Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
eDreams
Travelocity
Orbitz.com
ZenHotels.com
Booking.com
Wyświetl wszystkie 10 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (15)
Filtruj recenzje
15 wyniki
Oceny podróżnych
14
1
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
14
1
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 15 recenzji
Zrecenzowano: 31 grudnia 2015

Pierwsze wrażenie: na końcu świata, po refleksji: a może to świat tu właśnie się zaczyna. Miejsce urokliwe. Dom położony na górze z pięknymi widokami na okoliczne pasma górskie i zabudowania w dolinach. W środku czysto i miło. Gospodarze bardzo serdeczni, gotowi udzielić odpowiedzi na każde pytanie. Pokoje dość przestronne, schludne z łazienkami. Wi-fi bezpłatne i dostępne na terenie całego pensjonatu. Do dyspozycji gości aneks kuchenny z lodówką, czajnikiem na wodę i ekspresem do kawy. Śniadania domowe. Obok pensjonatu zaaranżowany parking na 5-6 samochodów. Świetne miejsce na wypad w Pieniny. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu.

Termin pobytu: grudzień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, GrzegorzG913
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał D, Właściciel, Willa GrywałdOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2016

Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę uzupełnioną tak pięknym komentarzem.
Pozdrawiamy z miejsca, gdzie świat się kończy i zaczyna - po prostu z Grywałdu w malowniczych Pieninach. Edyta & Michał

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2015

jak dla mnie miejsce jest fantastyczne- prawie na końcu świata, doskonała aby uciec od zgiełku

pokoje duże, czyste, zadbane

zmieniłabym jedynie formę prysznica w łazience- brodzik mile wskazany

śniadania bardzo bogate, smaczna a wszystko świeże

minusik za drogę dojazdową, nie wiem, czy dojechałabym tam zminą....ale zawsze można zaparkować w dole wsi

Termin pobytu: lipiec 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Kasia J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał D, Właściciel, Willa GrywałdOdpowiedź udzielona 23 lipca 2015

Serdecznie dziękujemy. Było nam bardzo miło gościć Państwa w naszych skromnych progach. Cieszymy się, że docenili Państwo walory naszego obiektu i jego położenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 marca 2015

Wspaniałe miejsce na wypoczynek. Przestronne i czyste pokoje, miła obsługa oraz obfite śniadania. Dojazd do willi może nastręczać pewne trudności, ale warto. Świetna baza wypadowa w Pieniny, jak również w Gorce. Polecam

Termin pobytu: listopad 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Katarzyna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał D, Właściciel, Willa GrywałdOdpowiedź udzielona 28 marca 2015

Dziękujemy niezwykle serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2015

Doskonałe miejsce na wypoczynek. Gorąco polecam zarówno w zimie jak i latem. Pokoje przestronne i klimatyczne. Dodatkowym plusem są urocze detale architektoniczne. Dookoła cisza i spokój oraz przede wszystkim zapierając dech widok na Tatry.

Termin pobytu: styczeń 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, WarMaria
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał D, Właściciel, Willa GrywałdOdpowiedź udzielona 28 marca 2015

Dziękujemy za tak miłą dla nas opinię. Pozdrawiamy serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2015

Bardzo wygodne pokoje, cisza, spokój, cudowne widoki za oknem, pyszne śniadania, bardzo przyjazny właściciel. Dobra baza wypadowa jeśli posiada się samochód. Stanowczo polecam i zachęcam do odwiedzin.

Termin pobytu: wrzesień 2014
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Dropsbee
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał D, Owner, Willa GrywałdOdpowiedź udzielona 18 marca 2015

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i miło spędzony czas, choć tu - w TripAdvisor nie wiadomo do kogo się zwracamy... Pozdrawiam niezwykle serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji