Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nowy Dwór Mazowiecki
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (68)
Filtruj recenzje
68 wyniki
Oceny podróżnych
41
22
2
2
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
41
22
2
2
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 68 recenzji
Zrecenzowano: 8 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Jak w tytule. Trzeba na stronie przeczytać jak wjechać. Na szczęście to zrobiłem przed przyjazdem i trafiłem bez problemu. Hotel nie duży ale pozytywnie zaskoczył. Bardzo miła obsługa. Przy recepcji bezpłatna kawa herbata ciasteczka. Pokoje czyste, okna dobrze wygłuszają dźwięk aut - hotel przy ruchliwej drodze. Mega fajne materace w łóżkach. Po raz pierwszy od dawna obudziłem się bez bólu w plecach. Śniadanie fajne. Różnorodne.
Na minus brak restauracji ale można zamówić lunchboxy.
Jak będzie okazja to wrócę.

Termin pobytu: luty 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
1  Dziękujemy, 5458maciejf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 grudnia 2017

Skorzystałam z noclegu w Hotelu Sokołowska przed wylotem z lotniska Modlin. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Pani recepcjonistka kompetentna i bardzo miła. Bez problemu zamówiła dla mnie taxi na lotnisko. Pokój luksusowo wyposażony, łóżko wygodne, łazienka czysta i komfortowa, duże lustro, suszarka do włosów. Śniadanie smaczne, duży wybór dodatków. Aż żal było opuszczać ten hotel.

Termin pobytu: listopad 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ikrolak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2017

W hotelu wynajęliśmy pokoje dla gości bawiących się na naszym weselu. Wszyscy goście bardzo zachwalali komfort pokojów, w których znajdują się czyste i zadbane łazienki. Dużo pochwał usłyszeliśmy również odnośnie obfitego, bardzo zróżnicowanego i smacznego śniadania.
Na dokładkę kontakt oraz obsługa właścicielki hotelu i jej pracowników na najwyższym poziomie. Bardzo wyrozumiałe i elastyczne podejście do klienta.
Bardzo polecamy! M&R Białek

Termin pobytu: kwiecień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Soundswierd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Mały hotel położony blisko lotniska. Pokój jednoosobowy mały z dużą łazienką dość przyjemny. Bardzo miła obsługa...przyjechalem do hotelu przed 22 recepcjonistka bardzo szybko zamówiła mi pizzę z dowozem. Uratowała mnie przed śmiercią głową . Hotel opuszczałem o 4.30 więc dostałem śniadanie na wynos. Pokój czysty dobre wifi. Można bez obaw się tu zatrzymać w oczekiwaniu na swój samolot z Modlina. Polecam.

Termin pobytu: marzec 2017
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
1  Dziękujemy, jaros_awj888
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Beata S, Właściciel, Hotel SokołowskaOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2017

Szanowny Panie,

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że hotel sprostał Pana oczekiwaniom.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2017

Bardzo dobry w drodze na lotnisko. Miła, profesjonalna ,zadowolona z pracy egzotyczna obsługa :-) Duze wygodne pokoje . Wyposażenie średnie za wyjatkiem łazienki której poziom zaskakuje jakością . Polecam

Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, gpgreg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji