Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsza restauracja, w której jedliśmy.”
The Gingerbread House — recenzja

The Gingerbread House
Nr 1 wśród 81 Restauracje (Hameenlinna)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 18 USD - 39 USD
Kuchnie: Europejska, Bar ze stekami, Skandynawska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa, Specjalne okazje
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 30 października 2017

Obsługa na medal,posiłki naprawdę ,baardzo dobre.Zawsze jestesmy informowani o posiłkach sezonowych wykonanych z sezonowych i rodzimych produktów.Wróciła nam wiara w to,że można zjeść smaczny i naprawdę fantastyczny posiłek"na mieście".Tylko restauracja nazywa się Piparkakkutalo(piernikowy domek,domek z piernika po fińsku),bo jest na terenie Finlandii i taką nazwę powinno sie podawać piszac recenzje.
Zaglądamy tam za każdym razem ,gdy jestesmy w Hämeenlinnie,a także przejeżdżajac przez to miasto.

Termin wizyty: wrzesień 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, JaninaH244
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (228)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 228 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 30 lipca 2017

Termin wizyty: lipiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cust_manager, Asiakaspalvelujohtaja, The Gingerbread HouseOdpowiedź udzielona 21 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 maja 2017

Termin wizyty: maj 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cust_manager, Asiakaspalvelujohtaja, The Gingerbread HouseOdpowiedź udzielona 14 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 marca 2017

Termin wizyty: listopad 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cust_manager, Asiakaspalvelujohtaja, The Gingerbread HouseOdpowiedź udzielona 8 maja 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: styczeń 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cust_manager, Asiakaspalvelujohtaja, The Gingerbread HouseOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

The Gingerbread House — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Hameenlinna, Tavastia Proper
Hameenlinna, Tavastia Proper
 
Hameenlinna, Tavastia Proper
 
Hameenlinna, Tavastia Proper
Hameenlinna, Tavastia Proper
 

Byłeś(-aś) w The Gingerbread House? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem