Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (735)
Filtruj recenzje
736 wyniki
Oceny podróżnych
156
242
173
76
89
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
156
242
173
76
89
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 736 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

1. szybkie i sprawne zameldowanie- miła i uśmiechnięta obsługa na recepcji
2. pokoje czyste, przestronne. Wanna w łazience, kosmetyki, codzienne sprzątanie
3. Internet w lobby i przy basenie bezpłatny, W pokojach za dodatkową opłatą
4. Jedzenie - różnorodne, dużo owoców morza, mnóstwo rożnych pozycji-każdy znajdzie coś dla siebie. Duży wybór zarówno na śniadania, obiady jak i kolacje. Sporo owoców i pyyysznych deserów.!!!
5. świetni animatorzy, pozdrowienia dla Magdy Animatorki, chętnie pomaga, miła i uśmiechnięta!
6. Opcja all jak najbardziej-drinki ok!
Hotel godny polecenia, blisko do plaży i okolicznych sklepów, Czysto i przyjemnie. Bardzo dobra baza wypadowa.
Na pewno tam wróce!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Magda T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AndreinaMundo, Online Reputation, Pinero Hotel Bahia De PalmaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Magda

Thank you for giving us fantastic comments as this one!
We are glad to read that you enjoyed in our hotel.

Thank you for choosing Hotel Piñero Bahia de Palma and we hope to see you again in the near future

Nuria Sánchez
Hotel Piñero Bahia de Palma
Online Reputation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Witam, byłem w tym hotelu przez 7 dni w sierpniu, stanowczo nie polecam hotelu dla rodzin z dziecmi, mało atrakcji dla dzieci, wszystko robione pod Niemców których tam jest co nie miara. Nasi zachodni sąsiedzi nie potrafią się zachować w żadnej sytuacji. Miejsce blisko pięknej plaży i w sumie tyle z pozytywów. Ogólnie czas spędzony poza hotelem uważam za bardzo udany, mimo że okolica dosyć imprezowa.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Mateusz W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AndreinaMundo, Online Reputation, Pinero Hotel Bahia De PalmaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for share with us your perception about the hotel

We regret to read your comments. This area is very popular among german tourists. However, for us, all tourists are important and we are glad to receive them.

Thank you for choosing Hotel Piñero Bahia de Palma and we hope that you enjoyed Mallorca

Nuria Sánchez
Hotel Piñero Bahia de Plama
Online Reputation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Mamy ogromny sentyment do tego hotelu, nawet chcieliśmy tam wrócić ponownie ale z reguły wybieramy inne rejony Hiszpanii co rok.
Mieliśmy widok z pokoju boczny na morze, do plazy bliziutko, tyle ze pod górkę w drodze powrotnej ale tak w większości w Hiszpanii jest.
Pokoje czyste, sprzątane i wymieniane ręczniki co dzień, choć mogłyby być większe ale to normalne jak na 3*
Obsługa sympatyczna, w recepcji (wiadomo nie wszyscy ) ale młoda ładna pani w dłuższych ciemnych włosach uśmiechnięta i otwarta, miło ja wspominamy. W restauracji w większości wszyscy sympatyczni i uśmiechnięci co sprawiało ze przyjemnie się siedziało.
Jedzenie to bajka! Oceniam na 5*, świeże i smaczne co jest ogromnym atutem bo w niektórych hotelach o wyższym standardzie nie jadło się tak dobrych ryb, kalmarów i małż! Brakowało mi krewetek ale może akurat w okolicy pływa niewiele reszta dań również smaczna, sangria, piwo, soki do dań an all pyszne i nie oszukiwane! Kiedyś tam wrócimy ...

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, JoannJoann
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AndreinaMundo, Online Reputation, Pinero Hotel Bahia De PalmaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your positive comments about cleanliness, quality of food and service that you received.

We are glad to read that you will be back at the hotel

Nuria Sánchez
Hotel Piñero Bahia de Palma
Online Reputation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

Hotel pomimo 3* daje gościom prawdziwy komfort pobytu. Widne czyste przyjemne pokoje, sprzątane codziennie. Przemiła i przesympatyczna obsługa, która jest zawsze gotowa pomóc i poinformować. Hotel zapewnia moc rozrywek dla każdego. Od animacji w ciągu dnia do integracji tanecznych w godzinach wieczornych. Pełna rozrywka dla dzieci oraz dorosłych. Jedzenie w formie bufetu to prawdziwy all inclusive :) kuchnia nie tylko regionalna ale również z różnych zakątków świata. Codzienne urozmaicenie posiłków. Należy również docenić bar, w którym nie oszczędzają alkoholu. Każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel znajduje się ok 250m od urokliwej plaży i przepięknej promenady, która tętni życiem o każdej porze dnia. Polecamy serdecznie!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Aleksandra W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AndreinaMundo, Online Reputation, Pinero Hotel Bahia De PalmaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing Hotel Piñero Bahia de Palma in Mallorca

We are glad to read your review. Positive comments as this one motivate us to keep working hard.

We hope to see you again in the near future.

Nuria Sánchez
Hotel Piñero Bahia de Palma
Online Reputation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Hotel 3* i widać to gołym okiem.
Są jednak ogromne plusy!
Obsługa - bardzo miła i pomocna, jest nawet jeden Pan, który stara się mówić po polsku :)
Pokoje są zawsze czyste, sprzątane każdego dnia.
Jedzenie - dobre, każdy znajdzie dla siebie coś odpowiedniego.
Drinki... zdziwiliśmy się... mają moc, alkohol nie jest oszukany.
PLAŻA! Idąc w dół ulicą obok hotelu dochodzi się do wspaniałej szerokiej plaży z długim, płytkim brzegiem, zalecane zabranie materaca ;) Piasek biały, nie nagrzewa się, woda w sam raz... Na tyle plaża wywarla na nas wrażenie, że w basenie nie zdążyłam zanurzyć palca :)
Mieszkaliśmy na 3 piętrze od strony basenu, po zamknięciu drzwi balkonowych żadnych krzyków, imprez itp nie słyszeliśmy.

Do 19:00 dnia poprzedniego należy dać znać recepcji jeżeli chcemy otrzymać kolejnego dnia LUNCH BOX !! 2 kanapki, ciastka, owoce i woda. Lunch box do odebrania na stołówce.

Przed Hotelem sklep i przystanek autobusowy

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, magdalenap7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AndreinaMundo, Online Reputation, Pinero Hotel Bahia De PalmaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for giving us your positive comments.
We are happy to know that you had a good stay in Mallorca with us.

Thank you for choosing Hotel Piñero Bahia de Palma

Nuria Sánchez
Hotel Piñero Bahia de Palma
Online Reputation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji