Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (34)
Filtruj recenzje
34 wyniki
Oceny podróżnych
16
13
4
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
16
13
4
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 34 recenzji
Zrecenzowano: 15 grudnia 2018

Bardzo dobry hotel. Spłnia wszystko czego mozna oczekiwać po trzech gwiazdkach. Dobra baza wypadowa dla zwiedzania okolicy, miła obsługa, ciche, czyste pokoje i dobre jedzenie w restauracji. Bez niesamowitych fajerwerków, ale też bez żadnych rozczarowań.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje od strony jcowskiego parku narodowego są bardzo ciche.
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Michal_0586
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hote Łokietek K, Kierownik recepcji, Hotel ŁokietekOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2019

Panie Michale dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii o naszym obiekcie.
Bardzo nam miło, że docenił pan wkład naszej pracy.
Serdecznie zapraszamy ponownie !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 września 2018

Dobra lokalizacja, duży parking, pokoje w standarcie 3*, czysto i przyjemnie. Zaskakująco smaczna kuchnia, krótki czas oczekiwania na zamówienie. Hotel współpracuje z godnym polecenia przewodnikiem, Polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: W weekendy polecam pokoje w skrzydle nie sąsiadującym z salą bankietową.
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Justyna D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hote Łokietek K, Kierownik recepcji, Hotel ŁokietekOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2019

Pani Justyno dziękujemy za tak miłe słowa.
Zapraszamy ponownie !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 czerwca 2018

Nie byłem zakwaterowany w hotelu, ale wstąpiłem do restauracji.
Bardzo dobrze zorganizowany personel, piątka z plusem. W trakcie były imprezy okolicznościowe
więc obsługa miała co robić. Byliśmy zdziwieni, że dania pojawiły się w 15 min.
Potrawy bardzo smaczne i naprawdę spore, a ceny przystępne. Poza zupami, polecam polędwiczki wołowe
i dorsza w sosie koperkowym. Jeśli jesteście w podróży polecam tą restaurację hotelową .
Moja ocen 6 na 6.

Termin pobytu: maj 2018
Dziękujemy, Włodek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hote Łokietek K, Kierownik recepcji, Hotel ŁokietekOdpowiedź udzielona 2 czerwca 2018

Panie Włodku bardzo dziękujemy za tak miłe słowa pod naszym adresem.
Zapraszamy ponownie !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2018

Doskonała lokalizacja. Dobra baza wypadowa do Ojcowa jak i Krakowa. Pokoje ciche i czyste. Śniadania bardzo dobre, posiłki w restauracji smaczne, ale mogłoby być lepiej.
Brak problemu z miejscem do parkowania.

Termin pobytu: luty 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Filip1981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hote Łokietek K, Kierownik recepcji, Hotel ŁokietekOdpowiedź udzielona 2 czerwca 2018

Panie Filipie bardzo dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii.
Jest nam miło czytać tak miłe słowa, które uskrzydlają nas do jeszcze cięższej pracy.
Serdecznie Zapraszamy !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Kolejna wizyta i ponownie pozytywne emocje; czysto, przyjemnie i bardzo miła obsługa (pozdrawiam Panią Monikę).
Sympatyczne miejsce przy tzw. starej drodze łączącej Kraków ze Śląskiem - Droga Krajowa DK94, dobre zarówno na nocleg biznesowy, po trasie, jak i jako baza wypadowa do pobliskich atrakcji (Ojcowski Park Narodowy, a w tym m.in. Maczuga Herkulesa, Pieskowa Skała, Jaskinia Łokietka i dziesiątki innych atrakcji i wspaniałych tras widokowych, czy wręcz Kraków ze swoimi atrakcjami).
Jedynymi minusami są: słabo oznakowany zjazd, który łatwo przegapić nocą, zwłaszcza deszczową (sam hotel dobrze oświetlony, czyli widoczny z drogi) oraz brak barku w recepcji, po godzinach zamknięcia restauracji ale te minusy nie wpływają na generalną, bardzo dobrą ocenę.

Gorąco polecam osobom, które szukają budżetowego, a zarazem schludnego miejsca na nocleg.

Termin pobytu: kwiecień 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 566rajmunds
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hote Łokietek K, Kierownik recepcji, Hotel ŁokietekOdpowiedź udzielona 2 czerwca 2018

Miło Nam czytać tak pozytywną i szczegółową opinie na nasz temat.
Jak zawsze i nam było miło Pana gościć.Mamy nadzieje, że jak zawsze to nie ostatnia Pana wizyta.
Serdecznie pozdrawiamy !
Pani Monika przesyła podziękowanie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji