Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 055)
Filtruj recenzje
4 055 wyniki
Oceny podróżnych
2 062
1 458
354
114
67
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 062
1 458
354
114
67
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 4 055 recenzji
Zrecenzowano: 12 marca 2017

Typowo biznesowy. Warto podkreślić wczesne śniadania (już od 5:30), więc nawet na wczesny lot nie idzie się głodnym :-) Sprawna obsługa nawet po późnym przylocie. Bardzo wygodny pokój, łazienka, szybkie, sprawna wi-fi.

Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dariusz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 grudnia 2016

Hotel ma wszystko czego potrzeba podróżnemu. Mile zaskoczyło mnie wczesne śniadanie o 5.00 rano,, Nie musieliśmy wyruszać w podróż głodni. Pokoje są przestronne i ciche.No może centrum fitness i basen powinny być trochę większe.

Termin pobytu: listopad 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Przemysław Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2015

Hilton przy lotnisku Kastrup jest jednym z najlepszych jakie odwiedziłam do tej pory. Z lotniska można szybko dostać się do hotelu. Niezwykle przestronny hol, bar oraz restauracja, w której serwowane są smaczne i urozmaicone śniadania. Obsługa jest niezwykle miła i profesjonalna.
Na górnych piętrach znajduje się lobby, w którym można wypić drinka, poczytać gazetę i odprężyć się przy kominku, podziwiając panoramę miasta.
Bardzo dobre wrażenie zrobiła na mnie strefa z basenem i spa. W ciszy i spokoju można się odprężyć w basenie i saunie, popijając pyszną herbatę imbirową. Jest możliwość zamówienia masażu.
Pokoje urządzone są niezwykle gustownie, nowocześnie a co najważniejsze czysto. Dobrej jakości kosmetyki w łazience. Do dyspozycji jest wszystko to, co jest potrzebne w podróży a czego nie może zabrać ze sobą z domu.
Pobyt tam był niezwykle komfortowy i czułam, że jestem w tym hotelu naprawdę mile widzianym gościem.
Ten hotel to klasa sama w sobie. Szczerze polecam!

Termin pobytu: grudzień 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, pkami1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2015 z urządzeń przenośnych

Jedzenie kolacja i śniadanie przepyszne daje 10/10 wszystko świeże i duży wybór wyciskane soki i inne świeże dodatki materace wygodne duzo kanałow czysto i przyjemnie wrócę tu najpewniej gdy bede miała jakieś miedzy londowanie wspaniały hotel

Termin pobytu: marzec 2015
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, clarac132
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CPHAPBD, Business Development Coordinator, Clarion Hotel Copenhagen AirportOdpowiedź udzielona 19 marca 2015
Tłumaczenie Google

Dear clara c,

We are so pleased to read your review. Thank you for your great feedback on the food and also on your room.

We look forward to welcoming you again in the near future.


Best regards
Hilton Copenhagen Airport

Karina Erringsoe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 listopada 2013

Nie mam zastrzeżeń: duży ładny pokój, wanna i prysznic, zestaw kosmetyków, kablówka, mega dobre śniadanie. IMHO wygodna lokalizacja, jak ktoś przyjeżdża na 1-2 dni: bezpośrednie dojście do kolei miejskiej, ale na dłużej poleciłabym coś w mieście.

Termin pobytu: grudzień 2012
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dariya L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji