Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (668)
Filtruj recenzje
669 wyniki
Oceny podróżnych
131
220
164
70
84
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
131
220
164
70
84
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 669 recenzji
Zrecenzowano: 18 września 2018

Z całego serca mogę polecić hotel, bardzo miła obsługa, bardzo czysto , pokoje sprzątane codziennie , wymieniane ręczniki, pościel. Jedzenie urozmaicone, na obiadokolacje codziennie coś nowego - owoce morza, mięsa, pizza, makarony , każdy coś znajdzie dla siebie. Obsługa naprawdę bardzo miła i pomocna, zarówno w recepcji jak i w barze czy w restauracji.Lokalizacja- wszędzie blisko, 5 minut do morza i do ,,centrum,, . 3 minuty na przystanek z którego jeżdzą autobusy co chwilę czy do stolicy czy na drugi koniec wyspy.BARDZO POLECAM!! :)

Wskazówka dotycząca pokoi: 8 piętro , piękne widoki
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, dominika0395
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AndreinaM44, Director de Relaciones con Clientes, Pinero Hotel Bahia De PalmaOdpowiedź udzielona 19 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We are grateful to you for choosing us for your recent holiday and for sharing the experience you had with us. Your enthusiastic comments about many of the prime pillars that we set in place many years ago to guarantee fabulous holidays for our guests are great to receive.

It is amazing to read that you have returned home with a sense of satisfaction and we look forward to doing the same for you again in the future. Once again, we are truly grateful for this complimentary review of your time in our hospitality.

Best Regards,
Andreina Mundo
Hotel Piñero Bahia de Palma

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel oferuje świetne położenie w stosunku do pięknej szerokiej plaży ok 250-300m.
Na pochwałę zasługuje cały personel hotelowy.
Smaczne lunche i kolacje o bardzo urozmaiconych daniach.
Śniadania natomiast bez rewelacji z niezbyt świeżym pieczywem (dla mnie zjadliwy byl tylko ciemny chleb)
Pokoje sprzątanie codzienne ręczniki zawsze świeże wymienione co jest na prawdę godne pochwały.

Niestety pokoje wymagajace remontu - szafa z nieprzyjemnym starym zapachem.

W opcji ale inclusive alkohole lokalne trochę podejrzane dwa razy dostałam uczulenie po gin-ie. Na szczęście szybko minęło i na drugi dzień wszystko bylo ok.

Jest to hotel dość imprezowy jak zreszta wiekszosc w okolicy także dla osób szukających spokoju to na pewno odradzalabym cały el Arenal. Jednak jako baza wypadowa do zwiedzania jest ok.

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Anna O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andreina M, Director de Relaciones con Clientes, Pinero Hotel Bahia De PalmaOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

We would like to send you a big Gracias for your visit to our beautiful hotel.

Thank you for letting us know your observation regarding your experience, we have taken note of every detail you have mentioned in your for been revised with those departments involved.

We hope to welcome you back in the near future, it will be wonderful to say hello to you again.

Best regards,
Andreina Mundo
Hotel Piñero Bahia de Palma

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2018

Hotel jako całość może być.Biorąc pod uwagę 3 gwiazdki - pokoje sprzątane codziennie,wyżywienie też w normie ale nie dłużej niż 7dni , natomiast całkowita bezradność w temacie reakcji na zachowanie rozwydrzonej młodzieży hiszpańskiej.Nie polecam wyjazdu w czerwcu gdyż 95% mieszkańców hotelu stanowi młodzież w wieku 11 - 17 lat i zabawa na terenie hotelu trwa od godz.21 do 4 rano.Nikt nad tą zgrają nie panuje - nie ma opiekunów - krzyki,śpiewy,wrzaski,na balkonach i tarasach po 10-15 osób pijących .Interwencje nic nie dają.Przez 8 dni nie przespaliśmy normalnie żadnej nocy (byliśmy z wnuczkiem).Nie wspomnę oprzelotach które w obu kierunkach były opóźnione o ok. 2 godziny.Rezydentka w hotelu też totalnie bezradna !!!!!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Nie polecam tego hotelu !!!!!!!!
Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, pepsutek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Malen V, Director de Relaciones con Clientes, Pinero Hotel Bahia De PalmaOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

We appreciate that you took the time to comment about your experience during your last vacation with us. We truly regret to read about the inconveniences you had. Our main objective is to achieve your entire satisfaction.

Please rest assure that we are taking your observations with great consideration and that appropriate measure will be taken with the aim of better service.

Thank you for choosing our Hotel Piñero Bahia de Palma as your holiday destination.

Please write to us before your next visit, we will be more than happy to assist you.

Sincerely,

Andreina Mundo
Customer Service Department.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 listopada 2017

Hotel w świetnej lokalizacji, blisko plaży i komunikacji. Jedzenie dobre, urozmaicone. Pokoje przestronne, czyste. Minusem był hałas dobiegający z zewnątrz nawet przy zamkniętych oknach i trochę śmierdziało z kanalizacji z dołu. W barze podawali tylko drinki z listy i tylko dwa na osobę przez co ciągle były kolejki. Animacje słabe, ale komuś się na pewno podobały. Ogólnie hotel dobry jako punkt wypadowy z dobrym jedzeniem. Panowie w recepcji bardzo pomocni i przemili;)

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje nie od strony basenu, za głośno...
Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Andzia33
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antonella R, Online Reputation Team, Pinero Hotel Bahia De PalmaOdpowiedź udzielona 17 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear customer,

We want to thank you for your kindness and time, expressing your opinions and suggestions, referring to the vacations you have enjoyed.

We are pleased to know that we have achieved your satisfaction in good measure, we take note of your comments and suggestions, to apply as much as possible to our services.

We are at your disposal for whatever you need, with the hope of being able to have them back here in the near future.

Best regards,
Online Reputation Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 października 2017

Położenie hotelu świetne: wszędzie blisko, nie było zbytnio słychać hałasu z ulicy, obsługa hotelu bardzo miła, pokoje zadbane i czyste. Trzy windy obok siebie i jedna w innym skrzydle budynku. Restauracja wyśmienita - smaczne jedzenie, do obiadu i kolacji 4 rodzaje wina, piwo i napoje. Bar czynny od 11.00 do 23.00. Uprzejmi barmani. Basen czysty. Dwie noce mieszkałyśmy w skrzydle zachodnim na 8 piętrze z widokiem na basen. Jednak uciążliwy był w nocy hałas z klimatyzacji. Po zgłoszeniu problemu, zamieniono nam pokój na tym samym piętrze, ale od strony południowej i od ulicy. Tam było prawie idealnie i do tego widok na zatokę i częściowo na miasto.

Wskazówka dotycząca pokoi: Byłam zakwaterowana w skrzydle od zachodu z widokiem na basen. Tam było dość głośno z powodu pracującej klimatyzacji centralnej na dachu.
Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Jolanta S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoseManuelPallares, Director General, Pinero Hotel Bahia De PalmaOdpowiedź udzielona 22 października 2017

Drogi Jolanta,

Po pierwsze, dziękuję, że zostaliśmy z nami i spędziliśmy trochę czasu na napisanie bardzo opisowy komentarz na temat pobytu z nami w hotelu Piñero Bahía de Palma.

Wiedz, że szefowie działów recepcji, pięter i restauracji zostały poinformowane o swoich dobrych słowach.

Wreszcie, dziękuję za Twój komentarz i czekamy na Ciebie znowu na następne wakacje.

Z wdzięcznością

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji