Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (15)
Filtruj recenzje
15 wyniki
Oceny podróżnych
12
0
2
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
12
0
2
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 15 recenzji
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Cudowne miejsce , cisza , spokój gwiazdy.
Wspaniałe gotującą Pani Kasia
Magiczne miejsce do praktyki Jogi
Wyjeżdżając w to miejsce gwarantuje że wrócicie wypoczeci jak nigdy przedtem
Ja na pewno wrócę

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Grzegorz C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Happiness479027, Właściciel, Buczynowa DolinaOdpowiedź udzielona 2 kwietnia 2019

Dziękujemy:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 marca 2019

W Buczynowej spędziłam z rodziną tydzień podczas ferii zimowych.
Polecam Buczynową Dolinę szczególnie dla ludzi żyjących w ciągłym biegu , tam naprawdę można odpocząć i się wyłączyć , a czas płynie przyjemnie długo. Dzieci bardzo zadowolone z warsztatów (robienie mydełek, lalek motanek, eko toreb, pieczenie ciasteczek,) , rodzice z biblioteczki, a do wspólnych wygłupów górka za domem. Do tego wszystkiego pyszne jedzenie, przemili Gospodarze i cudowne okoliczności przyrody. Szczerze polecam.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
1  Dziękujemy, AgnieszkaM4220
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2019

Buczynowa Dolina to miejsce, do którego chce się wracać. Bliskość natury sprzyja aktywnemu ale też leniwemu wypoczynkowi. Sauna i japońska bania cudowne na relaks. Kawa o poranku w słonecznym dużym wspólnym salonie nie ma sobie równych. Pyszne jedzenie, często jeszcze ciepłe i pachnące wypieki to zasługa przemiłej p. Kasi. Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi jak i grupy znajomych. Dzieciaki na pewno nie będą się nudzić - jest rzeka, plac zabaw, piaskownica, trampolina i nieograniczony obszar "naturalnych" możliwości.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Szpullka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 marca 2019

Wspaniałe miejsce, aby oderwać się od zgiełku miasta. Dobre dla aktywnego jak i trochę bardziej leżącego wypoczynku - sauna, bania, hamaki :). Do tego jeszcze pyszne domowe jedzenie. Bardzo mocno polecam!!!

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, blanes691
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam serdecznie ! Doskonale miejsce na spędzenie wartościowego czasu z dala od zgiełku miasta. Sauna, bania, kominek, pyszne jedzenie i piękna przyroda. Domek wygodny, pokoje czysciutkie. Właściciele przemili i bardzo otwarci. Niedaleko od Krakowa. Blisko przyjemne szlaki spacerowe.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, 740ewan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji