Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bez rewelacji, na szybki obiad OK”
Restauracja Modlinska — recenzja

Restauracja Modlinska
Zakres cen: 2 USD - 7 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 4 września 2019

Restauracja zlokalizowana w piwnicy budynku, wizualnie bardzo zadbana.
Dobre miejsce na szybki obiad. Potrawy poprawne w smaku, bez szału.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Tomasz J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (38)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 38 recenzji

Zrecenzowano 4 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy jedyni.usiedlismy na powietrzu gdzie za naszymi plecami są 2duze przyciski dzwonkow z namipsembwezwij obsługę??? Niestety nie działające, więc po 15 min musiałem pofatygować się do lokalu w przyziemiu ,gdzie nie stwierdziłem nikogo, dopiero po dłuższej chwili zauważyłem Panią kelnerka w kuchni .Dalej potoczyło się sprawnie ,niestety pomimo informacji przy wejsciu o daniu dnia , dania nie było??? Zamówione posiłki raczej świeże, ładnie podane,nieco odbiegające mięso od zamówionego ale szczęśliwie smaczne. Za to ceny adekwatne do jakości posiłków - na plus. Następnym razem niestety będę szukał restauracji w innym miejscu.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Jarosław J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Odwiedziliśmy restauracje po przylocie do Polski i byliśmy bardzo głodni. Porcje były duże, jedzenie bardzo smaczne, ceny niskie. Polecamy :)

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, sarasA86SX
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 marca 2019

Bardzo dobre jedzenie, za stosunkowo niską cenę. Przeważają potrawy tradycyjnej kuchni polskiej, choć są również dania z europy południowej. Porcje ogromne, także niejadkom proponuję zamówić pół porcji ;)

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Hanna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 marca 2019

Przypadkiem zajrzeliśmy do tej restauracji. Zamówiliśmy z chłopakiem danie dnia - była to zupa pomidorowa oraz kotlet schabowy (karkówka) z frytkami i surówką. Nie czekaliśmy długo. Po pierwsze zaskoczyły nas ceny. Do tego porcje ogromne i mimo, że byliśmy naprawdę głodni, to niestety nie daliśmy rady zjeść do końca. Wszystko smacznie i domowo. Polecamy :)

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, KZiolko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Modlinska — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Nowy Dwór Mazowiecki, Mazowieckie
Nowy Dwór Mazowiecki, Mazowieckie
 
Nowy Dwór Mazowiecki, Mazowieckie
Nowy Dwór Mazowiecki, Mazowieckie
 
Nowy Dwór Mazowiecki, Mazowieckie
Nowy Dwór Mazowiecki, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Modlinska? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem