Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 097)
Filtruj recenzje
1 098 wyniki
Oceny podróżnych
704
301
58
24
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
704
301
58
24
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 098 recenzji
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2017

Od lat wyjeżdżamy na wakacje zagranicę, mamy więc porównanie i z czystym sumieniem możemy polecić ten hotel - świeżo po remoncie, CZYŚCIUTKI, podstawowe pokoje może niezbyt przestronne ale za to doskonale wyposażone - czajnik, ciśnieniowy(!) ekspres do kawy Nespresso (codziennie uzupełniane kapsułki z kawą), bezpłatny sejf, telewizor LCD ze sporym wyborem kanałów, funkcjonalna łazienka z prysznicem, a nawet hydromasażem, skuteczna i w pełni regulowalna klimatyzacja. Była też suszarka do włosów i szlafroki, choć to wyposażenie, z oczywistych względów, nie było potrzebne w sierpniu na Cyprze :-) Hotel oferuje też bezpłatne wifi, pełny zasięg nawet w pokojach. Pozytywnie zaskoczyło nas też wprost doskonałe wyciszenie pokoi.
Restauracja hotelowa serwuje europejską kuchnię na bardzo dobrym poziomie. Czy to śniadanie, czy obiad, zawsze naprawdę duży wybór smacznych potraw - każdy wybierze coś dla siebie. Co ważne, restauracja utrzymuje PEŁNY wybór potraw przez CAŁY czas trwania posiłku, a to nie często się nam zdarzało w innych hotelach.
Do dyspozycji gości są dwa baseny - kryty, w bezpłatnym dla gości hotelowych centrum SPA, i odkryty z dużą liczbą leżaków na zewnątrz. To tylko jeśli komuś się znudzi szeroka, piaszczysta plaża i cudownie ciepłe morze - nam się nie znudziło :-).
Personel hotelu nastawiony na wręcz dogadzanie gościom - każdy może poczuć się jak VIP.
Hotel położony jest pomiędzy rozrywkowym centrum Ayia Napa, a plażą, co również jest jego ogromną zaletą. W góra 5 minut pieszo można się dostać w każde z tych miejsc, a z drugiej strony wieczorem, po powrocie do hotelu, nie słychać zgiełku deptaka i pubów.
Polecamy to miejsce i z pewnością tam wrócimy! Ania i Piotr. Warszawa / Polska.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, PiotrNaUrlopie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: opmanager2016, Guest Relations Manager, Nestor HotelOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
Thank you for choosing NESTOR for your precious holidays !
Looking forward to welcoming you again all the way from Poland !

Yours Sincerely !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Jedną gwiazdkę odejmuje za śniadania , niby było wiele rzeczy, ale mięso wydawało się kiepskiej jakości, tak samo gofry. Plus zs pieczywo, świeże, czasami nawet cieplutkie. Duży wybór w deserach, dla miłośników słodkości polecam. Drugą gwiazdkę odejmuję za obsługę na recepcji, a konkretnie panią Natalię,która potraktowała nas nieprzyjemnie , zamiast cos spokojnie wytłumaczyc , to straciła po chwili cierpliwość i mialam wrażenie , że jej tylko przeszkadzam w pracy. Obsługa na barze pomimo nie naliczania czasami znizki all inclusive to super ! Bed problemy wszystko korygowali, usmiechnieci i pomocni. Kelnerzy troszeczke za szybko zabierali talarze, ale generalnie bardzo kulturalni i uprzejmi. Niestety wody podawanej do obiadu i kolacji all inclusive nie dało sie wypic, byla to definitywnie woda z kranu kiepskiej jakosci, soku pomaranczowego tez nie polecam, tak kwasny i sztuczny ze brzuch mnie po nim bolal długo. Cola jest do wypicia, nie wiem jak inne soki bo juz bałam sie sprobowac . Dobry ekspress do kawy i herbaty to duzy plus . Woda w basenie juz w godzinach wieczornych tak goraca ze nie mozna wysiedziec . Cos o pokojach. Bardzo czyste ! Panie sprzatajace robia w tym hotelu najlepsza robote, sa przy tym bardzo uprzejme. Polozenie hotelu swietne , zarowno przy plazy , jak i w centrum miejscowosci. Blisko przystankow autobusowych.

Termin pobytu: czerwiec 2017
Dziękujemy, Patrycja b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: opmanager2016, Guest Relations Manager, Nestor HotelOdpowiedź udzielona 14 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
We are so sorry we could not meet your expectations to the extend you
wish ! Concerning the comments-breakfast we can assure you the Chef and the Management will consider them seriously. However, the majority of our guests feel that
the standard of the breakfast is good. (please see previous reviews).
Concerning the rest of your comments we wish to assure you that the quality of the tap water is of a high lever. All health and safety precautions are applied.

Looking forward to welcoming you once again in Nestor. By then you will see the corrective actions we shall take.

Yours Sincerely !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Dobrze położony hotel . Wszędzie jest blisko . Hotel czysty. Minusy : 1. Monotonne śniadania. Codziennie to samo. 2. Nieuprzejmą obsługa w recepcji. 3. Do dwuosobowego pokoju wydają tylko 1 kartę wejściowa. Najgorsza sprawa(dotąd przeze mnie niespotykana ), ze wychodząc z hotelu odmawiali przechowania karty do pokoju w recepcji ( Natalia) .Przy dwóch osobach w pokoju i 1 karcie bardzo to utrudniało pobyt. 4. BARDZO nachalni kelnerzy . Trzeba pilnować talerza bo potrafią zabrać zanim się skończy posiłek. 5. Bar nastawiony chyba przed wszystkim na obsługę klientów z Rosji i Anglii. Miało się wyraźnie wrażenie ze inni są mniej ważni. Polaków obsługujemy na końcu ..... 6 . Blednie naliczane paragony w barze . Trzeba pilnować bo mimo zniżki przy opcji AL potrafią perfidnie liczyć 100%. 7. Tragiczne występy artystyczne wieczorem przy barze . Pseudo wokalistki, przy których nie dało się wytrzymać . Sam hotel ogólnie ok ale obsługa psuje wrażenie.

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, tomaszc765
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: opmanager2016, Guest Relations Manager, Nestor HotelOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
We all feel sorry we failed to meet your expectations. All your remarks have been seriously considered by our Management and certainly we shall take corrective actions.
Simply to indicate the Hotel's policy, the room plastic card is not to be kept by the Front Office. All room cards are meant to be kept and hold at all times by the guests!
We do expect to welcome you once again in our Nestor Hotel and certainly you will verify the corrective actions made in the areas of concern !

Yours Sincerely !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 czerwca 2017

Elegancki, bardzo czysty, gustownie zaaranżowane wnętrze hotelu. Świetna organizacja i infrastruktura hotelu. Przy kolacji kelner prowadzi do stolika, napoje są zamawiane u kelnera. Robione jest to w sposób subtelny, nienarzucający się z wysoką kulturą ( a bywało różnie pod tym względem w innych hotelach). Jedzenie, produkty oraz napoje bardzo dobrej jakości (oprócz soków z dystrybutora na śniadanie, które były bardzo sztuczne i czuć było chemię) ale zamiast soku można napić się pysznej herbaty, której rodzajów sporo. Bardzo zróżnicowane posiłki, pyszne zarówno śniadania jak i lunche i kolacje (w tym dania przygotowywane na świeżo np. wyśmienita pasta ze szpinakiem, tuńczykiem,parmezanem,wszystko na świeżej oliwie). Dobre drinki w opcji AL które można wybrać z karty.Obsługa kulturalna, życzliwa i profesjonalna. Rewelacyjne masaże w hotelowym SPA ( masażystka Elena osoba z b.dużym doświadczeniem). Niewątpliwą zaletą hotelu jest jego kameralność i świetne położenie blisko pięknej plaży i jednocześnie blisko centrum. Widać, że hotel jest bardzo mądrze zarządzany, gość czuje się naprawdę komfortowo. Zdecydowanie polecam. Cena adekwatna do jakości.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje na 2 piętrze z widokiem na basen i morze
Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, sylwiadara
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: opmanager2016, Guest Relations Manager, Nestor HotelOdpowiedź udzielona 10 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
Thank you for your excellent review for our Hotel .
Looking forward to having you with us soon !

Sincerely Yours,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2017

Pokoje są gustownie urządzone, bardzo dobrze wyciszone, ale nie są zbyt duże. W pokojach bezpłatny sejf i zestaw do kawy/herbaty. Cały hotel idealnie czysty. Z Wi-Fi jest problem, ciągle się wylogowuje z telefonu. Posiłki urozmaicone, zwłaszcza na kolacje bardzo bogaty wybór. Łóżka widoczne na zdjęciach hotelu (w wodzie) są dodatkowo płatne. maj, czerwiec kosztuje 12E za dzien, lipiec, sierpien i wrzesien 15 E za dzien. W cenie kubeczek świeżych owoców na osobę i ręczniki do schłodzenia twarzy. Pokoje na 1 piętrze praktycznie nie mają widoku na morze (sprzedawane jako pokoje z widokiem), ponieważ zasłaniają ten widok drzewa. Nie ma też szlafroków które sa w opisie pokoju, ale nie były nam potrzebne. Obsługa jest dobra, sprawna. Jeszcze jedno, pamiętajcie że panowie w spodniach do kolan jedzą kolację na tarasie. Ogólnie hotel bardzo dobry. Godny polecenia.

Wskazówka dotycząca pokoi: pokój 137 jest od strony zachodniej z widokiem na basen. Głośno podczas wieczornych animacji
Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, bozena1517
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: opmanager2016, Guest Relations Manager, Nestor HotelOdpowiedź udzielona 10 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
Thank you for your kind comments for the Hotel.
Concerning the wifi please note that the fact your phone logs off-on is because we
are trying to keep the network available to all the guests. In order to manage this the log off and on is a must ! You can be on the internet as long as you are log on.

Looking forward to having you with us again !

Sincerely Yours.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji