Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Wielki Głęboczek
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (574)
Filtruj recenzje
574 wyniki
Oceny podróżnych
405
104
48
14
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
405
104
48
14
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 574 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Miejsce dla rodzin z dziećmi , romantycznie rowniez dla dwojga lub przyszłej mamy .Mila obsługa . Klimatycznie -z jednej strony jak w Toskani z drugiej jak w naszych polskich górach .Co mi również się bardzo podobało to to ze miejsce to promuje również wyroby z okolicznych miejsc , gospodarstw .
Polecam
Byłam nie raz i na pewno jeszcze tam dojadę
Natalia

Wskazówka dotycząca pokoi: Nie pamietam
Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, natipor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marketing_Gleboczek, Kierownik recepcji, Gleboczek Vine Resort and SpaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Pani Natalio, bardzo dziękujemy za rekomendację i docenienie jakości usług oferowanych w Głęboczek Vine Resort&SPA. Będzie nam niezmiernie miło gościć Państwa ponownie - serdecznie zapraszamy! Pozdrawiam, Małgorzata Kamińska, Manager Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Do Głęboczka zaprosiłam Męża w ramach prezentu urodzinowego. Zarezerwowałam z wyprzedzeniem (!) apartament, zapłaciłam za kolację z winem i spływ kajakiem. Miał być błogi weekend pełen relaksu.
Miejsce wybrane nieprzypadkowo - lubimy wino Rose Płochockich, kochamy winnice, pragnęliśmy odetchnąć w naturze i wyciszyć się w SPA.
Co nas spotkało:
1) wino powitalne jest niepijalne i ku zaskoczeniu nas obojga nie było to wino Płochockich (!)
2) apartament zlokalizowany jest tuż obok placu zabaw dla dzieci, ma widok na taras restauracji (która od rana jest miejscem serwowania śniadań), a taras dzielony jest z dwoma kolejnymi pokojami - czyli głośno, nieintymnie. Obsługa hotelu nie podejmuje skutecznych działań w celu uspokojenia gości. Nie tylko od rana krzyczących na cały głos dzieci i ich rodziców i dziadków (bo trudno odejść od stołu i zająć się potomstwem), ale też „kulturalnymi inaczej” gośćmi, których wypowiedzi z rzadka zawierają cenzuralne słowa.
3) mając ograniczenia żywieniowe, dostarczyłam listę składników na kolację z winem - niespodziankę dla Męża, obsłudze tuż po śniadaniu; nie zdało się to na nic! Manger (hehehehe) restauracji powitał nas w korytarzu, kazał wybrać danie z menu stojąc przy ladzie (Mąż kilkukrotnie proponował byśmy usiedli przy stoliku i na spokojnie wybrali dania), zdradził niespodziankę jaką miał być suflet czekoladowy w ramach tortu urodzinowego i ... usadowił kilkunastoosobową grupę tuż przy naszym romantycznym stoliku; serwis, który świadczył manager był kompletnie nieprofesjonalny, nie potrafił nic powiedzieć o serwowanych winach poza kilkoma ogólnymi zdaniami, świeczkę w „sufletowym torcie” zapalił dwa kroki od stolika; a na deser podał mi wszystkie owoce, których nie mogę jeść. Nieprzeszkolony, niedoświadczony i nieuważny na gości człowiek nie powinien zajmować się obsługą klienta!
4) Vine Resort - jeśli spodziewacie się winnicy, w której poczujecie klimat południowej Francji czy Włoch, to nic bardziej mylnego. Za managerem restauracji - winorośle są dekoracją. Serio?!?!
5) and SPA - ceny wygórowane, jakość usług podrzędna. Obsługa nie dezynfekuje rąk przed zabiegiem, po zakończonym zabiegu (podczas którego klient ma się zrelaksować!) ustawia łóżko - także wyrywa Cię z błogiego stanu nagła zmiana pozycji, gdyż obsługa nie komunikuje się z Tobą dopóki nie posprząta i nie podejdzie do drzwi!
Jest wyjątek - terapia powięziowa! Polecamy z całego serca!!! Tym bardziej, że nie trzeba być gościem Hotelu by z niej skorzystać.
Do sauny goście, nie niepokojeni przez nikogo wchodzą w butach i krótkich spodenkach - a jak!
Do basenu dzieci wydmuchują nos przy pełnym aplauzie kąpiących się gości.
6) spływ kajakowy był bardzo udany. Podejrzewam, że sukces tkwi w tym, że spływ realizuje zewnętrzna firma! Drwęca jest piękną rzeką - warto urozmaicić swój pobyt spływem.

Podsumowując, za weekend w Głęboczku przyszło nam zapłacić więcej niż za weekend w toskańskiej winnicy (z przelotem, dojazdem, noclegiem i jedzeniem!!!).
Poziom usług i obsługi pozostawia wiele do życzenia.
Wine Resort & SPA nie ma nic wspólnego z resortem, winem czy spa ...
Jest to przykre, że polskie marki nie zwracają uwagi na nic więcej niż rachunek finansowy. Stosunek obsługi do gości to zazwyczaj odzwierciedlenie dbałości właściciela o pracowników.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, AgataRaMa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marketing_Gleboczek, Dyrektor generalny, Gleboczek Vine Resort and SpaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Szanowna Pani,

Z uwagą zapoznałam się z Pani opinią. Pragnę podziękować za czas poświęcony na podzielenie się uwagami i doświadczeniami po pobycie w hotelu Głęboczek Vine Resort & SPA. Opinie naszych Gości są dla nas cenne – to dzięki Państwa spostrzeżeniom możemy udoskonalać jakość świadczonych usług. W odniesieniu do Pani opinii pragnę wyjaśnić kilka kwestii. W żadnym z komunikatów na stronie internetowej bądź w potwierdzeniu rezerwacji nie gwarantujemy, że wino podawane na powitanie będzie pochodziło z Winnicy Płochockich. W Głęboczek Vine Resort&SPA dostępnych jest kilka apartamentów i pokoi o podwyższonym standardzie. Faktycznie w okresie wakacyjnym i w trakcie długich weekendów nasz hotel chętnie wybierany jest także przez rodziny z dziećmi. Właśnie dlatego, specjalnie z myślą o najmłodszych Gościach zawsze planujemy bogaty program animacyjny. Staramy się spełniać oczekiwania naszych Gości dotyczące specjalnych wymagań żywieniowych. Przykro nam, że listę nietolerowanych produktów otrzymaliśmy tak późno - przesłanie informacji na etapie dokonywania rezerwacji pozwoliłoby nam zaproponować i omówić z Państwem menu z wyprzedzeniem, dzięki czemu uniknęlibyśmy nieporozumień. Pełną listę składników, które nie mogły być podane w menu otrzymaliśmy dopiero po śniadaniu, w dniu kolacji. Dołożyliśmy wszelkich starań, by uwzględnić Pani wymagania żywieniowe i zaproponować odpowiednie menu. Przed podaniem kolacji chcieliśmy się upewnić, czy zestaw menu zaproponowany przez Szefa Kuchni w 100% Państwu odpowiada. Zarezerwowali Państwo kolację z winem - w tym przypadku , zgodnie z obowiązującym standardem, do każdego dania serwowane jest inne, doskonale dobrane wino, a Sommelier przekazuje kilka najważniejszych informacji o tym trunku. W naszym hotelu organizowane są również degustacje win i akademie wina - wówczas prowadzone są także wykłady dotyczące poszczególnych win i szczepów winogron. Na terenie hotelu znajduje się winnica i co roku jesienią organizowane jest winobranie, które cieszy się ogromnym powodzeniem wśród naszych Gości. Nie produkujemy jednak własnego wina. Na stałe współpracujemy z Winnicą Płochockich, zlokalizowaną na południu Polski i to właśnie wina z tej winnicy polecamy naszym Gościom.

Przykro mi, że nie zgłosiła Pani swoich uwag w trakcie pobytu - wówczas mieli byśmy możliwość wyjaśnienia wszelkich nieporozumień i ewentualnej naprawy sytuacji.


Jeżeli będzie Pani miała jakiekolwiek dodatkowe pytania uprzejmie proszę o bezpośredni kontakt.

Pozostaję z poważaniem,
Ewa Rennack
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt w tym ośrodku to zawsze pełen relaks, ładowanie akumulatorów - polecam zmęczonym codziennym rytmem pracy. Wspaniała obsługa , życzliwi ludzie - miejsce dla Wszystkich : rodzin z dziećmi , starszych czy narzeczonych. Przepiękny krajobraz okolicy, cisza i obcowanie z przyrodą

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, AsiaZZZ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marketing_Gleboczek, Kierownik recepcji, Gleboczek Vine Resort and SpaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Pani Asiu, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się wrażeniami z pobytu w Głęboczku. Cieszymy się, że czas spędzony w naszym hotelu był udany. Już teraz zapraszamy do nas ponownie. Serdecznie pozdrawiam, Małgorzata Kamińska, Manager Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Cudowny weekend z 3 dzieci prawdziwy chilout , a do tego pyszne jedzenie ,super obsługa . Polecamy każdemu kto chce sie oderwać od zgielku i przenieść w świat natury i prawdziwego relaksu . Godne polecenia SPA

Wskazówka dotycząca pokoi: wiejska chata
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, adamfalkowski25
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marketing_Gleboczek, Kierownik recepcji, Gleboczek Vine Resort and SpaOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Panie Adamie, bardzo dziękujemy za rekomendację. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu należał do udanych. Już teraz zapraszamy ponownie do Głęboczek Vine Resort&SPA! Pozdrawiam serdecznie, Małgorzata Sieradzka, Manager Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Cudowne miejsce na leniuchowanie, doskonała kuchnia, piękne widoki, idealne miejsce na weekend. Mieliśmy doskonałą pogodę, ale gdyby padało też pewnie byłoby uroczo. To miejsce ma klimat! Gorąco polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Monika B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marketing_Gleboczek, Kierownik recepcji, Gleboczek Vine Resort and SpaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Pani Moniko, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się wrażeniami z pobytu w Głęboczku i przyznanie nam najwyższej oceny. Cieszymy się, że lokalizacja hotelu i jakość menu w restauracji spełniły Pani oczekiwania. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli gościć Panią w naszym hotelu. Serdecznie pozdrawiam, Małgorzata Sieradzka, Manger Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji