Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nic dodać nic ująć”

Restauracja Cafe & Lunch Młyn
Nr 3 wśród 18 Restauracje (Śrem)
Zakres cen: 5 USD - 11 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 28 czerwca 2020

Prosto od urny biegiem na obiad.Tatar wołowy:czerwoniutki i pyszniutki/krem ze szparagów:pierwsza klasa/filet z kurczaka:zdrowo,smacznie,kolorowo/schabowy z młodą kapustą:uwierzcie:OBŁĘD.Kto nie był niech żałuje!!!!

Termin wizyty: czerwiec 2020
Dziękujemy, S6449DTcarlad
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (38)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 38 recenzji

Zrecenzowano 7 czerwca 2020 z urządzeń przenośnych

Polecamy zrazy - choć wieprzowy, bardzo dobry. W oczekiwaniu na danie można poczytać coś z biblioteczki. Czekadełko - pyszny chleb tym razem ze smalcem.

Termin wizyty: czerwiec 2020
Dziękujemy, igormF8526ZF
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 lutego 2020 z urządzeń przenośnych

Najlepsze tiramisu w okolicy! Bardzo dobra kawa i niesamowita karta win. Obsługa bardzo przyjacielska i pomocna. Polecam każdemu kto lubi miłe i dobre restauracje.

Termin wizyty: luty 2020
Dziękujemy, podroznicxka1972
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 107martak, Właściciel, Restauracja Cafe & Lunch MłynOdpowiedź udzielona 5 lutego 2020

Dzień dobry:) Uprzejmie dziękujemy za przemiłą recenzję oraz 5-tkę! Jest nam bardzo miło tym bardziej, że mija rok odkąd jako nowy właściciel cały czas tworzę kulinarne miejsce, w którym sama czuję się świetnie i chciałabym, aby Goście odczuwali tak samo i wiedzieli, że gotujemy z sercem.
Zapraszam do Młyna jak najczęściej:) Będzie nam bardzo miło pozdrawiam, Marta Klimowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 stycznia 2020 z urządzeń przenośnych

Zamówiliśmy jedno danie, okazało się niedostępne... zamówiliśmy drugie i również niedostępne. Masakra! Najgorzej jak człowiek nie może zjeść tego na co ma ochotę.

Termin wizyty: styczeń 2020
1  Dziękujemy, 675_ukasza
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta K, Właściciel, Restauracja Cafe & Lunch MłynOdpowiedź udzielona 22 stycznia 2020

Dzień dobry, podczas Państwa wizyty / dokladnie przez 2 dni / miała miejsce zmiana karty menu, o czym poinformowała Państwa kelnerka. Przepraszamy za ten niefortunny zbieg okoliczności i zapraszamy do degustacji nowej karty. Teraz już człowiek może zjeść to, na co ma ochotę:) Pozdrawiam, Marta Klimowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 listopada 2019 z urządzeń przenośnych

Wreszcie pojawiają się miejsca w Śremie, do których warto specjalnie przyjechać. Trudno mnie bylo namówić na wizytę bo kiedyś dałem szansę tej knajpie i wtedy byłem rozczarowany...ale odmiana niesamowita! Zwrot o 180’. Nie często zdarza mi się dać taką ocene. Trochę musiałem poczekać z recenzją zanim pojawił się lokal na portalu więc opinia jest już sprawdzona kilkukrotnie. W zasadzie polecić można wszystko....jak dostaniecie na początku chlebek...to weźmiecie bochenek do domu! Później będziecie zamawiać!

Termin wizyty: listopad 2019
Dziękujemy, igormF8526ZF
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta K, Właściciel, Restauracja Cafe & Lunch MłynOdpowiedź udzielona 1 grudnia 2019

Dzień dobry, bardzo dziękuję Panu przede wszystkim za odwiedzenie naszej restauracji, a następnie za poświęcenie czasu na napisanie tej opinii. To bardzo miłe, czytać tak pochlebną recenzję. Tym bardziej, że nie było i nie jest mi/nam łatwo. Jestem nowym właścicielem od stycznia tego roku i cały czas mam świadomość, że jeszcze dużo pracy przede mną. Moją myślą przewodnią jest to, że nie chcę bylejakości. Chcę robić coś dobrego i karmić naszych Gości szczerze, zdrowo i uczciwie. Bardzo cieszy mnie każda opinia, ale napisana tak rzeczowo - najbardziej. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do Młyna tak często, jak będzie to możliwe. Marta Klimowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Cafe & Lunch Młyn — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Restauracja Cafe & Lunch Młyn? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem