Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
kolejka do wszystkiego

byliśmy w sierpniu byłapogoda i masa ludzi Jednym słowem kolejka jedna wielka kolejka drogo w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 23 sierpnia 2018
ZbigniewSzczecin
,
Szczecin, Polska
Nie wartę czasu ani pieniędzy.

Kupiliśmy z dziewczyną dwa bilety Online za 27E /osoba = 54 euro. (ROK 2019) Fast pass – Stanie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019
Jarosław P
Przeczytaj wszystkie recenzje (2 576)
  
Recenzje (2 576)
Filtruj recenzje
2 576 wyniki
Oceny podróżnych
434
644
599
376
523
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
434
644
599
376
523
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 576 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Aquapark taki sobie, atrakcje ok ale organizacja parku okropna, nastawieni są tam na zadzieranie pieniędzy, bilet kosztuje niecałe 30 euro ale żeby kupić fast pass dzięki któremu nie stoi się aż tyle w kolejkach trzeba dopłacić do każdego biletu kolejne 28 euro, za dużo jak na atrakcyjność zjeżdżalni naprawdę

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Agnieszka B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: aqualandta, Director de Relaciones con Clientes, Aqualand El ArenalOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dziękujemy za wizytę, przykro nam, że nie podobał ci się park. Opłata za wstęp pozwala cieszyć się ponad 20 atrakcjami. Dodatkowe przedmioty są płatne osobno. W dniach większej aktywności może się zdarzyć, że są dłuższe kolejki niż zwykle, ale staramy się to poprawić, aby każdy mógł cieszyć się parkiem.
Pozdrowienia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Kupiliśmy z dziewczyną dwa bilety Online za 27E /osoba = 54 euro. (ROK 2019)
Fast pass – Stanie poza kolejką.
Parking 5E , Leżaki 5E , szafka 5 euro . Dyskryminacja na bogatych i biednych nie kupiłeś Fast pass stoisz i czekasz jak de..bil w kolejce a inni korzystają w między czasie po 3 razy.
Na każdy zwykły ponton przypadają co najmniej 3-4 dla tych co kupili Fast pass za kolejne 30E .
W kolejkach czekasz od 10 do nawet 30 min , najpierw na wolny ponton potem jeszcze w kolejce do zjazdu przepuszczasz wszystkich grubych Niemców z FP. Park czynny od 10 do 18 , atrakcje od 12-18 więc przez cały dzień może skorzystasz maksymalnie z kilku atrakcji (kilka zjazdów) , Nogi po całym dniu stania w kolejkach odpadają (zmęczenie) , jedzenie drogie.
Podsumowanie :
Jeżeli masz pieniądze i nie żal ci wydać co najmniej 50E za sam wstęp za osobę na 6 godzin atrakcji to możesz iść , jeżeli zamierzasz kupić zwykły bilet to szkoda twoich pieniędzy czasu i nerwów bo przy dużym natężeniu ludzi nawet nie skorzystasz z połowy atrakcji.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Jarosław P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: aqualandta, Director de Relaciones con Clientes, Aqualand El ArenalOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for your comment. We take note of all your considerations and study the possible changes to be made.

Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie polecam. Jest mnóstwo atrakcji dla dzieci jak i nastolatków i dorosłych. W barach jest niestety drogo. Najlepsze są najwyższe zjeżdżalnie. Niestety ukradziono mi klapki jak i mojej koleżance i były to nasze jedyne buty. Ja miałam szczęście że miałam pieniądze żeby kupić nowe na terenie aqualandu ona niestety wracała boso do hotelu. W aqualandzie klapki są niezbędne gdyż chodnik aż parzy stopy.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, aaagaa74
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: aqualandta, Director de Relaciones con Clientes, Aqualand El ArenalOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your comment, we regret what happened with your shoes.

Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 września 2018 z urządzeń przenośnych

Pierwszy raz byłam z chłopakiem 5 lat temu we wrześniu. Nie odczuwaliśmy kolejek. W tym roku wybraliśmy się paczką znajomych również we wrześniu. Irytująca jest mała liczba pontonów bez fast passa. Nie wyobrażam sobie wybrać się do tego aqualandu w szczycie sezonu. Z jedzenia nie korzystaliśmy, ale ceny wysokie. Mimo wszystko niektóre zjeżdżalnie budzą adrenalinę i można się nieźle pobawić. Szkoda, że nie wszystkie zjeżdżalnie były sprawne.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, ADi_OLi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: aqualandta, Gerente, Aqualand El ArenalOdpowiedź udzielona 16 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear ADi_OLi, thank you very much for your visit and comment.
We are glad to know you had a good time with us and hope to have the chance to welcome you back soon! We are working to offer a better service next season!
Kind regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2018

byliśmy w sierpniu byłapogoda i masa ludzi
Jednym słowem kolejka jedna wielka kolejka
drogo w środku zabawa fajna ale trzeba mieć cierpliwość

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, ZbigniewSzczecin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: aqualandta, Gerente, Aqualand El ArenalOdpowiedź udzielona 19 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear ZbigniewSzczecin thank you very much for your visit and comment.
We are glad to know you had a good time with us and hope to have the chance to welcome you back soon! We are working to offer a better service next season!
Kind regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji