Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ayia Napa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (787)
Filtruj recenzje
787 wyniki
Oceny podróżnych
550
174
38
19
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
550
174
38
19
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 787 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Hotel godny polecenia, w bardzo dobrej lokalizacji. Blisko do morza. Miła obsługa, pyszne i różnorodne jedzenie. Każdy znajdzie coś dobrego dla siebie. Jedynym drobnym minusem jest brak wolnych leżaków przy basenie już o 8 rano.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, dafunia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ele P, General Manager, TUI Suneo Atlantica Sancta Napa HotelOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear dafunia,

Thank you for staying at SuneoClub Atlantica Sancta Napa. We are glad you could take advantage of our location and for expressing your observations on our friendly service, delicious and varied food. Our Chef de Cuisine does indeed an outstanding job sourcing the best local produce to create delectable dishes for all tastes. We are truly flattered with your comments.

We sincerely hope that we shall have additional opportunities in the very near future to provide you with more great Holiday experiences here at SuneoClub Atlantica Sancta Napa.

Sunny greetings,

Ele Papapetrou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Hotel Atlantica Sancta Napa zdecydowanie zasługuje na minimum 4 *. Byliśmy w szczycie sezonu a mimo to wszystko było perfekcyjne. Hotel jest bardzo czysty, cały czas sprzątany, ogromny wybór pysznego jedzenia i drinków - każdy znajdzie coś dla siebie. Położenie doskonałe, 2 minuty do plaży i w samym centrum z barami i sklepami a jednocześnie hotel leży ulicę dalej od klubów przez co jest cicho w nocy. Personel bardzo ciężko pracuje żeby każdy był zadowolony. Co do leżaków - jak przyjedziesz o 8-9 rano bez problemu znajdziesz leżak a ci co przychodzą o 11 niech nie psują opinii że nie ma leżaków. Specjalne pozdrowienia dla cudownej Pani menadżer od rodziny, którą powiedziała "jest tak czysto, że można jeść z podłogi" podczas pożegnalnego drinka w lobby. Jeszcze kiedyś tam wrócimy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, kasienka359
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ele P, General Manager, TUI Suneo Atlantica Sancta Napa HotelOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear kasienka359,

I am very happy to know that you had a great stay experience and truly enjoyed SuneoClub Atlantica Sancta Napa’s uniqueness.

“ … Everything was perfect . . . The hotel is very clean all the time, a huge selection of delicious food and drinks . . . the staff work very hard to make everyone happy . . .” ; we are indeed extremely privileged for getting the opportunity to do just what we love most; providing service excellence.

Thank you for complimenting the cleanliness of the Hotel in such extend: " it is so clean that you can eat from the floor" . . . Gratifying. Statements such as this are justifying the level of satisfaction we aim to achieve.

kasienka359. Thank you once again for choosing to stay with us. We most definitely looking forward to welcoming you back someday and please stay in touch. My email address is epapapetrou@atlanticahotels.com . I would love to hear from you.

Fond regards,

Ele Papapetrou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Hotel ma bardzo dobrą lokalizację.Do piaszczystej plaży około 150 m.Sklepy w zasięgu wzroku.Jeśli chodzi o pobyt w hotelu to 3 gwiazdki nie oddają komfortu wypoczynku.Choćbym bardzo chciała to nie miałam się do czego przyczepić.Od pierwszego kontaktu w recepcji witają gości uśmiechy i życzliwość.Pokoje czyste na powitanie i sprzątane każdego dnia pobytu przez uprzejme i uśmiechnięte panie.O wymianę ręczników nie trzeba prosić.Wyżywienie rewelacyjne.Próbowałam wielu potraw i nie trafiłam na słaby punkt.Przy takim kucharzu i wyborze potraw dieta poszła w zapomnienie.Obsługa restauracji bardzo uprzejma,uśmiechnięta i profesjonalna.Basen czyściutki i wystarczającej wielkości żeby się chciało z niego korzystać.W barze przy basenie nie stoi się w długiej kolejce po drinka bo obsługa uwija się z pracą i dla każdego ma uśmiech.To był mój pierwszy pobyt w tym hotelu ale mam nadzieję że nie ostatni.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Beata0802
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ele P, General Manager, TUI Suneo Atlantica Sancta Napa HotelOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you Beata0802 for choosing to stay with us at SuneoClub Atlantica Sancta Napa and for taking the time to share your astonishing review.

It is a pleasure reading your excellent feedback and I am delighted to know that your experience was nothing less than excellent. We are all committed to provide warm hospitality and our Ambassadors are working very hard looking after our guests; we are happy when our efforts are humbly shared with fellow travelers on Social Media. Your kind words of praise are most certainly cherished.

The Award winning Team of SuneoClub Atlantica Sancta Napa and I are truly looking forward for your return visit. Should you wish to, please feel free to email me at epapapetrou@atlanticahotles.com ; I assure you of my prompt attention at all times.

Sincerely yours,

Ele Papapetrou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jestem drugi raz na wczasach na Cyprze.
Chotel dla mnie jest perfekcyjny pod każdym względem mogę stanowczo powiedzieć że chotele z wyższej pułki powinny brać przykład z tego chotelu.
Wszyscy z personelu są uśmiechnięci życzliwi . Kuchnia naprawdę bardzo dobra .
Chotel bardzo czysty na wewnątrz jaki wewnątrz .
Chotel można powiedzieć działa innowacyjny brnie do przodu .
Dziś jest muj ostatni dzień i zastanawia mnie tylko dlaczego nie jesteście w wyższej kategori gwiazdkowej ?
Według mojej oceny daję wam stanowczo. 5*
Poprostu dziękuję całemu personelowi za życzliwość i usługi na najwyższym poziomie trzymajcie tak dalej jesteście świetni :))))
Pozdrawiam i napewno wrócimy do was :)))

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, krzysztofkQ2622EF
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ele P, General Manager, TUI Suneo Atlantica Sancta Napa HotelOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you krzysztofkQ2622EF for visiting SuneoClub Atlantica Sancta Napa Hotel and leaving us such a great review.

We are delighted to read your loved our "perfect Hotel", the services, clean accommodation and that everything was to your complete satisfaction. Our personnel take their roles very seriously and do their best, every day, to reach our guests' expectations. Rest assured our friendly Team across the board has received and are thankful for the great recognition you have provided for them.

My team and I wishing a very safe journey back home and we look forward to welcoming you back very soon. In the meantime if you require any assistance please do not hesitate to contact me at epapapetrou@atlanticahotels.com. I would love to hear from you.

Respectfully yours,

Ele Papapetrou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

Sugerując się dobrymi opiniami podczas wyboru idealnego miejsca na przedsezonowy wypoczynek, wybór padł właśnie na ten. Niestety, nasze oczekiwania mijały się z rzeczywistością.

Kurort usytuowany jest w centrum Ayia Napa, zaś obok niego znajduje się płatna plaża. Samo miasto nie wzbudziło na nas większego wrażenia, szczerze powiedziawszy, to nic za ciekawego tam nie ma. Hotel, jako obiekt, jest naprawdę ładnie zagospodarowany jak i zadbany. Urządzony jest w nowoczesnym stylu. Jako budowla robi na turyście dobre wrażenie. Jak i zewnątrz, tak i wewnątrz również bardzo elegancko i ładnie. Pokoje i łazienki wystarczające, ładnie zagospodarowane. Panie sprzątające codziennie dbały o czystość kwater klientów.

Stołówka jest bardzo ciasna wewnątrz hotelu, jednak na zewnątrz również znajdują się miejsca dla gości. Jedzenie nie było rewelacyjne, dosyć restrykcyjny wybór dań. Śniadania, obiady jak i również kolacje nie powalały na kolana. Co prawda, co dzień, co innego, ale ciężko było wyłapać coś naprawdę dobrego. Posiłki dla nas jednak na minus – za wyjątkiem budki z suflakami przy basenie, tam zaś jedzonko bardzo smaczne. :) Basen nie za ciekawy, mały. Już pod koniec maja było tam dosyć tłoczno przez co nie dało się za bardzo w nim ruszyć, nie wspominając o pływaniu. Teren samego akwenu jak najbardziej zadbany i czysty. Zaraz obok niego znajduje się bar, czynny tak naprawdę od rana do wieczora. Mili i charyzmatyczni barmani. Pobliska plaża rekompensuje tłocznie zapełniony, hotelowy basen – bardzo ładna i dosyć przestronna, leżaki to koszt 2,50 euro od osoby. Podczas dnia nie ma za ciekawych zajęć dla gości hotelu. Zauważyliśmy iż, animatorzy niezbyt chętnie prowadzą jakiekolwiek warsztaty dla bywalców tego hotelu, są dosyć obojętni i niechętni do rozmów. Wieczorem było ich co prawda więcej, jednak mimo wszystko, późniejsze pokazy nie zachęcały do oglądania. Nic ciekawego, urozmaicenia dla publiki zrobione tak, żeby tylko były, codziennie prawie to samo.

W sumie to nie ma co więcej się rozpisywać. Podsumowując: ładny, zadbany i czysty ośrodek, kwatery wypoczynkowe również, jednak jedzenie jak i animacje oraz basen, bardzo średnie. Hotel będzie idealny dla osób, które nie wymagają za dużo od tego typu obiektów, dla osób, które jadą po prostu wypocząć.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, bozka78
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ele P, General Manager, TUI Suneo Atlantica Sancta Napa HotelOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for visiting in May 2019 the SuneoClub Atlantica Sancta Napa bozka78 and for sharing your feedback with TripAdvisor readers.

We are happy to note you have enjoyed the cleanliness of our Hotel and your room’s; our Housekeeping ladies do indeed an incredible job. I consider our Hotel very privileged for having such happy yet hardworking professionals on my Team. Your compliments have rewarded their endless efforts to exceed our guests’ expectations. I am indeed proud of them, as they watch over every detail to ensure our guests receive only the very best. I have forwarded your comments to the Executive Housekeeper to convey your level of satisfaction to the Team. I am thrilled that our cleanliness made an impression on you.

Moreover, I am sad to read that your experience at our establishment was not a positive one; please let me express our sincere apologies. SuneoClub Atlantica Sancta Napa is a 3+ family and couples concept. We welcome families, couples, well behaved, respectful and mature young people. You have stated very correctly “ . . . The hotel will be perfect for people who want to relax….” and I assure you, this is what we are aiming to offer to our esteem guests. As for your elaboration on food quality, I wish to make an important mention, for future visitors; since May our Buffet Menus have been enhanced and our culinary offerings are of outstanding quality. This has been confirmed by our guests on Trip Advisor and other Social Media channels. To be precise SuneoClub Atlantica Sancta Napa is recognized as the number 1 in Food & Beverage consept thus far, from the 35 Suneo Hotels in the world.

bozka78, in Cyprus all beaches belong to the local municipalities and they charge for Sunbeds and umbrellas. The price is €2.50 for sunbed and €2.50 for umbrella. The Hotel provides Sunbeds, umbrellas and pool towels free of charge.

Naturally, we would be delighted to have the pleasure of hosting you once again. Needless to say, that given the opportunity we shall spare every effort to restore your faith in us. Should you wish to contact me it will be a real pleasure hearing from you. My direct email address is epapapetrou@atlanticahotels.com.

Sincerely yours,

Ele Papapetrou
General Manager




Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji