Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (791)
Filtruj recenzje
791 wyniki
Oceny podróżnych
471
211
68
25
16
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
471
211
68
25
16
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 791 recenzji
Zrecenzowano: 7 maja 2019

Byliśmy z żoną 20-27 kwietnia.Hotel bardzo czysty.Codzienne sprzatanie pokoi z wymianą ręczników.Bardzo miła i pomocna obsługa,komunikacja po rosyjsku lub angielsku perfect.Jedzenie wystarczająco urozmaicone,nie widziałem kolejek,braki szybko uzupełniane o każdej porze posiłku,talerze odbierane ze stolików bez tureckiej nadgorliwości.Kompleks basenowy powinien zadowolić każdego: basen płytki,głęboki,brodziki dla dzieci,strefa ciszy tylko dla dorosłych z kameralnym barkiem.Plaża piaszczysta,szeroka praktycznie przy hotelu,leżaki i parasole bezpłatne..Lokalizacja rewelacyjna; cicho,spokojnie a jednocześnie 10 min spacerkiem do centrum z dużą ilością sklepów ,barów,dyskotek.Dla leniwych pod samym hotelem przystanek autobusu miejskiego-jeżdzi cały dzień co 20 minut. Dlatego polecam ten hotel każdej grupie wiekowej,nikt nie będzie się tu nudził.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Roman0859
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NataliaI781, Public Relations Manager, Melissi Beach Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Roman0859,

Thank you for taking the time to review the Melissi Beach Hotel. We are thrilled to read that you were happy with everything and give us full scores on all aspects. thank you!

We hope to have the pleasure to welcome you back to the Melissi Beach Hotel in the near future.

Warm regards,
Natalie
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel pod każdym względem zasługuje na bardzo dobrą ocenę. Byliśmy od 27 kwietnia .Hotel super. Przede wszystkim położenie : piękna plaża pod nosem :)obsługa rewelacja. Bardzo dobre jedzenie pyszne drinki:) Szkoda że tydzień tak szybko zleciał:( Polecam na 100%

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Bernadeta B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NataliaI781, Public Relations Manager, Melissi Beach Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 6 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much for taking your time and sharing feedback on your visit to the Melissi Beach Hotel.
It is extremely pleasing to know that you enjoyed your stay with us and it was one of the best hotel experiences. Customer care is amongst our highest priorities and it is always gratifying to receive such praise.
We hope we will see you at the Melissi Beach Hotel again in the future.

Kind Regards
Natalie
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019

Jesteśmy z mężem w hotelu od 20 kwietnia, czyli od początku sezonu. . Hotel jest świetnie położony nad długą, piaszczystą plażą. Do centrum Ayia Napa kilka minut spacerem .Leżaki wokół basenu oraz na plaży są bezpłatne .Pokoje przestronne, wygodne i dokładnie sprzatane. Jedzenie bardzo dobre w głównej restauracji oraz dwóch restauracjach tematycznych - greckiej i włoskiej ..Poza głównymi posiłkami korzystać można było z napojów i przekąsek w barach. Obsługa sprawna i uprzejma. Świetny pobyt wakacyjny - polecam.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Hanna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NataliaI781, Public Relations Manager, Melissi Beach Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 6 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much for taking your time and sharing feedback on your visit to the Melissi Beach Hotel.
It is extremely pleasing to know that you enjoyed your stay with us and it was one of the best hotel experiences. Customer care is amongst our highest priorities and it is always gratifying to receive such praise.
We hope we will see you at the Melissi Beach Hotel again in the future.

Kind Regards
Natalie
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 września 2018

Byliśmy tam z mężem i przyjaciółmi od 6.09 września. Doskonały hotel. Jestem pod wielkim wrażeniem czystości na najwyższym poziomie WSZĘDZIE (bez wyjątku) w tym hotelu. Z niedowierzaniem przecierałam oczy oglądając sprzątanie terenu wokół basenu codziennie od 7 rano. Pucowanie szyb na mostkach, wszystkich metalowych poręczy, czyszczenie odkurzaczem basenu, oraz super dokładne sprzątanie wodą i szczotkami całego terenu wokół. To ROBI WRAŻENIE . Pokoje świetne, nic im nie brakuje, codziennie sprzątanie na prawdę porządnie. Hotelowa restauracja także bez zarzutu. Jedzenie b. dobre i urozmaicone. Codziennie coś nowego. Oczywiście były też potrawy które powtarzały się, typu tzatziki , frytki czy kurczak, ale poza tym zawsze było coś nowego, dobrego. Bez zarzutu. Owoce także świetne. Białe i czerwone granaty, arbuz, śliwki, jabłka, melon, pomarańcze, grejfruty, winogrona, guawa - wszystko świeże i smaczne. Drinki (jeśli ktoś miał ochotę) - ogólnie dostępne bez ograniczeń. Wszyscy bardzo mili i sympatyczni.
Większość turystów tam to (niestety) Rosjanie. Specyficzna kultura, czasami nie do zaakceptowania, ale cóż - hotel nic do tego nie ma. Ogólne wrażenie psuje trochę dostęp do plaży PUBLICZNEJ - no ale tam podobno plaże są tylko publiczne. Pewnego rodzaju doskonałym rozwiązaniem zastosowanym przez hotel obok (Grecian Bay Hotel) było postawienie leżaków na terenie wydmy należącej do hotelu i odgrodzenie jej od części publicznej. Wydma przy Melissi też mogłaby taka być bo to rozległy teren świetnie się do tego nadający - ale niestety świeci pustką . A szkoda. Ale mimo tej niedogodności WRÓCIMY TAM ZA ROK

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, Krystyna A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel położony przy ładnej i piaszczystej plaży. Trzeba przejść przez wydme. Na plaży leżaki i parasole bezpłatne, brak toalet. Hotel bardzo czysty, codzienie sprzątane pokoje i wymiana ręczników, również plażowych. Niektóre pokoje mają boczny widok na morze. Obsługa bardzo miła i uśmiechnięta zwłaszcza Justina z Amnos Bar i animator Zoran. Duży wybór smacznych potraw w restauracji. Pyszne omlety, naleśniki i duszone ryby w sosie. Animacje typu:aerobik w wodzie, rzutki, bule, streczing, strzelanie z łuku, wieczorem muzyka na żywo. W opcji HB 1 kolacja wymienna na kolacje w greckiej restauracji, w opcji All kolacje w restauracji włoskiej i greckiej. Minusem są płatne napoje przy kolacji w HB, brak polskich przejściówek do kontaktu i brak wydzielonych miejsc dla osób palących. Przy wylotach po 12 hotel udostępnia bezpłatnie na 30 minut courtesy room, gdzie mozna się odświeżyć. Pomimo, że miejscowość jest głośna i imprezowa w hotelu jest bardzo spokojnie, można wypocząć. Zdecydowanie polecam. Zapewne jeszcze tam wrócę. Urszula z Warszawy

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, UrszulaK379
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia I, Public Relations Manager, Melissi Beach Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 28 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Urszula!

Thank you for taking the time to share your feedback with us. It's always important to receive comments and thoughts, allowing us to make all necessary adjustments to meet your expectations. We do hope to welcome you all back again during your next trip to Cyprus!
Until then, do keep in touch by following our facebook page.

Kind Regards
Natalia
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji