Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (744)
Filtruj recenzje
745 wyniki
Oceny podróżnych
193
249
186
55
62
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
193
249
186
55
62
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 745 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Byliśmy 12 dni z itaki, wyżywienie HB, co się okazało na miejscu napoje do śniadania i kolacji za darmo, duży wybór jedzenia i picia. Przez 12 dni nie powtórzylo się główne danie. Jakość i smak super. Hotel też bardzo fajny, czysty, codziennie sprzątam pokój. 6minut do plaży spacerem. 5minut do aqualandu. Miasto też bardzo fajne. Mimo licznych opinii że imprezownia dla młodych Niemców, to nie było żadnej sytuacji którą by mnie zdziwiła. Myślę, że u nas w Mielnie jest 10 razy gorzej jeśli chodzi o pijanych.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Karol D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rebecca P, azuLinehotels Customer Service, azuLine Hotel Bahamas & Bahamas IIOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Karol,

Customers opinions are a very big value for us, so thank you very much for sharing your comments with us through TripAdvisor.

It is a pleasure for us to read such a friendly review as yours and we are pleased to know that our hotel facilities and food were up to your expectations.

We hope that you took home some unforgettable memories with you and we certainly hope that we will have the pleasure of your company in the future at one of our azuLinehotels.

Kind Regards,
Rebecca G.P.
azuLinehotels Customer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2018

2 hotele pod jednym szyldem z 1 basenem
czyste pokoje fajny balkon miła obsługa
porządne jedzenie trochę oddalony od centrum rozrywkowego co jest jego plusem bo jest ciszej
lokalną atrakcją są koguty piejące rankiem i kury chodzące po parkingu i ulicy z małymi
jak ktoś jest wrażliwy musi się z tym liczyć stosunek ceny do jakości bardzo dobry

Wskazówka dotycząca pokoi: mocne słonce po południu nagrzewa pokoje
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ZbigniewSzczecin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rebecca P, azuLinehotels Customer Service, azuLine Hotel Bahamas & Bahamas IIOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

First and foremost, we want to take this opportunity to express our appreciation for your friendly and constructive review.

It makes us very happy to know that our faciltities did fulfil your expectations and we are delighted to read that you appreciate the nice value for money we offer. It is also nice to know that you have enjoyed our gastronomy and the hotel location.

Again, we want to thank you very much for sharing this review and we will be pleased to welcome you back to one of our azuLinehotels in the future.

Kind regards,
Rebecca G.P.
azuLinehotels Customer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 maja 2018

Hotel -ogólnie- robi niezłe wrażenie.
Na plus: - trochę na uboczu, więc spokojniej,
- dobrze skomunikowany - łatwy dojazd do plaży, do stolicy oraz
bezpośredni wyjazd na autostradę,
- na plażę spacerkiem , albo hotelowym busem,
- pokoje, basen, wellness i spa - wszystko jak na zdjęciach,
- jedzenie dobre, spory wybór,
- bardzo duży plus za napoje do kolacji -
naprawdę bardzo duży wybór napoi i do śniadań, i do kolacji.
- super zespół kelnerski - szczególnie panie Justyna i Agnieszka , które
serdecznie pozdrawiamy :-)
Na minus: - recepcjonista (pan w średnim wieku w okularach , czarne oprawki) -
jedyny mężczyzna w budynku II - nieprofesjonalny , nieuprzejmy ,
stwarzał sztuczne problemy i to już przy zameldowaniu- odmówił nam
płatności kartą VISA, którą i tak musiał w końcu zrealizować. Udawał że
nas nie rozumie(w jęz.ang oraz niemieckim), pyskował i to nie tylko pod
nosem. Niedopuszalne!

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, appasjonata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rebecca P, azuLinehotels Customer Service, azuLine Hotel Bahamas & Bahamas IIOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear ..

First of all, we would like to thank you for sharing your recent experience in azuline Hotel.

We are very happy to know that you enjoyed the location of our hotel and that all our facilities, as well as our Gastronomy, were up to your expectations. Regarding the aspects of concern you raise in your review, we will investigate and take the appropriate measures.

At last, we would like to point out that it is always a pleasure for us to read that our guests do appreciate the commitment of our staff, and we will pass your gratitude words to Justyna and Agnieszka, who will be very happy about them.

Once again, thank you for your time and we will be delighted to welcome you again at azuLinehotels in the future.

Kind regards,
Rebecca G.P.
azuLinehotels Customer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel ogólnie ładny i czysty. Bardzo ładne otoczenie wokół hotelu. Fajnie, że hotel posiada saunę, jacuzzi oraz basen jak na cenę którą zapłaciliśmy. Miejsce przy basenie bardzo ładnie i dobrze zagospodarowane. Duży wybór jedzenia podczas kolacji. Plus za piwo i wina bez ograniczeń. Minus za jedzenie średniej jakości. Lepiej byłoby gdyby jedzenia byłoby mniej a lepszej jakości jednak każdy znajdzie coś dla siebie :)

Niestety hotel podzielony jest na dwa oddzielne budynki, które dzieli ulica. Drugi budynek z zewnątrz zupełnie inny niż ten ze zdjeć. Budynki blisko siebie jednak przechodzenie codziennie rano na śniadanie przez drogę czy chęć skorzystania z jacuzzi i sauny znajdujących się w głównym budynku staje się problemem kiedy nie ma pogody... Nie zostaliśmy o tym wcześniej poinformowani. Minus za brak bezpłatnego internetu poza recepcją. Droga na plaże zajęła nam maksymalnie 7 min wiec okej. Ogólnie pobyt był przyjemny. Mogłabym wrócić w to miejsce jednak wolałabym mieć pokoj w głównym budynku.

Podsumowując: bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Mimo kilku minusów polecam hotel.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, olka9553
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rebecca P, azuLinehotels Customer Service, azuLine Hotel Bahamas & Bahamas IIOdpowiedź udzielona 14 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

We would like primarily to thank you for choosing azuLinehotels for your recent stay in Mallorca, as well as your kind words about the hotel.

We are very grateful for the kind description you make of our establishment and we are happy to know that the location and its facilities were up to you expectations.

Nevertheless, we deeply regret your disappointment referring the structural organization of our establishment and the additional services. Please, allow us to explain that all the information about extra services is indicated on our webpage.

At last, we would like to point out that we are very happy to know that overall you had a pleasant stay with us and that you appreciate the nice value for money our azuline Hotel Bahamas & Bahamas II offers.

We hope to see you again in the near future at one of our azuLinehotels, and thank you once more for your feedback, it is very important to us.

Kind regards,
Rebecca G.P.
azuLinehotels Customer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 października 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel czysty, w miarę odnowiony, duża odległość od plaży ok 700 m i powrót pod górę. Przystosowany do wózków dziecięcych. W pokoju łóżeczko zgodnie z prośbą. Widok na basen, ulice lub las piniowy zanieczyszczony przez dzikie kury i koguty piejące cały dzień. Bardzo cienkie ściany, słychać rozmowy sąsiadów. Śniadania monotonne brak warzyw, tylko pomidory. Obiadokolacje bardzo dobre jednak późno od 19:30, trzeba czekać w kolejce na wejście. To jedyne minusy. Bardzo duży plus za napoje do kolacji oraz alkohole w opcji HB. Dobry stosunek ceny do jakości. Ogólnie polecam.

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Asiek2109
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: azuLineHotels, Director de Relaciones con Clientes, azuLine Hotel Bahamas & Bahamas IIOdpowiedź udzielona 11 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Many thanks for leaving a comment and your positive impressions about our azuLine Hotel Bahamas.

We are very happy to read that the dinner buffet was absolute to your taste! :) Also, we would like to let you know that we will consider your comments regarding the breakfast to keep improving it.

We hope to see you a second time at our hotel.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji