Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 474)
Filtruj recenzje
1 474 wyniki
Oceny podróżnych
851
396
170
37
20
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
851
396
170
37
20
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 474 recenzji
Zrecenzowano: 5 października 2018

Hotel rewelacyjny, jedynie co nam w nim przeszkadzalo to pojedyncze lozka polaczone w jedno. Uwazam ze w hotelach dla par powinny byc 'double beds'. Jedzeniem bylismy pozytywnie zaskoczeni poniwaz kazdego dnia bylo cos innego :)

Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, angelikamartko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NicosSofocleous, General Manager, Atlantica Sungarden BeachOdpowiedź udzielona 9 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

we appreciate that you took some of your time to write your holiday experience at Atlantica SunGarden hotel.

It is to our pleasure to see that you enjoyed your holidays and most of your expectations were met. Both comments are welcome and we definitely aim to improve any weaknesses.

We hope to have the chance to welcome you again at Atlantica SunGarden hotel.

Best personal regards,
The Atlantica SunGarden Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 września 2018 z urządzeń przenośnych

Witam. Pierwszy raz zdecydowałem się na wystawianie oceny na tej stronie, ale pobyt w tym hotelu był tak fantastyczny, że musiałem. Wybraliśmy pokój z widokiem na ląd ponieważ, aż tak nam na tym niezależało, a tu miła niespodzianka dostaliśmy z widokiem na morze w budynkach obok głownego. Wg mnie pokoje te są zdecydowanie lepiej umiejscowione. Fantastyczne baseny, rewelacyjne bary i drinki. Świetne animacje wodne dla starszych i młodszych, w ktorych można wygrać nagrody typu szampan. Do plaży ok 200 metrów, a do pięknego mostu miłości około 150 m. Idealna lokalizacja. Do najbardziej rozrywkowej ulicy w Ayia Napa okolo 15-20 min. Jednak to nie problem, ponieważ najbliższy przystanek jest oddalony około 250 metrów od hotelu i z niego można pojechac autobusem, jeżdzą co 10 minut. Dalej oceniajac hotel nie można nie zwrócić uwagi na jedzenie, ktore bylo podawane. My wybralismy opcje all inclusive. Sniadania, obiady i kolacje w formie bufetu były tak obfite, rożnorodne i nie do przejedzenia. Codziennie coś innego. Obsluga przemiła, ciagle podchodza pytaja czy wszystko ok i czy podac cos do picia. Wiekszosc staffu to mlodzi ludzie,energiczni i usmiechnieci ludzie do pogadania. Swietni barmani. Przede wszystkim Nicos, Aron, Christof, z resztą wszyscy byli bardzo w porzadku. Codzinnie sprzątane pokoje, wymieniane ręczniki, ścielone łóżka. Na przywitanie wino w pokoju. Wieczorem kolejne animacje, większość dla doroslych. Generalnie fantastyczny hotel i ludzie tam pracujacy. Swietna robota! Polecamy

P.S. Jedyne nad czym bym się zastanowil to nad korzystaniem z wycieczek oferowanych przez TUI. Na pewno wycieczka ,,gorzkie cytryny,, nie warta ceny. Nikozja już lepiej. Generalnie przewodnik p. Ewa nie zachwyca.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Zych1006
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NicosSofocleous, General Manager, Atlantica Sungarden BeachOdpowiedź udzielona 28 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

many thanks for taking the time to share your holiday experience on TripAdvisor.

It is our pleasure to see that you enjoyed your holidays and you loved your stay here at Atlantica SunGarden Hotel.

Your nice comments encourage us to continue the hard work and commit ourselves to quality service to meet our guests expectations.

We hope we will have the pleasure to welcome you again.

Best personal regards,
The Atlantica SunGarden Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2018

mimo wielu niepewności, zdecydowaliśmy wybrać się ten hotel. raz, że nie lubimy takich dużych klocuchów, dwa, że naczytaliśmy się jakichś okropnych recenzji, że śmierdzi stęchlizną, że coś tam. otóż po pierwsze, hotel jest bardzo fajny. naprawdę, bardzo bardzo fajny. zaczynając od obsługi, zachwyconej gośćmi z polski, starannej, pomocnej, uśmiechniętej i uczynnej, idąc przez posiłki - w wielu byłam hotelach i w żadnym nie jadłam tak dobrych dań. w formie bufetu wybór był ogromny i niemal wszystko bardzo smaczne. po kilku dniach zauważyliśmy wkradającą się monotonię, ale mimo stałej podstawy, przy każdym posiłku starano się wprowadzić choć jedno urozmaicenie. pokoje - no może nie jakiś wybitny wspaniały luksus, ale na pewno czyste (sprzątane absolutnie każdego dnia - nawet na moich oczach pani myła okna!), schludne i zadbane. nasz pokój był na 5 piętrze (czyli tak naprawdę z racji usytuowania - na pierwszym; recepcja i główne wejście było na 4) na pierwszym zgodnie z windą była część jedzeniowa, wyjście na basen i kilka pokoi. tam rzeczywiście basenowa wilgoć trochę podchodziła stęchlizną, ale ludzie - mieliście wyjście bezpośrednio z pokoju na basen, więc myślę, że w tym świetle można było przecierpieć zapach za drzwiami i odpuścić sobie to narzekanie. baseny od naszej strony budynku dwa, w innej części był jeszcze jeden. wszystkie bardzo płytkie - max to chyba 170 cm głębokości. no i oczywiście poranna walka o leżaki - o godz. 8 rano większość była pozajmowana ręcznikami. doprawdy nie wiem kiedy ci ludzie zdążali je zajmować, musieli się zrywać chyba jeszcze po ciemku. tak czy inaczej, sungarden to bardzo, bardzo fajny hotel. polecam i dla par i dla rodzin, a i dla osób starszych:)

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam pokój z widokiem na morze
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Dorotka J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NicosSofocleous, General Manager, Atlantica Sungarden BeachOdpowiedź udzielona 11 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

we really appreciate that you took the time to share on TripAdvisor your holiday experience at Atlantica SunGarden hotel.

Many thanks for your kind words and it is our pleasure to identify that you enjoyed your holidays and your expectations were met.

Looking forward to welcome you again at Atlantica SunGarden hotel.

Best regards,
The Atlantica SunGarden Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Pierwszy raz postanowiłem wystawić ocenę, jest to jedno z miejsc do których chciałbym wrócić ponownie, miła obsługa zawsze uśmiechnięta , pamiętająca gości , zawsze pomocna. Jedzenie pyszne, zróżnicowane, po tygodniu napewno się znudzi ale nie jest monotonne każdy znajdzie coś dla siebie. Jedyne co bym poprawił to Wifi, dla niezdecydowanych bardzo polecam, przepiękne miejsce

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Piotr E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NicosSofocleous, General Manager, Atlantica Sungarden BeachOdpowiedź udzielona 14 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

many thanks for taking the time to share your holiday experience on TripAdvisor.

It is our pleasure to see that you enjoyed your holidays and you loved your stay here at Atlantica SunGarden Hotel.

Your nice comments encourage us to continue the hard work and commit ourselves to quality service to meet our guests expectations.

We hope we will have the pleasure to welcome you again.

Best personal regards,
The Atlantica SunGarden Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2018

Hotel położony na klifie, sto metrów od mostu miłości, i ładnej plaży miejskiej. Pokoje prosto wyposażone, z czajnikiem i lodówką, sprzątane codziennie. Obsługa miła. Do centrum Ayia Napa, 20 minut spacerem. Niestety pierwszy pokój jaki otrzymaliśmy znajdował się obok agregatu klimatyzacji dla całego hotelu, i przy zamkniętych oknach było słychać w całym pokoju warkot. Na drugi dzień wymieniono pokój, i ten był ok. Posiłki w bardzo dużym asortymencie, lecz mało doprawione, lub za bardzo. ( szef kuchni uwielbia kmin rzymski, a nie gustuje w czosnku ) Mięso zdarza się twarde, niejadalne, z sosem zagęszczonym mąką ziemniaczaną. Ale każdy znajdzie coś dla siebie. Brak wieczoru z muzyką grecką, w zamian marnej jakości artyści śpiewający i grający muzykę do kotleta. Byłem w dużo lepszych hotelach które na Tripadvisor miały gorsze opinie. Polecam.

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Krzysztof C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NicosSofocleous, General Manager, Atlantica Sungarden BeachOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for taking the time to write a review about our hotel,

we are pleased to see that you enjoyed your holidays with us.

your comments about the food and the entertainment have been noted and will be taken into consideration for the constructive improvement of our hotel.

we hope to be able to welcome you again in the future

Kind regards

Atlantica Sungarden Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji