Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nowy Dwór Mazowiecki
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (68)
Filtruj recenzje
68 wyniki
Oceny podróżnych
41
22
2
2
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
41
22
2
2
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 68 recenzji
Zrecenzowano: 11 grudnia 2017

Skorzystałam z noclegu w Hotelu Sokołowska przed wylotem z lotniska Modlin. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Pani recepcjonistka kompetentna i bardzo miła. Bez problemu zamówiła dla mnie taxi na lotnisko. Pokój luksusowo wyposażony, łóżko wygodne, łazienka czysta i komfortowa, duże lustro, suszarka do włosów. Śniadanie smaczne, duży wybór dodatków. Aż żal było opuszczać ten hotel.

Termin pobytu: listopad 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ikrolak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2017

W hotelu wynajęliśmy pokoje dla gości bawiących się na naszym weselu. Wszyscy goście bardzo zachwalali komfort pokojów, w których znajdują się czyste i zadbane łazienki. Dużo pochwał usłyszeliśmy również odnośnie obfitego, bardzo zróżnicowanego i smacznego śniadania.
Na dokładkę kontakt oraz obsługa właścicielki hotelu i jej pracowników na najwyższym poziomie. Bardzo wyrozumiałe i elastyczne podejście do klienta.
Bardzo polecamy! M&R Białek

Termin pobytu: kwiecień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Soundswierd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Mały hotel położony blisko lotniska. Pokój jednoosobowy mały z dużą łazienką dość przyjemny. Bardzo miła obsługa...przyjechalem do hotelu przed 22 recepcjonistka bardzo szybko zamówiła mi pizzę z dowozem. Uratowała mnie przed śmiercią głową . Hotel opuszczałem o 4.30 więc dostałem śniadanie na wynos. Pokój czysty dobre wifi. Można bez obaw się tu zatrzymać w oczekiwaniu na swój samolot z Modlina. Polecam.

Termin pobytu: marzec 2017
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
1  Dziękujemy, jaros_awj888
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Beata S, Właściciel, Hotel SokołowskaOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2017

Szanowny Panie,

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że hotel sprostał Pana oczekiwaniom.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2017

Bardzo dobry w drodze na lotnisko. Miła, profesjonalna ,zadowolona z pracy egzotyczna obsługa :-) Duze wygodne pokoje . Wyposażenie średnie za wyjatkiem łazienki której poziom zaskakuje jakością . Polecam

Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, gpgreg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2015

Byłem tam trzy razy podczas noclegu służbowego. Zaraz po otwarciu hotelu, był to rok chyba 2013. Bardzo miła obsługa, wszędzie czysto. Pokoje, łazienka na plus. Szkoda, że śniadania był w takiej "sali śniadań" która była w piwnicy i niestety można się do tego trochę przyczepić. Aktualnie może lepiej, bo widać było że właściciele się starają ;)

Termin pobytu: wrzesień 2014
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, kwardinho
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji