Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 07:00 - 18:00
  
Recenzje (416)
Filtruj recenzje
416 wyniki
Oceny podróżnych
375
34
5
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
375
34
5
2
0
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 416 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 1 maja 2017

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 marca 2017

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2017

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CraigJohnston, Public Relations Manager, Paihia DiveOdpowiedź udzielona 9 marca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 stycznia 2017

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji