Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Cisz i spokój nad Serwami

Byłem w Serwach w 2018 roku. W tym roku ponownie się tam wybieram. Można w Serwach znaleźć kilka... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 21 lipca 2020
zbynek60
,
Lublin, Polska
cudowne i czyste jezioro!

Woda w jeziorze ma cudowny kolor! jezioro jest bardzo czyste. Plaża gminna nad tym jeziorem to... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 września 2019
adriannahy
Przeczytaj wszystkie recenzje (24)
  
Recenzje (24)
Filtruj recenzje
24 wyniki
Oceny podróżnych
20
3
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
20
3
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 24 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

Woda w jeziorze ma cudowny kolor! jezioro jest bardzo czyste. Plaża gminna nad tym jeziorem to jedna wielka pomyłka. Opłynelam kajakiem i rowerem wodnym cale jezioro (jest bardzo duzo), a stacjonarnie spedzalismy czas nad jeziorem, od strony plaży Hotelu Albatros w Serwach. Plażę gorąco polecam- świetnie zagospodarowana, z pomostami, ławeczkami, leżakami i wypożyczalnią sprzętu.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, adriannahy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

przepiękne jezioro o niesamowitej barwie i przejrzystosci. bardzo, bardzo czyste jezioro. na jeziorze obowiązuje strefa ciszy i jest zakaz motorowek - dzieki temu jest cicho i spokojnie - po prostu cudowanie!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, elajum
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Szlak Kanału Augustowskiego, to niezapomniane przeżycie, zwłaszcza przeprawa przez śluzę wyrównującą poziom wody między jeziorami prawie o metr. Do tego cisza, dzika przyroda - inny świat .

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Ania F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 kwietnia 2019

Piękne jezioro, czysta woda, plaża i łagodne zejście. Musimy wrócić latem, bo kąpiel po saunie to nie to samo co możliwość pływania :)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Marutki_86
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 września 2018

Wspanialy szlak i jezioro , dzika przyroda , cisza , mijajace sie statki , lodzie motorowe i zaglowki !

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, Tomasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji