Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (458)
Filtruj recenzje
458 wyniki
Oceny podróżnych
358
56
21
11
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
358
56
21
11
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 458 recenzji
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2016

vybavenost pokoje odpovidajici hvezdickam hotelu-bez pripominek,cistota super,kuchyne delikatni s prijemnou obsluhou, recepce vyresila kazdy nas pozadavek okamzite,pokud jste milovniky golfu, v okoli je nekolik super hrist-dopurcuji si na nich zahrat, dovolena znacka ideal

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje s vyhledem na mesto jsou asi lepsi ale vse zalezi od uhlu pohledu, nekdo ne nemusi vyzadovat a nema problem mit vyhled i na les
Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, pmaurer2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EsplanadeSpa, Generální ředitel, Esplanade Spa & Golf ResortOdpowiedź udzielona 12 września 2016
Tłumaczenie Google

Vážený hoste,

rádi bychom Vám tímto poděkovali za Váš krásný příspěvek na cestovatelském portálu TripAdvisor. Jsme velice rádi, že jste byli s pobytem v hotelu Esplanade Spa and Golf spokojeni.
Věříme, že se k nám v budoucnu opět vrátíte a budeme se těšit na Vaší příští návštěvu!

S přátelským pozdravem,

Ing. Eva Dvorakova, MBA
Executive General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Niestety wielkie rozczarowanie. Hotel nie jest wart nawet 2* :( budynek piękny, stary, architektura powala z nóg bardzo pozytywnie, niestety wewnątrz same niemile niespodzianki :( Garaż płatny dodatkowo 5€, sauna wyłącznie po wcześniejszej rezerwacji i płatna 25€ za godzinę :( w pięknych wnętrzach dużo kiczu, sztuczne kwiaty w wazonach w szczycie sezonu letniego to juz prawdziwa kpina, teraz kwiaty za darmo rosną na łąkach wiec wystarczy je zerwać i włożyć do wazonu ;) a tak poważnie to jeśli nie teraz to kiedy wykorzystacie wazony na świeże kwiaty ? Strefa fitness to kilka starych urządzeń wstawionych do korytarza prowadzącego w kierunku strefy wellness , to tez taka mała kpina ;) nawet marnej jakości obrazy w pokojach wiszą krzywo :)
Widać, że hotel i miejsce sprzedaje się samo i nikomu nie zależy na powracających gościach, my tez daliśmy się złapać piękną architekturą budynku :( no i jeszcze jedno, wifi tylko w lobby i strefach publicznych, ja niestety pisząc z pokoju korzystam z roamingu :( jutro jeszcze czeka mnie śniadaniowa niespodzianka, po tym co zobaczyłem dzisiaj nie spodziewam się nic więcej poza English breakfast :( czyli fasoli, trochę marnej jakości szynki i kawy z przelewowego ekspresu :((((
Podsumowując :
10pkt dla architekta i pierwszego inwestora
0 pkt dla kontynuatorów tego dzieła, zarządzających, managerów i osób odpowiedzialnych za to co zrobili z tym cudownym miejscem. SZKODA :(
Jesteśmy MOCNO ROZCZAROWANI :( !!!

Termin pobytu: czerwiec 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 431hdm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EsplanadeSpa, Generální ředitel, Esplanade Spa & Golf ResortOdpowiedź udzielona 15 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for taking the time to share your experience with us other TripAdvisor users. I would like to bring to your attention that it is common in all hotels, unless “all inclusive” that all additional service you order in the hotel (parking, sauna, massages etc.) has to be paid accordingly.

A for Wi-Fi, it is available in all rooms and public areas free of charge, we have not acknowledged any comments from your side during your stay.
I am disappointed to read that you found the quality of service and breakfast to be below the standard you were expecting. The experience of our guests is our highest priority and we constantly try to ensure we exceed our guests’ expectations, so I'm sorry that this was not the case during your visit.

Kindest regards,

Ing. Eva Dvorakova, MBA
Executive General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 czerwca 2019

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EsplanadeSpa, Generální ředitel, Esplanade Spa & Golf ResortOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 maja 2019

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EsplanadeSpa, Generální ředitel, Esplanade Spa & Golf ResortOdpowiedź udzielona 6 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji