Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 111)
Filtruj recenzje
2 111 wyniki
Oceny podróżnych
973
680
311
87
60
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
973
680
311
87
60
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 111 recenzji
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

jeśli szukacie cichego romantycznego miejsca to ten hotel jest idealny. Bardzo dobra kuchnia, olśniewający widok zatoki, brak tłumów czyste zadbane pokoje i przyjazna obsługa. Dodatkowo wieczorne atrakcje na niezwykle wysokim poziomie.

Termin pobytu: lipiec 2019
1  Dziękujemy, sebastianmT3158KG
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2015 z urządzeń przenośnych

Hotel czysty obsługa bardzo miła jedzenie znakomite codzienie coś innego wszystko jak należy. Hotel jest położony w super miejscu blisko na plażę. Generalnie same pozytywy! Z czysty sumieniem POLECAM każdemu!!!

Termin pobytu: sierpień 2015
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Norbert K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Relations M, Public Relations Manager, TUI SENSIMAR Don PedroOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2015

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

many thanks

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 maja 2014

Super hotel.....bardz swietne,smaczne jedzenie....widok niesamowity,kolory,sloneczko..bardzo spokojne,ciche miejsce....hotel bardzo czysty,porzadek.....obsluga mila bardzo grzeczna.....Hotel godny polecenia.mam nadzieje,ze tam jeszcze wroce....Polecam.!!!

Termin pobytu: maj 2014
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Magdaf28
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiHotels, Gerente, TUI SENSIMAR Don PedroOdpowiedź udzielona 17 maja 2014
Tłumaczenie Google

Dear guest,

We are delighted to hear that you enjoyed your holidays among us.

We are looking forward to welcoming you once again.

Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2014 z urządzeń przenośnych

Świetny hotel, niesamowita lokalizacja. Dobry zarówno dla rodziny jak i na wypad ze znajomymi. Bardzo miła i uprzejma obsługa. Bar dobrze zaopatrzony. Jedzenie na 3+. Niesamowity widok z balkonu. Godny polecenia.

Termin pobytu: maj 2014
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, JarekLenart
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiHotels, Public Relations Manager, TUI SENSIMAR Don PedroOdpowiedź udzielona 16 października 2014
Tłumaczenie Google

Think this is the same one as above as you have given us five ticks twice so a double thank you

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2013

Byliśmy tam w podroży poślubnej i szczerze mówiąc bardziej romantycznego miejsca nie można sobie wyobrazić. Hotel położony rewelacyjnie. Widok z pokoju super - nigdy tego nie zapomnę!!! Hotel ma dostęp do trzech plaży. Dwie są tuż przy hotelu, do trzeciej trzeba dość (jakieś 3 min drogi). Wokół przepiękna roślinność, dużo ciszy i spokoju. Obsługa bardzo serdeczna i pomocna dla gości. My nie mieliśmy w zasadzie żadnych problemów, więc nie musieliśmy korzystać z pomocy obsługi. Rezydentka Pani Agnieszka - to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Podczas całego pobytu była cały czas do naszej dyspozycji. Polskie animatorki też super dziewczyny. Byliśmy z opcją ALL i szczerze powiem, że tak pysznych posiłków nie jedliśmy nigdzie. Wybór posiłków bardzo duży i niestety nie udało nam się wszystkiego spróbować. Obsługa rewelacja. Talerze za stołów sprzątane błyskawicznie. Jedna z kelnerek jest Polką i udzieliła kilku fajnych i pomocnych rad. Drinki bardzo smaczne (choć może odrobinę za słodkie). Koniecznie jedźcie na wycieczkę - objazd Majorki. Fantastyczne widoki i różne środki transportu. WARTO!

Termin pobytu: lipiec 2012
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Bieniewka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji