Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (547)
Filtruj recenzje
547 wyniki
Oceny podróżnych
254
204
62
20
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
254
204
62
20
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 547 recenzji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Hotel zadbany, czysty.
Posiłki urozmaicone, estetycznie wyeksponowane, smaczne.
Jadalnia czysta, przestronna, dyskretny serwis.
Plaża czysta, bezpłatne leżaki i parasole.
Teren rekreacyjny zadbany, dużo zieleni, ładne aranżacje miejsc do wypoczynku.
Każdego wieczoru inna animacja - dedykowana głównie grupom francuskim.

Bardzo słabą stroną są pokoje z widokiem na zaplecze z warczącymi agregatami, hałasującymi klimatyzatorami /wentylatorami centralnymi oraz ścianę zewnętrzną lobby. Huk i buczenie urządzeń uniemożliwia nie tylko korzystanie z balkonu ale przede wszystkim odpoczynek przy otwartym oknie oraz sen. W czasie ciszy nocnej hałas spotęgowany wibracjami tych urządzeń. Zjawisku dodatkowo towarzyszy przykry zapach, zwłaszcza w godzinach porannych. Pod balkonem krzakami zasłonięta gruba rura odprowadzająca z szumem powietrze. Klimatyzacja w pokoju manualna i niestety głośna.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Dziękujemy, Magnificada
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrandBleuM, Guest Relations Manager, Grand Bleu Beach ResortOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Magnificada
We would like to thank you for choosing our Resort for your Holidays in Greece and for the time you spent to evaluate us.
We were very glad to read that our services and ambience of our hotel contributed to make your stay and enjoyable one. For our guests who wish more peaceful holidays we recommend the bungalows, with magnificent views of our garden, right behind the main building (suggestion for next time…).
We wish you all the best and we are looking forward to accommodate you again in the near future in order to convince you about our services.
Kind regards
Dimitris Mavronikolas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy pod wielkim wrażeniem hotelu i okolicy. Piękne widoki, przepyszne jedzenie, przemiła obsługa hotelowa. 30 minut spacerem przez plażę i promenadę do miejscowości Eretria, gdzie polecam odwiedzić tawernę Pani Wioletty. W hotelu bardzo dużo atrakcji - od animacji na basenie przez mini golfa po popołudniową jogę. Minusem były szkolne wycieczki, które miały miejsce na terenie hotelu - mimo naszego pobytu poza sezonem, przez dwa/trzy dni nie mieliśmy gdzie usiąść nad basenem ani na plaży ze względu na wszechobecne dzieci, wrzaski i piski. Kolejnym minusem jest obecność znacznej większości turystów francuskich, przez to animacje dla dzieci, wieczorne imprezy a nawet nazwy dań na stołówce były w języku francuskim. Ogromny plus za jedzenie - różnorodne, regionalne i fenomenalne. W all inclusive ciekawa oferta drinków i regionalnych alkoholi i lodów bez ograniczeń, malutki minus za nieciekawe przekąski miedzy posiłkami nad basenem i niechęć barmanów podczas wydawania ich w większych ilościach (spotkałam się z odmową wydania dwóch kubków popcornu lub lodów, mimo że obsługa pamietała mnie i mojego narzeczonego i logicznym było, że przychodzę po jedną porcję dla siebie i drugą dla niego). Pokój jaki otrzymaliśmy był mały, ale czysty, schludny i z widokiem na ogród (numer 102). Mankamentem była cerata służąca za zasłonę w kabinie prysznicowej - podczas kąpieli woda była wszędzie.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Lillynetta
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrandBleuM, Guest Relations Manager, Grand Bleu Beach ResortOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Lillynetta
We would like to thank you for choosing our Resort for your holidays in Greece and for the time you spent to evaluate us.
We were pleased to read that the services and ambience of our hotel contributed in making your stay with us an enjoyable one. Our goal is to provide high quality service to our guests and we are very happy when we achieve it.
We inform you that the hotel is a summer resort that accommodates over 400 and we understand that is very difficult to find a sunbed near the pool. If you need you have the choice to have a sunbed in one of our beautiful gardens.
We wish you all the best and we are looking forward to accommodate you again in the near future.
Kind regards
Dimitris Mavronikolas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel znajduje się przy samej plaży. Plaża w zasadzie piaszczysta. Wejście do morza kamieniste( zalecam buty). Można wejść bez butów ale trzeba to robić ostrożnie. Jak już się wejdzie do morza to trzeba minąć 0.5 metra kamieni i potem jest fajne piaszczyste podłoże. Sama plaża krótka i dość wąska.lezaki i parasole są dostępne na plaży bezpłatnie.warto wcześniej wstać o zarezerwować sobie leżaki ( pomimo informacji w pokoju , że nie można tego robic). O godzinie 7.30 znaczna część lezakow była już zajęta. Ponadto przychodzą ludzie z miasta na leżaki należące do hotelu. Woda w morzu czysta. Plaża jest codziennie wieczorem sprzatana( morze wyrzuca jakąś trawę na brzeg). Pokoje małe ale wygodne. Pokoje od nr 110 do 116 maja okropny widok na klimatyzatory które halasuja. Nam się akurat taki trafił. Codziennie pokój jest sprzatany, wymieniane są też ręczniki. Animacje są w ciagu dnia i wieczorem. Jednak animatorzy nastawieni wyłącznie na gości z Francji ( znaczna połowa to Francuzi, jest też dosc dużo Polaków, Rosjan. Jednego dnia był zorganizowany wieczor karaoke to animatorzy podchodzili tylko i wyłącznie do Francuzów, by Ci mogli zamówić piosenki. Inni nie byli wcale brani pod uwagę. Tak samo było podczas dyskoteki-puszczane tylko francuskie " hity", gdy chcieliśmy ,żeby puścili coś co każdy zna spotkaliśmy się z odmowa . Cały wieczór leciały francuskie smęty.Na plaży wiszą informację o zakazie palenia ,jednak większość ma to gdzies i pali papierosy przeszkadzają innym. Na terenie hotelu jest jeden basen ( my z niego nie korzystaliśmy, byliśmy ciągle na plazy). Spokojnie można brać napoje na plażę, są też drobne przekąski w ciągu dnia. Jedzenie bardzo dobre i świeże. Śniadania standardowe ale każdy coś znajdzie dla siebie ( duży plus za świeże i chrupiące pieczywo). Na obiad i kolacje praktycznie każdego było coś innego.wszystko bardzo nam smakowalo. Mało smieciowego jedzenia ( i to też jest duży plus ). Wode do picia można uzupełniać w restauracji podczas posiłków ( woda butelkowa przy barze jest platna).Obsługa bardzo miła i pomocna. Zawsze uśmiechnięci ( i nie jest to sztuczny usmiech) Do miasteczka spokojnie jest 15 minut. W miasteczku duzo barów restauracji, sklepików . Praktycznie wszędzie pracują Polacy, którzy chętnie pomagaja swoim rodakom( można ich o wszystko wypytac). Generalnie pobyt udany, hotel fajny. Duży minus jednak za podejście animatorów do wybranych tylko klientów.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, ania11111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrandBleuM, Guest Relations Manager, Grand Bleu Beach ResortOdpowiedź udzielona 4 lipca 2019
Tłumaczenie Google

We would like to thank you for choosing our Resort for your holidays in Greece and for the time you spent to evaluate us. We were pleased to read that the services and ambience of our hotel contributed in making your stay with us an enjoyable one. The room you are speaking about is a standard Garden view room. Our hotel accommodates people from many different nationalities. We give the necessary attention to all our customers regardless of which country they come from. Our animation team manage the music program according to the mood and wishes of our customers. Every guest could approach our DJ and our animation team in order to ask for a song or for whatever he thinks that will makes have a wonderful evening. It was a pleasure having you as our guest and we are looking forward to accommodate you again in the future.
Kind regards
Dimitris Mavronikolas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Mimo iż w Grecji byłam wcześniej kilka razy, to ten hotel polecam gorąco. Jest tu wszystko czego potrzeba do szczęścia. Hotel przyjemny, kameralny..pokoje ładne i czyste..codziennie sprzątane.Co prawda jeden basen, ale za to bezpośredni dostęp do plaży z pięknym widokiem. Nie ma problemu z dostępem do leżaków zarówno na plaży jak i na basenie..Jedzenie przepyszne i nigdy go nie brakowało.. Bez przepychu..ale wszystko naprawdę pyszne. Świetna organizacja. Wokół życzliwi, usmiechnięci i pomocni ludzie... Dużo Francuzów i animacji w ich języku..ale można się tam odnaleźć...Bar z niewielkim wyborem drinków..ale smaczne..i przemiła obsługa. Świetny wypoczynek i zabawa.Bardzo bliska do Eretriii z klimatycznymi kafejkami, sklepami z polską obsługą Gorąco pozdrawiam całą obsługę hotelu

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, iwona1304
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrandBleuM, Guest Relations Manager, Grand Bleu Beach ResortOdpowiedź udzielona 23 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs iwona1304
We would like to thank you for choosing our resort for your stay in Greece and for spending your time to evaluate us. Reading your satisfaction about our services is a big pleasure for us. Our goal is to provide high quality service to our guests and we are very happy when we achieve it. We wish you all the best and we are looking forward to accommodate you again in the near future.
Kind regards
Dimitris Mavronikolas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 czerwca 2019

Byliśmy z mężem w czerwcu 2019. Hotel jest doskonały- to, co go wyróżnia to wspaniałe jedzenie- połaczenie kuchni greckiej i francuskiej (desery) i pełen harmonii wystrój w tonacji biało-niebieskiej.Personel niezwykle miły, uśmiechnięty i dbający o gości. Bez problemu wymieniono nam pokój z powodu szumu chłodni poniżej, co nieco nam przeszkadzało. Wokól hotelu zadbana zieleń - duzo kwiatów w tym moja ulubiona lawenda. Widok na morze i góry. W okolicy można spotkać żólwie greckie. Polecam wynajęcie samochodu i zwiedzenie wyspy, jest dużo urokliwych plaż, chetni mogą się wybrać na trekking po górach. Koniecznie też wybierzcie się do Aten! Opieka ze strony rezydenta Grecosa- p.Jakuba bez zarzutu. To właściwy człowiek na właściwym miejscu. Jeżdzimy do Grecji od kilkunastu lat i nigdy nie wróciliśmy w to samo miejsce, a teraz zastanawiamy się czy nie wybrać się z teściową jesienią do tego hotelu To chyba najlepsza rekomendacja. Pozdrawiamy całą obsługę hotelu. Goscie z pokoju 120, a potem 555.

Wskazówka dotycząca pokoi: Moim zdaniem najfajniej jest w bungalowach. Pokoje z widokiem na morze mogą być trochę głośne w nocy z powodu animacji.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Kizia888
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrandBleuM, Guest Relations Manager, Grand Bleu Beach ResortOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mr. Kizia888

We would like to thank you for choosing our resort for your stay in Eretria.We were pleased to read that the services and ambience of our hotel contributed in making your stay with us an enjoyable one. As you pointed out, Evoia is a very beautiful island and we are glad that you managed and discovered it. It was a pleasure having you as our guest and we are looking forward to accommodate you again in the near future.

Best regards
Dimitris Mavronikolas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji