Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Radziejowice
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (164)
Filtruj recenzje
164 wyniki
Oceny podróżnych
82
56
21
2
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
82
56
21
2
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 164 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspólny wyjazd z rodzina, serdecznie polecam . Cały hotel konsekwentnie w tym samym „loftowym” stylu. Loft 200 duży i przestronny, za ścianka dzieląca salon z sypialnia, wygodne małżeńskie łóżko. Za przeszklona szybka ogromna łazienka z wolnostojąca wanna i deszczownica. W pokoju dwa telewizory, zabudowana szafa na bagaże oraz barek : lodówka, czajnik. W pokoju znajduje się rownież biurko. Byliśmy w czwórkę i w lofcie nie było za ciasno, bez problemu dostawiona dostawka. Dużym atutem hotelu jest strefa rekreacji na dworze-fajnie wyposażony plac zabaw dla dzieci, hamaki dla dużych i małych, leżaki. Dużo zielonej trawy do spacerowania i biegania oraz cieszące oko oczko wodne, które jest pięknie oświetlone nocą. Dodam, ze podczas naszego weekendu było w hotelu również organizowane wesele oraz chrzciny i w żaden sposób nie utrudniało nam to pobytu i odpoczynku, w pokoju nie było słychać muzyki, restauracja / bar funkcjonowała normalnie, bardzo sprawnie. Wisienka na torcie jest restauracja, która ma ciekawa kartę i bardzo smaczne jedzenie. Szczególnie polecam burgera oraz bulion z kaczki. Śniadanie w formie bufetu świeże i różnorodne. Obsługa hotelu i restauracji na 5 z plusem życzliwa i pomocna. Hotel oraz otoczenie wokół jest bardzo zadbane i czyste, wchodząc do loftu czuć przyjemny zapach. Na koniec dodam, ze lokalizacja jest super. Codzienne dojechanie do centum Warszawy zajmowało nam do 30 minut, bez stania w korkach. Polecam każdemu, szczególnie osobom, które lubią niespotykane wnętrza. Byliśmy po raz pierwszy ale napewno nie ostatni, miejsce nas zauroczyło. Napewno wrócimy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, gosciuorlo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AgnieszkaS7273, Kierownik recepcji, Artis Loft HotelOdpowiedź udzielona 15 września 2019

Drodzy Goście
Bardzo dziękujemy za pozostawienie doskonałej i bogatej w szczegóły opinii. Dziękujemy, że zadali sobie Państwo trudu aby ją napisać. Bardzo to doceniamy ! Państwa słowa to miód na nasze serca i wspaniała motywacja dla całego zespołu.
Mamy nadzieję, że będą nas Państwo często odwiedzać!
Serdecznie zapraszamy
Zespół Artis Loft Hotel***

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Duże przestrzenne pokoje. Miła obsługa. Śniadanie standardowe. Czystość łazienki mogłaby być lepsza. Woda z kabiny wylewała się na podłogę w łazience. Kolacja - sałatka dobra i szybko podana. Drink powitalny był miłym dodatkiem.

Wskazówka dotycząca pokoi: Prosić o pokój od strony ogrodu
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, PM_CZDZ_AST
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AgnieszkaS7273, Kierownik recepcji, Artis Loft HotelOdpowiedź udzielona 15 września 2019

Szanowni Państwo
Dziękujemy za pozostawienie opinii. Jest ona konkretna i wskazuje punkty do poprawy ale również nasze zalety. Państwa uwagi zostaną wzięte pod uwagę przy kolejnych modernizacjach.
Zapraszamy ponownie do odwiedzenia Artis Loft Hotel***
Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2019

Pokój przestronny, czysty z widokiem na ogród i mały zbiornik wodny - choć ma się wrażenie, że momentami nieco już spracowany. Teren wokół, mimo bliskości trasy S8, bardzo umiejętnie zaplanowany i nienagannie utrzymany. Śniadanie smaczne i bardzo różnorodne.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Arystarch
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AgnieszkaS7273, Kierownik recepcji, Artis Loft HotelOdpowiedź udzielona 15 września 2019

Szanowni Goście
Dziękujemy za pozostawienie opinii, która wskazuje na nasze zalety i atrakcje. Hotelowy ogród niewątpliwie jest enklawą spokoju i ciszy. Bardzo dbamy o porządek i aranżację tego miejsca aby nasi Goście mieli możliwość relaksu.
Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie!
Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam Hotel, czystko, elegancko obsługa bardzo miła. Bardzo smaczne jedzenie, polecam hotel zarówno na wyjazdy służbowe jak i na pobyt z rodzina. Była to moja kolejna wizyta w tym hotelu i napewno nie ostatnia.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Marta D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AgnieszkaS7273, Kierownik recepcji, Artis Loft HotelOdpowiedź udzielona 15 września 2019

Droga Pani Marto
Bardzo dziękujemy za rekomendację. Trzymamy Panią za słowo w kwestii kolejnych wizyt.
Zapraszamy do śledzenia naszej strony internetowej oraz fanpage'a na facebook'u.
Do zobaczenia ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019

blisko do Radziejowic i Term Mszczonów.
Sniadania bardzo nam smakowaly, mozna bylo wybrac cos dla dziecka,
brakuje lodowki w pokojach,
na kolacje dostalismy sredniej jakosci rosol i żurek, natomiast 2 danie bylo bardzo dobre - zrazy wolowe zdecydowanie polecamy.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, karola1223
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AgnieszkaS7273, Kierownik recepcji, Artis Loft HotelOdpowiedź udzielona 15 września 2019

Drodzy Goście
Dziękujemy za pozostawienie opinii.
Śniadania to niewątpliwie nasz atut - cieszymy się, że smakowały. Od niedawna w loftach superior i delux pojawiły się lodówki, pełniące jednocześnie funkcję minibarków. Jeżeli się sprawdzą to zapewne wyposażymy wszystkie pokoje hotelowe w ten model lodówek.
Dania na kolację to być może błąd w sztuce - uwagi zostały przekazane Szefowi Kuchni. Zapraszamy do nas ponownie - damy się poznać pod względem kuchni z lepszej strony.
Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji