Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 17:00
Wyróżnione recenzje
Perełka Sydney

Charakterystyczna budowla o kształcie żagli,jeden z najbardziej rozpoznawalnych symboli... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019
boba100B
,
Lublin, Polska
Wspaniała !

Niesamowite, pięknie położone miejsce, chociaż wymagające odświeżenia. Z daleka robi ogromne... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019
caravellekrakow
,
Kraków, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (23 048)
  
Recenzje (23 048)
Filtruj recenzje
23 048 wyniki
Oceny podróżnych
17 138
4 644
992
174
100
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
17 138
4 644
992
174
100
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 23 048 recenzji
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Charakterystyczna budowla o kształcie żagli,jeden z najbardziej rozpoznawalnych symboli Sydney.Obiekt wpisany na listę UNESCO.Aby poznać historię,charakterystyczne wnętrza warto wziąć udział w turze z przewodnikiem.Roztacza się stąd wspaniały widok na Harbour Bridge.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, boba100B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Niesamowite, pięknie położone miejsce, chociaż wymagające odświeżenia. Z daleka robi ogromne wrażenie , z bliska odpadające kafelki psują efekt. Ale oczywiście gorąco polecam

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, caravellekrakow
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Opera w Sydney robi wrażenie o każdej porze - oświetlona słońcem, księżycem i specjalnie iluminowana; z wybrzeża, wody, Harbour Bridge; rzadko jest obok niej cisza i spokój, zawsze jest pięknie, ciekawie. Zobaczyć trzeba koniecznie, posiedzieć w kawiarni z widokiem, pójść na koncert a potem na spacer nad Zatoką i do parku i stamtąd też popatrzeć na fantastycznie oświetloną Opera House.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Aldona G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Elegancko kolacja ,a po niej Cindy spektakl Pucciniego.Pierwszy raz z mężem byliśmy na czymś tak niesamowitym.Chwyta za serce.Piekna oprawa,orkiestra.Mam nadzieję że jeszcze wrócimy.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Diana34
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 marca 2019

Wykupilem wycieczke po Operze. Wspaniale miejsce doskonala przewodniczka. Mozna bylo sie dowiedziec wielu informacji o ktorych nigdzie nie mozna bylo przeczytac. A do tego jeszcze wieczorem udalem sie na koncert przebojow operowych. Niezapomniane wrazenia... Polecam....

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Alfred S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji