Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (319)
Filtruj recenzje
319 wyniki
Oceny podróżnych
129
147
36
3
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
129
147
36
3
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 319 recenzji
Zrecenzowano: 18 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 22 grudnia 2017

Hotel znajduje się blisko zjazdu autostrady D5,bardzo miła i pomocna obsługa ,restauracja serwuje różne potrawy czynna do 22.30 ,pokoje zadbane i czyste ,duży przestronny parking zewnętrzny (ogrodzony) .

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, slawomirb2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marek A, General Manager, Ibis PlzenOdpowiedź udzielona 31 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear slawomirb2017,
very good last morning of 2017 from Pilsen :)
We would like to thank you a lot for choosing ibis for your stay and even more for sharing your positive comments.

We are happy, that you enjoyed and we will do our best to be even better in 2018.

Let us wish you a very nice New Year's Eve celebration and we hope to welcome you back soon again.

kind regards

Marek Audes and all the ibis team Plzen

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 czerwca 2017

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoiki nowoczesne, bardzo przytulne i czyściutkie
Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Ibis Hotels
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelibisplzen, General Manager, Ibis PlzenOdpowiedź udzielona 16 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 4 listopada 2016 z urządzeń przenośnych

Tento hotel je asi vsade rovnaky. A je to uplne ok. Ak chcete prespat lacno a dobre tak to je riesenie. Necakajte ziaden zazrak, ale je to normalne dobry a kvaltiny hotel za rozumnu cenu. Takze to odporucam.

Termin pobytu: listopad 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, adnanhamzic
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelibisplzen, General Manager, Ibis PlzenOdpowiedź udzielona 8 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Dobré ránko z ibisu,
děkujeme moc, že jste si pro Váš pobyt vybrali ibis, máme velkou radost a jsme rádi, že se Vám u nás líbí.

Vymýšlíme novinky, aby každý ibis nebyl stejný a každý ibis se Vám líbil trochu jinak, ale vždycky v dobré a přátelské atmosféře ;-)

Mějte se báječně a snad brzičko opět na viděnou.

Za tým ibisu Plzeň

Marek Audes

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2016 z urządzeń przenośnych

Pokój:
Duży, czysty, zadbany. Ogromne łóżko, specjalna ława na bagaże, wielkie lustro. Na ścianie tv lcd z wieloma programami (z polskich tylko tv polonia). Internet szybki (około 10 mbps), dobry zasięg z pokoju. Łazienka śliczna, bez grzyba. Sporych rozmiarów prysznic.

Restauracja (śniadanie):
Tosty albo rogale bezglutenowe - zwykłych bułek czy chleba nie udało mi się znaleźć. W ibis znajdziemy typowe śniadanie: jajecznica, fasolka, szynki (2 rodzaje), żółte sery (2 rodzaje), płatki śniadaniowe, babeczki i inne ciastka. Automat z różnymi rodzajami kawy, automat z sokami. Jedzenie ciepłe, smaczne. Głodnym wyjść się nie da :)

Parking:
Przy hotelu sporych rozmiarów parking (głównie zajęty przez niemieckich gości). Teren monitorowany - kamera na każdej lampie. Choć teren wokoło dość "dziki" to nie trzeba martwić się o samochód.

Okolica:
Dookoła hotelu nie ma nic... same biura, magazyny, fabryki. Po zmroku lepiej nie wychodzić poza teren hotelu. Pod hotelem przystanek autobusowy. Jakiś kilometr od hotelu znajduje się niewielkich rozmiarów centrum handlowe (tesco, elektronika, buty, ciuchy, zoologiczny). W pobliżu także stacja Benzina (czyli orlen) oraz salon volkswagena Porsche Plzeň.

Podsumowanie:
Hotel ładny, zadbany. Świetny stosunek jakości do ceny. Śniadania smaczne. Dobra lokalizacja - łatwy dojazd z autostrady. Hotel idealny na jedna noc ale i do dłuższego pobytu. Na pewno tam wrócę!

Termin pobytu: październik 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, DonRatello
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelibisplzen, General Manager, Ibis PlzenOdpowiedź udzielona 7 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear Mr. Marcin,

WOW - dziękuję dużo! Thank you so much for dedicating your time to write such a nice review on your stay with us.
We are very happy, that we could take care of you and even more for the fact, that we succeed.
We promise to further do our best to make our guests happy.
THANK YOU and we hope to welcome you back soon again.

Sincerely,

Marek & ibis hotel team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji