Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (534)
Filtruj recenzje
534 wyniki
Oceny podróżnych
139
187
113
59
36
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
139
187
113
59
36
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 534 recenzji
Zrecenzowano: 3 maja 2018

Byliśmy w tym hotelu w czerwcu 2017. Pobyt z 2 letnim dzieckiem :)
Hotel typowo miejski, blisko centrum i pięknej plaży. Basen niezbyt duży, ale rekompensuje to bliskość plaży i centrum. Jedzenie smaczne, urozmaicone, obsługa bardzo miła.

Termin pobytu: czerwiec 2017
Dziękujemy, ASF86
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Enrique F, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Pinero TalOdpowiedź udzielona 15 maja 2018

Drodzy klienci,
Chcemy podziękować za życzliwość i czas, wyrazić swoje opinie i sugestie na Trip Advisor, odnosząc się do wakacji, które spędziłaś w Hotelu Piñero TAL.
Jest dla nas wielką przyjemnością wiedzieć, że osiągnęliśmy ogromną satysfakcję.
Pozostajemy z nadzieją, że będziemy mogli ponownie policzyć swoją obecność w Hotelu, w przyszłości, do tego momentu, serdecznie pozdrawiam cały zespół Hotelu Piñero TAL.

Dzięki i Pozdrawiam
Enrique Fernandez Lechuga

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 października 2017

Jak na trzy gwiazdki, to hotel spełnia wszystkie wymogi, a nawet więcej. Może z wyjątkiem łazienek, którym przydałby się mały remoncik, ale nie ma co wydziwiać. Przede wszystkim czysto (pokoje sprzątane codziennie). Obsługa fachowa, sympatyczna, służąca pomocą i zawsze uśmiechnięta. Dotyczy to każdego miejsca w hotelu, czy jest to recepcja, restauracja, hotelowy barek, czy też obsługa pokoi. Basen czysty, może tylko woda mogłaby być nieco cieplejsza, no ale to w końcu był koniec września. Położenie hotelu standardowe dla tej miejscowości, do plaży niedaleko (kilka minut spacerkiem), tuż obok dobrze zaopatrzony i tani lokalny supermarket. Plaża czysta, również codziennie sprzątana i niestety spore grupy hałasujących niemiaszków (do przeżycia). Do stolicy, Palmy dobry dojazd miejscowymi busami (20-40 minut), a pojechać warto! Przepiękne miasto i niezapomniany klimat! Opieka rezydenta średnia, sprowadza się jedynie do ofert wycieczek, oczywiście płatnych. Gdzie warto pójść w samym El Arenal i gdzie warto udać się na zakupy dowiedzieliśmy się dopiero od przewodnika wycieczki. Za organizację całości pobytu, od wylotu z Polski do lądowania na lotnisku w kraju ocena najwyższa, wszystko tak, jak w opisie. Jeżeli szukasz przystępnych cenowo wakacji w dobrym klimacie i miłą obsługą, to ta oferta spełni Twoje oczekiwanie. POLECAM!!!

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Myszka2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Enya B, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Pinero TalOdpowiedź udzielona 9 października 2017

Drogi Myszka,

Przede wszystkim dziękuję za poświęcenie czasu na napisanie tak pozytywnego i opisowego komentarza na temat pobytu z nami w Hotel Tal.

Cieszymy się, że wszystkie Państwa oczekiwania i potrzeby zostały wykonane i że świetnie ty bawiliśmy z nami.

Wreszcie, dziękuję Ci ponownie za wybranie nas jako zakwaterowania w Mallorca i mamy nadzieję zobaczyć się wkrótce na następnych wakacjach.

Z poważaniem,
Enya Bosch

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2017

Very pleasant place! 5 min. from the beach plus the view from the window .. from each place in the room ... well, its not to describe, you have to see by yourself;) Rooms were cleaned daily, every evening there was an animations in the hotel restaurant, karaoke, etc. People working there were very, very nice, friendly and helpful. And they speaks Spanish, English and German (at least). The atmosphere was conducive to integration with the other hotel guests - it was really great. Special greetings for Ramon, Carlos and Jose - gracias amigos, besitos :))

Bardzo przyjemne miejsce! 5 min. od plaży to duży plus, ale widok z okna.. z każdego miejsca w pokoju...na wodę, zachodzące słońce, na Majorkę - nie do opisania, trzeba zobaczyć samemu ;) Pokoje czyste, sprzątane codziennie, codziennie animacje w hotelowej restauracji, dyskoteki, karaoke. Ekipa hotelu była współpracująca, pomocna i przemiła. Zawsze uśmiechnięta :) Każdy mówi po hiszpańsku, angielsku i niemiecku (przynajmniej). Atmosfera sprzyjała integracji z pozostałymi gośćmi, było naprawdę super. Specjalne pozdrowienia dla Ramona, Carlosa i Jose - gracias amigos, besitos :))

Wskazówka dotycząca pokoi: Na recepcji warto zapytać o pokój na najwyższych pietrach z widokiem na morze ;)
Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, kwiripip
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Enya B, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Pinero TalOdpowiedź udzielona 5 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear client,

Above all, we would like to thank you for your review on Tryp Advisor about your experience with us at the Hotel Piñero Tal.

The whole team is very happy to know that you had a great time with us and your expectations and needs were met.

Also, appreciations for mentioning our Housekeeping and Animation Departments, we wanted to let you know that the heads of every department have been informed about your kind words.

Just to conclude, thank you again for choosing us as your accomodation in Mallorca and we will be delighted to have you again, as soon as possible, on your next holidays to the island.

Kind Regards from the whole team,
Enya Bosch

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel blisko plaży. Miła obsługa. Wykupiony 7-dniowy pobyt za pośrednictwem TUI że śniadaniami i kolacją. Sam hotel ma już lata świetności za sobą, przydałby się remont w szczególności starych, wolnych wind z trzaskającymi drzwiami, które mogą obudzić w nocy, jeśli pokój jest w pobliżu. Sprzątanie pokoi codziennie, ogólnie czysto. Obsługa miła, za jej pośrednictwem można wynająć samochód, rower itd. w niewygórowanej cenie. Kuchnia ok. w postaci stołu Szwedzkiego. Śniadania dość nudne, codziennie ten sam wybór. Natomiast kolacje bardzo przyzwoite, codziennie przynajmniej dwa rodzaje ryb, dodatkowo zawsze było coś z majorkańskiej lub hiszpańskiej kuchni, dzięki czemu lokalnych smakołyków można było popróbować w cenie noclegu. Napoje do kolacji płatne, czego można się spodziewać w opcji NIE all-inclusive. Ogólnie Hotel przyzwoity, raczej z tych tańszych, ale odczucia pozytywne.

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, tomaso_tnt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Enya B, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Pinero TalOdpowiedź udzielona 5 września 2017

Drogi Tomaso,

Przedtem chciałbym podziękować za napisanie komentarza na temat swojego zostać z nami w Hotel Piñero Tal.

Jeśli chodzi o pozytywne wspomnienia o hotelu, jesteśmy szczęśliwi, że czysto, obiad i obsługa w ogóle są przyjemnymi i spełnione Państwem.

Z drugiej strony, przykro nam z niedogodności występujących podczas pobytu i zauważamy, że pomagają nam poprawiać się z dnia na dzień.

W ostatecznym rozrachunku, dziękować znowu za wybór my jak wasze rozmieszczenie w Majorce i mamy nadzieję widzieć was znowu na wasz następnywizyta do wyspy.

Z poważaniem,
Enya Bosch

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Byliśmy od 6 do 13 sierpnia. Pokój na 4 piętrze, widok częściowo na morze, częściowo na basen hotelu obok. Pokój duży, łazienka duża, balkon też spory. Pokój codziennie sprzątany, wymieniane ręczniki. Mieliśmy opcje z dwoma posiłkami, śniadania i kolacje. Nie jest to moja pierwsza wizyta w jakimś hotelu więc wiedziałem mniej więcej czego się spodziewać. Posiłki powtarzalne ale idzie wybrać na każdy dzień coś fajnego i zjeść smacznie. Uwaga w opcji z dwoma posiłkami do kolacji napoje są płatne. Obsługa bardzo miła i pomocna, szczególnie recepcja. Na noc jest w hotelu ochroniarz. Dałbym 5/5 ale musiałem coś odjąć za hałas w hotelu oraz brak lodówki. Można ją dokupić ,a ok 40 ero na tydzień. Niestety w hotelu są windy starego typu i ludzie wychodząc strasznie trzaskają drzwiami od niej (pokój był blisko windy) i w nocy potrafilo to obudzić... Tak samo jak wracająca z imprez młodzież która momentami darła się niemiłosiernie i waliła w drzwi żeby ich ktoś wpuścił do pokoju. Hotel jest wyłożony płytkami na korytarzu a drzwi do pokoju są starego typu, cienkie drewniane więc izolacji akustycznej brak. To jest jedyny minus tego miejsca. Noce były czasami przerywane przez hałasy z korytarza. Osobiście jakbym miał wrócić na Majorkę wybrałbym jeszcze raz ten sam hotel, ale może dalej od windy. Dojście do plaży to ok 5 minut z górki, wiadomo droga powrotna pod górkę. Plaża przy porcie, super szeroka, wile palm. Bardzo ładna plaża, dla nas najładniejsza z jakich widzieliśmy. Bardzo płytkie wejście do wody, mnóstwo dzieci beztrosko się pluskających na tym bardzo długim i szerokim płytkim obszarze. Gdzie indziej takie plaży nie ma, są większe fale i od razu ok 30 cm głębokości. Jak dla mnie najlepsza plaża w promieniu 3 km ( dalej nie dotarłem) . Obok hotelu są dwa tanie sklepy, Eroski i drugi z zielonym logo którego teraz nie pamiętam. Przy plaży wszystko droższe...ale zimne. Podsumowujac: polecamy

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, zysiuwronki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Enrique F, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Pinero TalOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2017

rodzy klienci,

          Dziękuję bardzo za życzliwość i czas, wyrażając opinie i sugestie dotyczące Tripadvisor, dotyczące wakacji, jakie cieszyłeś się w hotelu Piñero TAL.
         To dla nas przyjemność, wiedząc, że osiągnęliśmy w znacznej mierze satysfakcję, zachęcamy i zachęcamy do tego, dobrze zauważamy, co mówi nam, aby zastosować możliwe zmiany w naszych usługach.
         Pracownicy i kierownictwo są do Państwa dyspozycji, mając nadzieję, że w najbliższym czasie będziemy mogli liczyć na Twoją obecność w hotelu, aż do momentu otrzymania serdecznego pozdrowienia z naszej strony.

        Enrique Fernández Lechuga
        Zastępca Dyrektora Hotel Piñero TAL

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji