Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Spała
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Dziękuję i polecam.”

Restauracja Geś i Wino
Nr 1 wśród 5 Restauracje (Spała)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 7 września 2019

Ogromny plus za możliwość wejścia z psem. Przemiły i profesjonalny Pan Kelner. Znakomite dania, a i piwniczka dobrze zaopatrzona. Polecam!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Sylwia M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (18)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 18 recenzji

Zrecenzowano 15 sierpnia 2019

Wystrój, jakość dań , ceny warte odwiedzenia. Możliwość wyjścia na zewnątrz , gdzie znajduje sie piękny ogród hotelowy. POLECAM!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, aga x
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingHP, Kierownik ds. PR, Restauracja Geś i WinoOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019

Wyborne jedzenie, mięsa wyśmienite. Gęsina genialna. Pięknie podane i profesjonalną obsługą. Wystrój klimatyczny i elegancki. Możliwość zjedzenia posiłku na zewnątrz z wyjściem na piękny ogród. Polecam :)

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, agnieszkadrk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingHP, Kierownik ds. PR, Restauracja Geś i WinoOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy za pozytywną opinię i polecamy się na przyszłość :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniała sałatka z kozim serem i buraczkami !!!! Doskonała kompozycja smakowa i pięknie podana. Rewelacyjna gęsina i jaki wybór, żołądki gęsie to od dziś moje ulubione danie!!! W niedzielę warto zarezerwować stolik bo ruch bardzo duży... Wszystko świeże i smaczne... Super skomponowane smakowo i wizualnie.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, 90 122
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingHP, Kierownik ds. PR, Restauracja Geś i WinoOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Dziękujemy za uznanie, polecamy się na przyszłość!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Jeśli smacznie i wykwintnie w Spale to tylko Gęś i Wino. Polecam gęsinę i królika ale dwa rodzaje tatarów tez super.

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, konradn824
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Geś i Wino — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Tomaszów Mazowiecki, Łódzkie
 
Tomaszów Mazowiecki, Łódzkie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Geś i Wino? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem