoje gościnne przystosowane dla rodzin z małymi dziećmi. Pokoje klimatyzowane. Minusem może być zapach wydostajacy się z browaru który znajduje się naprzeciw hotelu.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Getaway43511862764
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tereza S, Director of Sales, Hotel Angelis PragueOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sir/Madam,

thank you for choosing Hotel Angelis which is located on the left bank of the Vltava River in a quiet street in

Prague´s Smíchov neighbourhood.

We are glad that you liked our room very well equipped with a minibar and air conditioning, Wi-Fi internet

connection, personal safe, satellite TV , telephone with speed dial, electric kettle + tea, hair dryer, towels, hotel

cosmetics, children's cot (upon request).

Parking which you mentioned is available without reservation and cost only 12 euro per day.

We hope that you will visit our beautiful city and our hotel Angelis soon again.

With kindest regards,

Lada and the whole team of hotel Angelis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 maja 2019

Jakosc odpowiada cenie. Bardzo wygodne lozka i cisza i spokoj. Pokoje nie byly jednak sprzatane (ryzyko braku papieru toaletowego), mini barek tez nie byl uzupelniany, a wybor cieplych posilkow na sniadanie minimalny. Nie zmienia to faktu, ze hotel piekny, lokalizacja bardzo dobra (metro) i zapach produkujacego sie piwa z browaru obok tylko doskonale uzupelnial fakt bycia w czeskiej stolicy :)

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Bartłomiej D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tereza S, Director of Sales, Hotel Angelis PragueOdpowiedź udzielona 21 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sir/Madam,

thank you for sharing your experiences and impressions of your holiday at Hotel Angelis in Prague 5.

We are glad that you were satisfied with our location near the brewery, which is truly a symbol of old Prague. We are really very close to the Old town by metro, which is a two minute walk away.

We regularly change the assortment of breakfasts and we are happy for your insights, it help us to improve our services.
Thank you also for notifying us of our cleaning, the high quality of our cleaning is our priority.

We hope that we will welcome you soon again. You can make a reservation directly through our website, where we offer the best price and lots of benefits.

With best regards
Lada+ Hotel Angelis team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lutego 2019

Ogólnie jestem zadowolona, bardzo miła obsługa, przystępna cena, ładne pokoje, czysto i schludnie. Niestety, za minus uważam browar, który znajduje się tuż naprzeciwko. Wieczorami ledwo dało się oddychać, taki intensywny zapach. Jeżeli komuś to nie przeszkadza, to jak najbardziej polecam ten hotel.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, AureaPuella
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tereza S, Director of Sales, Hotel Angelis PragueOdpowiedź udzielona 23 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Madam,

thank you very much for your time to post this review. We are really appreciated your comments especially about our

clean room, our staff and also that you recommended our hotel to the other guests.

We hope that you will come to Prague and our hotel soon again.

With all best wishes,

Lada + Hotel Angelis team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2018

Pokój jasny i stylowo urządzony. O absolutną czystość zadbał miły i pomocny personel. Śniadania bardzo dobre. Lokalizacja blisko przystanku tramwaju i stacji metra. Krótki spacerek do polecanego przez personel płatnego parkingu. Pobyt w tym hotelu to był strzał w 10.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, jancmpoznan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tereza S, Director of Sales, Hotel Angelis PragueOdpowiedź udzielona 6 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear valuable guest,

Thank you for sharing your feedback and the kind words regarding your stay.
We hope that you will consider us for your next trip!

Sincerely,
Denisa and team of hotel Angelis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji