Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Past reviews had me worried.”
Mantra Sun City — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 12 dodatkowych witryn!
Mantra Sun City
Miejsce nr 10 wśród 31 hoteli w Surfers Paradise
Zrecenzowano 1 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Remember that the sun hits the window very early when you're 33 floors up. If you're not an...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: grudniu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Harleynut
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damian S, General Manager, Mantra Sun CityOdpowiedź udzielona 20 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 180)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 906 z 1 910 wśród 2 180 recenzji

Zrecenzowano 26 grudnia 2012 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: grudniu 2012
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Melania S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damosan75_MSS, General Manager, Mantra Sun CityOdpowiedź udzielona 20 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: grudniu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Daj59
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damosan75_MSS, General Manager, Mantra Sun CityOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KLGwen
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damosan75_MSS, General Manager, Mantra Sun CityOdpowiedź udzielona 10 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Ask to not be given a room with a queen size bed even though they are all advertised as King's...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Cecchi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MWM99, General Manager, Mantra Sun CityOdpowiedź udzielona 29 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Surfers Paradise)
w odległości 2,8 km
Crowne Plaza Surfers Paradise
Crowne Plaza Surfers Paradise
Nr 7 z 31 w lokalizacji Surfers Paradise
Liczba recenzji: 1 698
w odległości 1,1 km
Novotel Surfers Paradise
Novotel Surfers Paradise
Nr 13 z 31 w lokalizacji Surfers Paradise
Liczba recenzji: 553
w odległości 0,6 km
Mantra on View Hotel
Mantra on View Hotel
Nr 11 z 31 w lokalizacji Surfers Paradise
Liczba recenzji: 3 073
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,9 km
Mantra Circle on Cavill
Mantra Circle on Cavill
Nr 6 z 31 w lokalizacji Surfers Paradise
Liczba recenzji: 3 560
w odległości 1,5 km
Watermark Hotel & Spa Gold Coast
Watermark Hotel & Spa Gold Coast
Nr 8 z 31 w lokalizacji Surfers Paradise
Liczba recenzji: 1 813
w odległości 0,9 km
Hilton Surfers Paradise
Hilton Surfers Paradise
Nr 12 z 31 w lokalizacji Surfers Paradise
Liczba recenzji: 3 392
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Mantra Sun City? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Mantra Sun City — dodatkowe informacje

Adres: 3400 Gold Coast Highway, Surfers Paradise, Gold Coast, Queensland 4217, Australia
Lokalizacja: Australia > Queensland > Gold Coast > Surfers Paradise
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny parking Wnęka kuchenna Restauracja Obsługa pokojowa Spa Basen
Styl hotelu:
Nr5 wśród hoteli spa w miejscowości Surfers Paradise
Nr10 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Surfers Paradise
Zakres cen: 351 zł–1 183 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4,5-gwiazdkowy — Mantra Sun City 4.5*
Liczba pokoi: 266
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Agoda, Hotels.com, Booking.com, Ctrip TA, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Mantra Sun City. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Mantra Sun City Hotel Surfers Paradise
Mantra Sun City Surfers Paradise

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem