Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Footbridge Mini Golf, Icecream & Lolly Shop
  
Recenzje (124)
Filtruj recenzje
124 wyniki
Oceny podróżnych
101
19
4
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
101
19
4
0
0
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 124 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 11 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nyerimalang, Owner, Footbridge Mini Golf, Icecream & Lolly ShopOdpowiedź udzielona 12 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nyerimalang, Owner, Footbridge Mini Golf, Icecream & Lolly ShopOdpowiedź udzielona 31 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 października 2016 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nyerimalang, Owner, Footbridge Mini Golf, Icecream & Lolly ShopOdpowiedź udzielona 1 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 września 2016 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nyerimalang, Owner, Footbridge Mini Golf, Icecream & Lolly ShopOdpowiedź udzielona 11 października 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 września 2016 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nyerimalang, Owner, Footbridge Mini Golf, Icecream & Lolly ShopOdpowiedź udzielona 28 września 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji