Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (273)
Filtruj recenzje
273 wyniki
Oceny podróżnych
74
99
56
23
21
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
74
99
56
23
21
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 273 recenzji
Zrecenzowano: 6 listopada 2017 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy tu spokojne i naprawdę luksusowe wakacje. Ośrodek spełnił nasze oczekiwania w 100 procentach. Rzadko się zdarza, że oferta i zdjęcia oglądane przed wyjazdem odpowiadają rzeczywistości, a nawet ją przerastają.
Pokój był duży z balkonem i bardzo dużą łazienką. Hotel położony jest w pięknym, zadbanym ogrodzie. Basen czysty, nie było nigdy problemu z leżakami. Jest to dla mnie istotne, bo nie znoszę porannej gonitwy z ręcznikami na basen. Nigdy w niej nie uczestniczę.
Restauracja oferuje śniadania w formie bufetu. Jest obfity wybór. Obiadokolacje są serwowane, bardzo smaczne. Rzadko kiedy hotelowe posiłki sprawiają tyle radości. Pyszne makarony, ryby i desery. Dostępna oferta dla dzieci i wegetarian. Smacznie i wykwintnie.
Nie znaleźliśmy tu praktycznie żadnych słabych punktów. Wakacje były relaksujące i błogie, o nic nie musieliśmy się martwić.

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marzena S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TH-Webmarketing, Responsabile relazioni con la clientela, Mercure Tirrenia Green ParkOdpowiedź udzielona 22 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear guests,
We are very glad that you enjoyed the room, the restaurant service, and the pool.
We look forward to welcoming you again

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 września 2017

Hotel kameralny, duża przestrzeń, baseny bez muzyki i animacji. Może to dlatego, że byliśmy w I poł. września. Jeśli ktoś ma do tego apetyt na dobrą kuchnię, to jest to miejsce. Posiłki to śniadanie i obiadokolacje. Każdy ma swój stolik. Przemiła obsługa.W zeszłym roku dostali GWIAZDKĘ MICHELINA. Dania wybieramy z karty.Seafood, kaczka, pasta -palce lizać ! Do tego desery. Zapomniałbym o przystawkach- najlepsze szynki lub sery. Blisko Livorno, Pisa, Lucca.
PS. O tym,że mają Michelina dowiedzieliśmy się w przeddzien wyjazdu- wisiała w recepcji.

Wskazówka dotycząca pokoi: Wszystkie pokoje są duże i ładne
Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, petrajtis
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TH-Webmarketing, Responsabile relazioni con la clientela, Mercure Tirrenia Green ParkOdpowiedź udzielona 2 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for your kind review. We are so glad that you enjoyed the restaurant service, the resort was included in the Michelin guide since last year.
We hope to see you again soon.
Sincerely

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Nie mam się do czego przyczepić. Hotel na poziomie jak również obsługa profesjonalna. Obok hotelu budynek handlowy dostaniesz tam wszystko potrzebne na plażę która jest po drugiej stronie ulicy i jest tam również pyszna kuchnia regionalna. Pozdrowienia dla barmanów z baru przy basenie "profesjonalna praca" Polecam

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Przemysław D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TH-Webmarketing, Responsabile relazioni con la clientela, Mercure Tirrenia Green ParkOdpowiedź udzielona 6 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,
Thank you so much for your kind review.
We are glad that you enjoyed the resort's services and the restaurant.
We hope to see you again.
Sincerely

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2018

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TH-Webmarketing, Responsabile relazioni con la clientela, Mercure Tirrenia Green ParkOdpowiedź udzielona 20 września 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji