Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 03:00
Wyróżnione recenzje
Lazurowa Woda

Lazurowa woda i ładne plaże. Warto zobaczyć plac w centrum miasteczka z napisem "I love Ayia Napa... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 listopada 2018
ZanetaB28
Pobyt w centrum .

Będąc w Ayia Napa nie sposób NIE odwiedzić TEGO miejsca . Zrobienie zdjęcia po południu trudne , bo... Przeczytaj więcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl

Zrecenzowano: 9 września 2018
marek4589
Przeczytaj wszystkie recenzje (974)
  
Recenzje (974)
Filtruj recenzje
974 wyniki
Oceny podróżnych
454
301
173
31
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
454
301
173
31
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 974 recenzji
Zrecenzowano: 7 listopada 2018

Lazurowa woda i ładne plaże. Warto zobaczyć plac w centrum miasteczka z napisem "I love Ayia Napa" oraz klasztor obok :)

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, ZanetaB28
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 października 2018

No tu trzeba zrobic pamiatkowe zdjecie. Symboal miasta znajduje sie w Centrum miasta wiec nie jest trudne do odnalezienia.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, angelikamartko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2018

Jak w wielu miastach np w Amsterdamie tak i tutaj w centrum Ayia Napy I love Ayia Napa dobrze wygląda na zdjęciach.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, 849dariuszo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2018

Będąc w Ayia Napa nie sposób NIE odwiedzić TEGO miejsca . Zrobienie zdjęcia po południu trudne , bo pod słońce , ale co tam . Za tym miejscem jest cerkiew św.Łazarza , którą też warto odwiedzić , bo wnętrze robi wrażenie .

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, marek4589
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2018

Na placu fontanna, trochę ławek i słynny napis pod którym wszyscy robią zdjęcia.... Ale obok bardzo ciekawe miejsce,,, stary klasztor otoczony murami.. Warto tam zajrzeć... za klasztorem słynny pomnik rybaka

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Tomasz Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji