Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Drogo i źle”
Pohostinec Karlín — recenzja

Pohostinec Karlín
Nr 676 wśród 6 209 Restauracje (Praga)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 48 USD
Okolica: Karlín
Informacje o restauracji
Okolica: Karlín
Zrecenzowano 11 września 2019

Wybrałem z menu obiadowego sałatę z krewetkami oraz rybę z warzywami. Mimo, że restauracja była w zasadzie pusta, musiałem dość długo czekać na podanie potraw. Sałata bez przypraw, nijaka. Warzywa w porządku zaś ryba została uśmiercona dwukrotnie: raz przez rybaka a drugi raz przez kucharza, który ją na amen usmażył, więc do konsumpcji się nie nadawała. Na nikim z personelu nie wywarło to żadnego wrażenia.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, JASAWIT
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: comunication_manager, Manažer komunikace, Pohostinec KarlínOdpowiedź udzielona 30 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your time which you spend on this review. We are terribly sorry that you have such a bad experience with our restaurant. If you gave us another chance, we would certainly change your mind.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (123)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 123 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 8 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 lutego 2020

Termin wizyty: luty 2020
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TerezaTu, Vlastník, Pohostinec KarlínOdpowiedź udzielona 21 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 grudnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: grudzień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TerezaTu, Manažer komunikace, Pohostinec KarlínOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019

Termin wizyty: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: comunication_manager, Manažer komunikace, Pohostinec KarlínOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pohostinec Karlín — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Praga, Bohemia
 

Byłeś(-aś) w Pohostinec Karlín? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem