Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (934)
Filtruj recenzje
936 wyniki
Oceny podróżnych
599
244
49
25
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
599
244
49
25
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 936 recenzji
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Idealne miejsce w przypadku późnego przylotu bądź wczesnego wylotu. Bardzo komfortowe pokoje. dobre jedzenie.
Śniadania mogłyby być bogatsze. W ekspresie do kawy śmietanka w proszku.... psuje smak kawy.
Poza tym elegancko i komfortowo. Pomimo bliskości lotniska pokoje doskonale wyciszone. Polecam czesto podróżującym. Do rynku w Krakowie można dojechać kolejką. Szybciej i taniej, bez tradycyjnych dla Krakowa wszechobecnych korków. Polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Wrzosowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr I, Rooms Division Manager, Hilton Garden Inn Lotnisko BaliceOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Dzień dobry,

Dziękuję za wybór Hilton Garden Inn Kraków Airport, przesłane oceny i komentarz dotyczący pobytu w naszym hotelu.
Serdecznie zapraszam przy okazji kolejnej wizyty w Krakowie.

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2019

Bardzo dobra lokalizacja , można spokojnie odpocząć przed długim lotem. Bardzo dobre śniadanie, duży wybór i miła atmosfera i miła profesjonalna obsługa. Pokoje bardzo czyste, tylko kosmetyków mało w łazience.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Garden Inn
Dziękujemy, Quest56279471533
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr I, Rooms Division Manager, Hilton Garden Inn Lotnisko BaliceOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Dzień dobry,

Dziękuję za wybór Hilton Garden Inn Kraków Airport, przesłane oceny i komentarz dotyczący pobytu w naszym hotelu.
Serdecznie zapraszam przy okazji kolejnej wizyty w Krakowie.

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Miło wspominam wizytę w hotelu. Pokoje bardzo czyste i w ciekawej aranżacji. Doskonale wyciszone, sąsiedztwo lotniska nic, nic nie przeszkadza.
Restauracja. Doskonale menu polecam antrykot z sezonowanej wołowiny. Poezja. Obsługa bardzo miła, uśmiechnięta i z ogromną wiedzą na temat proponowanych dań i alkoholi. Profesjonaliści w każdym calu. Polecam na spotkania biznesowe i nie tylko...

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, sebastianh455
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr I, Rooms Division Manager, Hilton Garden Inn Lotnisko BaliceOdpowiedź udzielona 5 czerwca 2019

Dzień dobry,

Dziękuję za wybór Hilton Garden Inn Kraków Airport, przesłane oceny i komentarz dotyczący pobytu w naszym hotelu - są bardzo motywujące i ogromnie się z nich cieszymy.
Serdecznie zapraszam przy okazji kolejnej wizyty w Krakowie.

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 maja 2019

W Hotelu tym byłem dwukrotnie, gdyż startowałem z Krakowa około 07.00 rano oraz wracałem przez północą, tak więc dwa pobyty, dwa różne pokoje...

Generalnie Hotel jest nowoczesny i robi dobre wrażenie.
Wspaniałe jest to, że widną możemy się dostać do Hotelu z korytarza łączącego tor kolejowy z Lotniskiem, a więc nie wychodząc na zewnątrz!!!

Obsługa w Recepcji jest bardzo uprzejma i pomocna.

Pokoje duże, nowoczesne, świeże.
Łazienki bardzo komfortowe.
Duży telewizor i biurko.

Minusy to przede wszystkim okropny Internet!!!
Pojedyncze i popularne strony otwierają się do 2 - 3 minut, a czasami nie otwierają się wcale. Niestety miało to miejsce za każdym razem, a więc zarówno w pokoju na I piętrze, jak i w pokoju na II piętrze, w dwa różne dni, więc nie była to raczej przejściowa usterka nadajnika...

Niestety za drugim pobytem obudził mnie hałas wiertarki (pokój nr 240)... Szkoda, bo wróciłem w nocy i liczyłem na wyspanie się przed dalszą podróżą po Polsce rano...

Inne drobne uchybienia wyliczyłem w punkcie "WADY".

Generalnie Hotel godny polecenia dla osób podróżujących z Lotniska "Balice" z uwagi na doskonałe położenie!!!

Zalety:
1) Doskonała lokalizacja, piechotą 3 minuty od Lotniska,

2) Duże i przestronne pokoje,

3) Duży, nowoczesny, płaski telewizor,

4) Nowoczesna łazienka, z dość dużą wanną,

5) Ogrzewanie w łazience ustawiane automatycznie,

6) Podwójne budzenie, czyli telefonicznie oraz poprzez włączenie się telewizora,

7) Duże biurko,

Wady:
1) Bardzo kiepski Internet!!!

2) Niestety rano obudziło mnie wiercenie wiertarką, więc gdzieś w pobliskim pokoju był chyba remont.
Wiercenie to trwało do godziny 12.00... Nie wiem czy w pokoju za prawie 750 PLN za noc powinny być takie hałasy, zwłaszcza, że przyleciałem w nocy i chciałem się po prostu wyspać...

3) Szkoda, że w łazience nie ma kubeczków do mycia zębów...

4) Niestety hotelowa restauracja jest bardzo droga...

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Garden Inn
Dziękujemy, Sebastian2012
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr I, Rooms Division Manager, Hilton Garden Inn Lotnisko BaliceOdpowiedź udzielona 31 maja 2019

Szanowny Sebastian2012,

Dziękuję za czas poświęcony na podzielenie się z nami Pana doświadczeniem z pobytu w naszym hotelu. Cieszę się, że ocenił Pan wysoko obsługę, lokalizację oraz połączenie z lotniskiem. To ważna opinia, którą z radością podzieliliśmy się w zespole. Jednocześnie przepraszam, że nie udało się nam spełnić Pana oczekiwań w zakresie sprawnego internetu. Aktualnie wdrażamy nowe rozwiązania, które w krótkim czasie powinny wyeliminować okazjonalne spowolnienie prędkości. W kwestii wspomnianego przez Pana hałasu zgodnie z informacją dostępną na naszej stronie internetowej aktualnie w części przylegającej do hotelu przygotowujemy nowe pokoje, którymi już wkrótce będziemy mogli się podzielić. Niemniej jednak w dbałości o komfort naszych Gości wszystkie prace głośne prowadzone są wyłącznie godzinach 10:00-17:00. Zależy nam na ciągłej poprawie poziomu doświadczeń naszych Gości. Mam nadzieję, że ponowi Pan swój pobyt w Hilton Garden Inn Kraków Airport w przyszłości.

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Nocleg przed wylotem..
Zacznę od przywitania w recepcji, godzina po 13ej , hotel prawie pusty, pierwsza informacja Pani (lekko obrażonej) że zameldowanie od 15ej:-), konsternacja... cisza...zero dalszego monologu..i jest , "może uda się wcześniej zameldować:-):-):-)" Udało się!!!, Pokój przywitał Mnie dziwnym zapachem, widać już lekkie zmęczenie użytkowaniem..Co dla mnie jest największym zdziwieniem , to jednorazowe kosmetyki,w dzisiejszych czasach gdy tony plastiku pływają w ocenie, i cały świat nie wie jak z tym sobie poradzić, w Hilton Garden Inn wspieramy produkcję plastiku. Za cenę 349 zł dostajemy pokój średniej jakości bez śniadania, w dobrym miejscu, jeżeli lecimy rano i chcemy być parę kroków od lotniska. A i ciekawa cena wódki w sklepie koło recepcji 0.7 l za 160 zł:-):-)

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, mini2_13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr I, Rooms Division Manager, Hilton Garden Inn Lotnisko BaliceOdpowiedź udzielona 6 maja 2019

Szanowny mini2_13,

Dziękuję za czas poświęcony na podzielenie się z nami doświadczeniem z pobytu w naszym hotelu. Kiedy tylko jest to możliwe staramy się być elastyczni i udostępnić pokój przed oficjalną godziną zameldowania, aczkolwiek wymaga to każdorazowo sprawdzenia dostępności. Odnośnie kosmetyków w pokojach poruszył Pan bardzo ważny aspekt ochrony środowiska. Na ten moment we wszystkich hotelach marki Hilton Garden Inn faktycznie stosowane są jednorazowe kosmetyki głównie z uwagi na fakt, iż są one odbierane przez Gości jako bardziej higieniczne. Niemniej jednak w Hilton Garden Inn Krakow Airport przywiązujemy dużą wagę do ekologii, dlatego wszelkie materiały podlegające recyklingowi są sortowane i oddawane do wyspecjalizowanych firm, aby nie zanieczyszczały środowiska. Ponadto odnosząc się do podanej przez Pana ceny wódki zgodnie z cennikiem dostępnym sklepie butelka wódki 0.5 l (tylko taka pojemności jest dostępna) kosztuje 50 PLN. Cena przez Pana podana dotyczy whisky. Serdecznie zapraszam przy okazji kolejnej wizyty w Krakowie.

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji